güneşim Allah kavuştursun ne zor oluyor demi ev boşalınca aman Allah iyilikler versinde yerlerinde mutlu olsunlar nehirciğimede nice yaşlara inşallah sağlıklı sıhatlı analı babalı
tünaydın kızlar nasılsınız ,sabah yolcu ettim çocuklarımı ,hayırlıyla gitinsinler ,inşallah, nasılda alışmıştım ev dolu dolu du şimdi sessiz,nehirimde yürümeye başlamış , birde yaşgünü yaptık ona ,aslında bu ayın 16 sı ama doğum günü,gelmişken kutladık ,amcaları halası gidemezler çalışıyorlar ,onun için kutladık 1,yaşını dolduruyor,sizler naptınız msj larınızı okudum sağolun boş bırakmamışınız,
çaylarınız geliyor yanında izmir gevreği afiyet olsun canlarım
ank ,kuşuuuşum mrb nsılsınız
ablacımm
selam vereyim dedim
çok opuyorum
keyifler yerindedir inşallahh
amann irnam da burdaymış hihoyyyt
elim boş gelmedim sigara böreği var çaylarda geliyor şimdi cokacimcoook
ank cım ellerine sağlık çok nefis görünüyorlar yerimsenibena.s.
[COLOR="Red"selam güneş ablacım nasılsın allah kavuştursun.
Güneşçiğim böyle bir topiğin olduğunu bilmiyordum haydi hayırlısı olsun Çaylar bu kez benden
amin canım allah herkesin evladını ailesine bağişlası,nehir içinde güzel dileklerine tşr ederimcanım benim allah kavuştursun,allah yokluklarını vermesin hiiiçç.uzaktata olsa var olduklarını bilmekte güzel,sağlıklı olsunlarda napalım hayatın kanunlarından biride bu olsa gerek.
nehir hanımında nice yaş günlerine devamı olsun .ömür boyu kendi ayakları üzerinde durur inşallah.uzun ve sağlıklı ömürler dilerim.
iyi alış verişler tatlım.Şeniz
Güneş ablam nirdesin? getti mi çocukların?Allah kavuştursun inşş tez vakitte...:))
güneşcim allah kavuştursun güzelim. yerlerinde mutlu olsunlar. bu biz annelere yeterde artar bile.
kızlar berki uyuttum burdayım ,özlemişim sizleri
değişiklik olsun kahve yaptım sizlere afiyet olsun
ellerine sağlık ablacım çok iyi geldi kahve kaydirigubbakcemile3
ablacım allah kavuştursunn ohhhh kahven çok güzel mis gibi ellerine sağlık ....ohhh şöyle çevirip falımıda kapatayım bari....kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
ablacım allah kavuştursunn ohhhh kahven çok güzel mis gibi ellerine sağlık ....ohhh şöyle çevirip falımıda kapatayım bari....kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3