- 15 Aralık 2009
- 9.220
- 14.625
-
- Konu Sahibi choccywhoccydoodah
Çok teşekkür ederim canım benim, çok incesinellenaz hayatımellerine sağlık çok güzel ve değişik bir tat olmuş,yarışmada başarılar dilerim kuzum
Çok teşekkür ederimEline sağlık başarılar dilerim, eminim göründüğü kadar lezzetlidir
Çok teşekkür ederimellerinize saglik.yarismada basarilar dilerim
Anlıyorum, olabilir tabiki boyle şeyler ama şahsen üye olduğumdan beri hep telefondan girerim klübe, yazarken kontrol eder, yolladıktan sonra bir daha kontrol ederim, yanlış var ise düzeltirim. Şayet cimcime bir önceki mesajında şatafat yok vs demeseydi ben yanlış yazmış derdim emin ol canım ama üzerine bu olunca iyi düşünemedim zira benim bir samimiyetim yok haliyle şaka mı ciddi mi konuşuyor bilemiyorum burdan bakınca, bu sebeple kibledim zaten. Neyse cani sağolsun, bilerek yazmadiysa ben yanlış anlamışım o halde.bu arada cimcime şimdi beni aradı ve mesajının yanlış anlaşıldığını ve bu duruma çok üzüldüğünü belirtti,aslında görsellik yazmak isterken 2.defa teli kısalttığı için o kelimeyi yazmış ve farkına varmadan yollamış ve bu eminim doğrudur çünkü cimcimenin laptopu yok sürekli telden yazıyor,haliyle de telefon istemeden bazen saçma sapan kısaltma yapabiliyor,yoksa neden böyle birşey yazsın,lütfen düzeltebilirmiyiz yanlış anlaşılma olmuş
Çok teşekkür ederimÇok severim ellerinize sağlık basarılar
Çok teşekkür ederim.elinizi sağlık başarılar
Çok teşekkür ederim, denemelisin gerçekten lezzetli bir yemek.Ellerine sağlık. İkinci ödül yemeğim bu olacak. Deniycem en kısa zamanda. Bol sans diliyorum
Çok teşekkür ederimEllerinize saglik ve bol sanslariniz olsun..
Çok teşekkür ederim , benimde dünya mutfağında favorilerimdendir bu yemek, evde makarna canavarı bir kızım var bende makarnamı evde yapmayı tercih ettiğim için çokça yapıyorum.Bir gastronomi öğrencisi olarak son zamanlarda quizz ve vizelerimde sık sık yaptığım tarif. Bayılıyorumve bol şanslar:)
Canım bu mesaji yeni farkettim. Spora gidiyorum ben zaten günde 1 saatHadi ya ne çabuk, ben 5 dk geçsin 10 dk geçsin diye erteleyip duruyorum
Ellanazzım sende gel spor yap, yedin hamurları
A doğru, pardon tatlım unutmuşumCanım bu mesaji yeni farkettim. Spora gidiyorum ben zaten günde 1 saatsporumu yapıp gelmiştim ki