Gne55 le ay Saati...

Güneş ablam hayırlı günler olsun inş..evet maalesef küçük yavruya kıymışlar senağlamaİnsanların kanımı don anlamadım kaç gündür tv de konuşuluyor .. bulunduğu yerde koku da var imiş hayretler içindeyim nasıl farkedemediler

nasılsn güneş ablam iisindr inş. çokkk öptm seniii
canım iyim şükür sen nsılsın bende öptüm bi tanem:1hug:
günescim iyi aksamlar canim öptüm seni görüsürüz
bende öptüm bitoşum ,,beklerim her zaman :1hug:

maruflu sanada hayırlı günler olsun canım , hoş geldin,

ya ben komşularada çok kızıyorum ,ümitle dilberi sevmedikleri için aramamışlar muhammeti,,,yahu cahil insanlar ,,bırakın ümitle dilberi ,,,çocuğun ne suçu var ,neden aramıyosunuz,,,ya allah allah çok sinirli ve üzgünüm,,,

sagolasin canim benim iyilik sükür isten yeni geldim biraz oturdum bir bakem dedim cocukmu öldürülmüs benim haberim yok allah belalarini versin böylelerinin ne isterler bilmem minnacik cocuklardan kansizlar

bitoşum evt ya,45 gündür atv de mügede konuşuluyordu ,,kayıp diye ,dün bulmuşlar çocuğun ölüsünü,,hemde evlerine 10 dakklık mesafede buydağ tarlasının içinde ,,çocuğun sırf kemikleri kalmış,yavrum 6 yaşında ,moralim bozuldu sabah ,

güneşim selam sabah benimde sinirlerim bozuldu allah kahretsin ne istediler körpe kuzudan allah haklarından gelsin sen nasılsın canım

slm.. çok kotu bi durum ablacm ama malesef bole bir hayatta yaşıyorz hani babana bile güvenmeyecksn sozunu doğruluyor yaşananlar.. fakat ben yakından takib etmemekle birlikte haberleri bile çok fazla izlemiorm m çok etkileniorm bu kadar kirli bir dünyada mı yaşıors die üzülüorm sonra:çok üzgünüm:

Hayırlı sabahlar güneş ablam..Artık tv ye bakasım gelmiyo bu gün kaç cana girmişler bilmek istemiyorum fakat işte bunları yapanlar aramız da yaşıyor Çok üzgünüm çoookAnne bile dilim varmıyor güya sevgilisiyle kıymışlar Muhammed'eya idamı niye kaldırdılar ki ...bütün beddualarımız onlara inş..Rabbim bizlere hayırlı insanlarla karşılaşmayı nasip etsin..a.s.

hayırlı günler ,,arkadaşlar
maruflu h g mişin, canavar anne bu,,insan nasıl başkalarının çocuğunu öldürmesine müsade eder,,
cahil cesareti işte bu
of sinirlerim bozuldu yine:çok üzgünüm:

Bir çayı hak ettim güneşçiğim değil mi? Çok yoruldum şimdi oturdum

Seni o güzel yanaklarından öpüyorum

aslında canımda sıkkın ,,eşimin sol bacağı dizden aşağısı 1 aydır şişiyordu,kaşıntıda vardı,,buğün dr ra gitti ,,bacak anjiyosu çektir demiş ,haftaya çarbaya gün vermişler ,
inşallah önemli bir şey değildir,,:çok üzgünüm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…