güneşcim sen bu çay işini fena yaptın. bak çaydan uykular kaçtı. kaydirigubbakcemile3
evt benimde uykum yok ,açık çay içelim leydim bir daha ok
yorgun olmasam otururdum daha malum,dinlenmiş olmam gerekki hizmet edeyim..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
güneşcim sen bu çay işini fena yaptın. bak çaydan uykular kaçtı. kaydirigubbakcemile3
canlarım çıkayım ben ,geri misafir yatmadan ev sahibi yatmaz biliyorum ama kusuruma bakmayın yorgunum buğün ,dinleneyim yarın çok işim var yemek yapılcak ,iş güş misafirlerim gelcek ,bu aralar pek giremem , yoğun olcam malum, burayı boş bırakmayın , şimdiden özür
dilerim ,hepinizi çokkk öpüyorum hayırlı geceler diliyorummm( yoklama yapıcam kimler gemiş diye ona göre)kaydirigubbakcemile3
ay mavişim gelmiş hoş gelmiş, nasılsın canım ,evt leydi canımızı çektirdi sağolsun zahmet etmiş mamalar getirmiş,
galiba biz izmirli hatunlar kk yı sarmışız. heryerde biz varız. hihoyyyt :jeyyar: :roflol:
mavicem burda buldum seni ...hıııı ..yeğen tatlı olmazmı kız hemde ballı lokma tatlısı ...
güneş ablam hayırlı olsun artık geç oldu yarın içerim bi çayını ...
sibelim sağol canım, bu sabah gittilerKolay gelsin güneş abla...Hayırlı yolculuklar oğlun ve gelinine inş...:))
selammmm yani iyi geceler
haftasonu yoktum anneciğime gittim bursadaki kız kardeşim geldi güel bir haftasonu oldu benim için teyzeliğimin tadını çıkardım meğer yeğen ne tatlı oluyormuş yaaa... kuzummm kurban olurum ona çok bekledik onu ama değdi... şeker yeğenim benim şeker dedim de hani benim çayım güneş ablam:sm_confused: