Yarışma Gnocchi(Niyokki) -İtalya mutfağı- Tamek sponsorluğunda

Damak tadıma çok yakın bir tad.Çok güzel görünüyor.Buna ek olarak sarımsaklı yoğurtta katılabilir.Patatese çok yakışıyor çünkü.Ellerine sağlık.Başarılar dilerim canım.

Damak tadıma çok yakın bir tad.Çok güzel görünüyor.Buna ek olarak sarımsaklı yoğurtta katılabilir.Patatese çok yakışıyor çünkü.Ellerine sağlık.Başarılar dilerim canım.
Evet canım çok haklısın, fesleğen,parmesan yerine sarmısaklı yoğurt kullanıncada gayet leziz oluyor,bir nevi yalancı mantı
Çok teşekkür ederim

Çok teşekkür ederim canım
Dun denedım senın tarıfını:) tam tarıf olamadı cunku zamanım az oldugundan patates yerıne patates unu kullandım cunku canım cok ıstedı:))
Cok guzeldı tabı patatesle daha lezzetlıdır o ayrı:) bı daha patateslıde denıycem.. Yogurtluda nefıstı:) yalnız katlamayı tam beceremedım:) tarıf ıcın cok tesekkurler:)

Canım ellerine sağlık, çok güzel görünüyor, patates unu pratik fikirmiş valla,şekilleride gayet güzel olmuş bence hiç sıkıntı yok. Beğenip denemiş olmana ayrıca teşekkür ederim

Canım ellerine sağlık, çok güzel görünüyor, patates unu pratik fikirmiş valla,şekilleride gayet güzel olmuş bence hiç sıkıntı yok. Beğenip denemiş olmana ayrıca teşekkür ederim
Can cok ısteyınce alternatıf fıkır cıktı ortaya:))
Ben tesekkur ederım tarıfını bızlerle paylastıgın ıcın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…