Gne55 le ay Saati...

hayırdır ben fransız kaldım. sibelcim oğlanı mı sözlüyorsun.mirmirmirmir

Son düzenleme:
bu cumartesi eşimin yaş günü. yarın o gelmeden süpriz hazırlıyacağım. bakalım sevinecek mi.:jeyyar:

Bu geceydi aslında ama kız evinin bir akrabası kaza geçirmiş haftaya kaldı abla...Her şey nasip tabii...Neyse ben çıkıorum ablam ii geceler, ii sohbetler sizlere...Mutlu yarınlar...:))

alıştıkları çevreden uzaklaşamazlar. benim eşimde farklı değil. onun için üzülme canım.:1rolleyes:

30 yıldır aynı muhitteyiz, çocuklar burda doğdu büyüdü evlendi,şimdi torun büyüyor ,buğün baktımda torunuma içimden ,yıllar önce babanı gezdiriyodum şimdi sen aman allahım dedim yıllar su gibi geçmiş ,bir an gerilere gittim ...

Bu geceydi aslında ama kız evinin bir akrabası kaza geçirmiş haftaya kaldı abla...Her şey nasip tabii...Neyse ben çıkıorum ablam ii geceler, ii sohbetler sizlere...Mutlu yarınlar...:))

geçmiş olsun canım. geç olsun güç olmasın. sanada iyi geceler canım.:1hug:

geçmiş olsun sizede hayırlı olsun Allah tamamına erdirsin mutluluklar Şeniz

geçmiş olsun ,hayırlısı olsun sanada iyi geceler canım öptümm

yan masada 6 tane bayan vardı sanki tanıdık gibi hep baktım onlara bizden olabilirlermi diye

nice yaşlara olsun canım sevinmezmi kendilerine olunca sevinirler canım ama onlar zor hatırlardelikafadulden

çok haklısın. ben artık hatırlatıyorum. unutmasına engel oluyorum. 23 nisanda nişanlanma yıldönümümüz var deyip şimdiden kafasına sokmaya başladım.delikafadulden

X