- 16 Ocak 2009
- 19.755
- 11.162
-
- Konu Sahibi choccywhoccydoodah
Çok teşekkür ederimellerinize saglikbasarilar dilerim
Çok teşekkür ederim canımEllerine saglik cnm basarilarrr
Çok teşekkür ederimHemen yapıp yiyesim geldi. Ellerinize sağlık, başarılar dilerim. :)
Çok teşekkür ederimElinize sağlık
Başarılar
Çok teşekkür ederim canımEllerine saglik cnm nefis gorunuyor
Basarilar
Evet canım çok haklısın, fesleğen,parmesan yerine sarmısaklı yoğurt kullanıncada gayet leziz oluyor,bir nevi yalancı mantıDamak tadıma çok yakın bir tad.Çok güzel görünüyor.Buna ek olarak sarımsaklı yoğurtta katılabilir.Patatese çok yakışıyor çünkü.Ellerine sağlık.Başarılar dilerim canım.
Dun denedım senın tarıfını:) tam tarıf olamadı cunku zamanım az oldugundan patates yerıne patates unu kullandım cunku canım cok ıstedı:))Çok teşekkür ederim canım
Canım ellerine sağlık, çok güzel görünüyor, patates unu pratik fikirmiş valla,şekilleride gayet güzel olmuş bence hiç sıkıntı yok. Beğenip denemiş olmana ayrıca teşekkür ederimDun denedım senın tarıfını:) tam tarıf olamadı cunku zamanım az oldugundan patates yerıne patates unu kullandım cunku canım cok ıstedı:))
Cok guzeldı tabı patatesle daha lezzetlıdır o ayrı:) bı daha patateslıde denıycem..Eki Görüntüle 1534807 Eki Görüntüle 1534808 Yogurtluda nefıstı:) yalnız katlamayı tam beceremedım:) tarıf ıcın cok tesekkurler:)
Can cok ısteyınce alternatıf fıkır cıktı ortaya:))Canım ellerine sağlık, çok güzel görünüyor, patates unu pratik fikirmiş valla,şekilleride gayet güzel olmuş bence hiç sıkıntı yok. Beğenip denemiş olmana ayrıca teşekkür ederim
Can cok ısteyınce alternatıf fıkır cıktı ortaya:))
Ben tesekkur ederım tarıfını bızlerle paylastıgın ıcın
Çok teşekkür ederimEllerinize sağlık çok lezziz görünüyor yarışmada bol şanslar