Gne55 le ay Saati...

güneşim Allah kavuştursun ne zor oluyor demi ev boşalınca aman Allah iyilikler versinde yerlerinde mutlu olsunlar nehirciğimede nice yaşlara inşallah sağlıklı sıhatlı analı babalı

güneşim Allah kavuştursun ne zor oluyor demi ev boşalınca aman Allah iyilikler versinde yerlerinde mutlu olsunlar nehirciğimede nice yaşlara inşallah sağlıklı sıhatlı analı babalı

ain canım inşallah ,çok zor ,evt iyi olsunlarda ,uzak olsunlar, sağol canım güzel dileklerin için ,:1hug:a.s.

ev hanımı kahven geldi afiyet olsun tatlım

Son düzenleme:
ev hanımı çıkıyorum ben pazara gidicem ,öptüm görüşürüz

canım benim allah kavuştursun,allah yokluklarını vermesin hiiiçç.uzaktata olsa var olduklarını bilmekte güzel,sağlıklı olsunlarda napalım hayatın kanunlarından biride bu olsa gerek.
nehir hanımında nice yaş günlerine devamı olsun .ömür boyu kendi ayakları üzerinde durur inşallah.uzun ve sağlıklı ömürler dilerim.

iyi alış verişler tatlım.Şeniz

ablacımm
selam vereyim dedim
çok opuyorum
keyifler yerindedir inşallahh

amann irnam da burdaymış hihoyyyt

selam ablam torunun yaş günü kutlu olsun daha nice yıllara inşallah :ecrin_bebek:

ank ,kuşuuuşum mrb nsılsınız

iyiyiz ablam sen nasılsın çocuklarda gitti allah kavuştursun kaydirigubbakcemile3

Güneşçiğim böyle bir topiğin olduğunu bilmiyordum haydi hayırlısı olsun Çaylar bu kez benden

Güneş ablam nirdesin? getti mi çocukların?Allah kavuştursun inşş tez vakitte...:))

güneşcim allah kavuştursun güzelim. yerlerinde mutlu olsunlar. bu biz annelere yeterde artar bile.

ablacımm
selam vereyim dedim
çok opuyorum
keyifler yerindedir inşallahh

amann irnam da burdaymış hihoyyyt

aleykümslm canım şükür keyifler yerinde,Şeniz
elim boş gelmedim sigara böreği var çaylarda geliyor şimdi cokacimcoook

ank cım ellerine sağlık çok nefis görünüyorlar yerimsenibena.s.

selam güneş ablacım nasılsın allah kavuştursun.
[COLOR="Red"
[COLOR=
"Red"]çok iyim canım amin:1hug:[/COLOR]

Güneşçiğim böyle bir topiğin olduğunu bilmiyordum haydi hayırlısı olsun Çaylar bu kez benden

yeşilim canım teşekkür ederim ,çayllar içinde ellerine sağlık,

her zaman beklerim kızlar buyrun gelina.s.

amin canım allah herkesin evladını ailesine bağişlası,nehir içinde güzel dileklerine tşr ederim
Güneş ablam nirdesin? getti mi çocukların?Allah kavuştursun inşş tez vakitte...:))

gittiler sibelcim dün ,amin canım inşallah:çok üzgünüm:
güneşcim allah kavuştursun güzelim. yerlerinde mutlu olsunlar. bu biz annelere yeterde artar bile.

leydim sağol bi tanem ,amin inşallah ,çok doğru evlatlar birer kuş misafi uçuyorlar ,sağlıklı mutlu olsunlarda ,a.s.

kızlar berki uyuttum burdayım ,özlemişim sizleri

değişiklik olsun kahve yaptım sizlere afiyet olsun

Son düzenleme:
ablacım allah kavuştursunn ohhhh kahven çok güzel mis gibi ellerine sağlık ....ohhh şöyle çevirip falımıda kapatayım bari....kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

ablacım allah kavuştursunn ohhhh kahven çok güzel mis gibi ellerine sağlık ....ohhh şöyle çevirip falımıda kapatayım bari....kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

canım izmirde nerdesin buluşmada varmıydın çok kalabalıktı ,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…