30 yıldır aynı muhitteyiz, çocuklar burda doğdu büyüdü evlendi,şimdi torun büyüyor ,buğün baktımda torunuma içimden ,yıllar önce babanı gezdiriyodum şimdi sen aman allahım dedim yıllar su gibi geçmiş ,bir an gerilere gittim ...
bu cumartesi eşimin yaş günü. yarın o gelmeden süpriz hazırlıyacağım. bakalım sevinecek mi.:jeyyar:
yan masada 6 tane bayan vardı sanki tanıdık gibi hep baktım onlara bizden olabilirlermi diye
birgün sözleselim forma gidelim. ben orayı çok seviyorum. kız gelince mutlaka oraya gider gezeriz. senağlama bu aralar gelemeyecek. ay çok hüzünlendim.
sözleşim gerçekten çok güzel olur üzülme canım aman iyi olsunlarda mutlu olsunlar yeter
bende ika ya bayılıyorum ,ayarlıyalım bir gün gidelim
bizde çok kalabalıktık tüm aile torunda vardı kız damat falan canlarım ben kaçtım eşimin horlaması durdu şimdi seslenir uyyanıp daha yatmıyomusun diye çok öptüm sizleri
bizde çok kalabalıktık tüm aile torunda vardı kız damat falan canlarım ben kaçtım eşimin horlaması durdu şimdi seslenir uyyanıp daha yatmıyomusun diye çok öptüm sizleri
iyi gecelerrrr
ama burası bana göre değil yaa gece vakti karnımı acıktırdınız
ablacım nasılsın gelirim gelmemmi hiç öpüyorum çaycılarrrr benimki açık ve şekersiz olsun lüttennnnnn
40 topiğine girdinizmi buğün ben girmedim dün girdim sessiz çok ,
iyi gecelerrrr
ama burası bana göre değil yaa gece vakti karnımı acıktırdınız
ablacım nasılsın gelirim gelmemmi hiç öpüyorum çaycılarrrr benimki açık ve şekersiz olsun lüttennnnnn
galiba biz izmirli hatunlar kk yı sarmışız. heryerde biz varız. hihoyyyt :jeyyar: :roflol:
leydim maviceyle tanışıyoruz biz buluşmalarda görüştük ,çok tatlı sıcak ,samimi,ve çok güzell genç bir bayan ,