canlarım mrb ,nasılsınız ,bende iyiyim şükür ,
ben yokken topiğime gelen gelmeyen herkese çok teşekkür ederim,
inanın sizleri çok özlemişim,,buğün 11 gündür ilk defa yukarı kata çıktım ,hava alayım dye,yavaş yavaş işimi yapıyorum ,yorulmadan,,hafif işler,çok şükür,,
fatmacım ne güzel sözler bunlar sağol canım benim,bende sizleri tanıdığım için çok mutluyum,her zaman beklerim:1hug:merhaba güneş abla öncellikle allah acil şifalar versin umarım en kısa zamanda hiçbir sıkıntın kalmaz..:teselli:
bizlerde senin gibi bir insanı tanıdığımız için mutlu olduka.s.
topiğin güneşi umarım en kısa zamanda aramıza dönersin..güzel sofralar sunarsın bizlere ve hoş sohbetlerimiz olur umarım
acil şifalar öpüyorum..a.s.a.s.
bitoşum sağol canım benim ,buğün daha iyiyim,bende öptüm :1hug:iyi geceler günescim hayirli sabahlarin olsun daha bi saglikli daha bi sihhatli uyanirsin insallah canim görüsürüz öptüm :Saruboceq:kaydirigubbakcemile3
Haydi kızlar
yeşilim ellerine sağlık ,çok nefis olmuş:1hug:
maruflu tünaydın ,amin canım,allah tüm hastala şifa versin:Saruboceq:Hayırlı akşamlar güneş abla çok geçmiş olsun....a.s.
Enkısa zamanda da eski sıhhatinize kavuşursunuz inş.
hayirli aksamlar günescim nasilsinkaydirigubbakcemile3
eminem tünaydın,nasılsın......iyi akşamlar hanımlar
bitosum seninde günün güzel geçsin canımgününüz güzel gönlünüzde bol nese olsun insallahkaydirigubbakcemile3
Selamlar hanımlar gününüz çok güzel geçsin .
Güneş abla seni görmek çok güzel daha iyisindir umarım kaydirigubbakcemile3
Güneş ablam selamlar...nasılsın nasıl oldun ablacım...tekrardan geçöiş olsun...öptüm kocaman..Şeniz
fatmacım ne güzel sözler bunlar sağol canım benim,bende sizleri tanıdığım için çok mutluyum,her zaman beklerim:1hug:
bitoşum sağol canım benim ,buğün daha iyiyim,bende öptüm :1hug:
maruflu tünaydın ,amin canım,allah tüm hastala şifa versin:Saruboceq:
eminem tünaydın,nasılsın......
bitosum seninde günün güzel geçsin canım
ank sağol canım benim ,,iyiyim şükür ,gün geçtikçe dahada iyi olcam inşallah,sen nasılsın iyisindir umarıma.s.
:1hug::1hug::1hug::1hug::1hug:a.s.a.s.a.s.a.s.