- 19 Kasım 2013
- 18.614
- 33.534
-
- Konu Sahibi choccywhoccydoodah
Teşekkür ederim canım, evet farklı şekillerde yapılıyor, benim Italyan restoranında yediğim bu sekildeydi.hımm bunu görmüştüm tarif araştırırkendaha küçük yuvarlak gibiydi
eline sağlık canım başarılar
Çok teşekkür ederim.Patates ve unun birleşimi...Güzel bir tarif ellerine sağlık.. yarışmada başarılarr..
Çok teşekkür ederim.Yarsmada başarılar
Yarsmada başarılar
Aaaa bu kadarmı yorumun sevgili gurmee hani eleştirin..gel sen burayaaa hazır yakalamışkenn..
şatafat ne ayoll ..Evet kusur yok ama bi şatafatta yok ondan yorumum kisa ve öz ;-)
Çok teşekkür ederimharika gözüküyor. ellerinize sağlık
bunu görünce aklıma direk cutemom mu yaptı diye geldifeyste gördüm de
biraz mantı biraz hıngel değil miÇok teşekkür ederim
Doģrudur sevilen bir yemek bu genel anlamda, mantı/makarna türevi olduğu için, bizim yemek kültürümüze uygun .
Aynenbiraz mantı biraz hıngel değil mi
Çok teşekkür ederim.eller'inine sağlık ,güzel gözüküyor,başarılar dilerim...
Kusura bakmayında bu nasıl bir yorum böyle? Bir yemek tabağı için bu tabiri nasıl kullanabiliyorsunuz?Gorsellik
Çok teşekkür ederim.içine kıyma da koysanız mantının kız kardeşi olacakmış :) ellerinize sağlık başarılar
Acaba o yorumu yanlış anlayan sadece ben miyim demiştim.Kusura bakmayında bu nasıl bir yorum böyle? Bir yemek tabağı için bu tabiri nasıl kullanabiliyorsunuz?
Çok teşekkür ederim. Umarım yanlış anlaşilmadır zira nimete böyle bir yorumu kabul edemem. Sunumumunda kötü olduğunu düşünüyorum. Tekrar teşekkür ederimAcaba o yorumu yanlış anlayan sadece ben miyim demiştim.
Elinize sağlık çok güzel görünüyor.
Yalnızca italyanlar bunu sadece patates un ve tuz ile kıvamlandırıyormuş.
Öyle duymuştum.
Başarılar dilerim...
Çok teşekkür ederim.İtalyan yemekleri favorim, sanırım bu yarışmada da oyum onlardan birine gidecek :) Ellerinize sağlık..