Gne55 le ay Saati...

gecmis olsun canim insallah birsey yoktur hayirli haberler alirsiniz insallah:Saruboceq:

çay iyi geldi güneş:):)

eşinin rahatsızlığına geçmiş olsun, sakın şimdiden üzülme lütfen. bir şey çıkmaz inşallah. yine de bizi haberdar et.

sağolun arkadaşlar inşallah yoktur önemli bir şey ,,

gülçin kan tahlili filan istememiş direk anjiyo çekilcen demiş,

arkadaşlar size bir şey sorcam ,komşularınız nasıl,,arayıp sorarlarmı
benim bulunduğum yerde30 yıldır oturuyorum,,herkesin kendi evi müstakil,
ama komşuluk ilişkileri yoktur pek,,,geçmiş olsuna geldiler ,bir daha yok ,gelen giden ,bütün gün yalnızım,,

selam güneş ablam eşine geçmiş olsun sende iyisindir inş

bizim apartmanda komşularımız çok iyi benimde annem rahatsız gelmeyen kalmadı biyere gitsek biribirimize anahtar teslim edebiliyoz bişey eksik olsa kapıyı calıp isteye biliyoz bende duyuyorum başka apatmanlarda kimse kimseye slm bile vermiyomuş çok şanzlıyız biz bi söz varya ev alma komşu al diyen güzel demişkaydirigubbakcemile3

sehernaz slm canım ,sağol canım ,iyim şükür ,
gerçekten doğru söz ,,şannslımışınız ,ne güzel ,herkese böyle komşuluklar nasip etsin allah
anneciğinede çok geçmiş olsun ,umarım önemli değildir rahatsızlığı....

Hayırlı akşamlar güneş ablam..Eşinizede geçmiş olsun ..Komşuluğu sormuşsun 40 küsür senedir aynı yerdeyiz ailece komşuluk aynı fakat tadı değişti..akşam oturmaları tv yüzünden yok..hastalık cenaze de gelen soranlar çoktur..Ablam oturduğum yerde korgunlu çok annem rahmetlinin arkadaşları var...Babamın da iş arkadaşları idi zaten .Kısacası hala komşuluk var inş. bitmez..:1hug:a.s.

teşkr kadın hastalıgından ameliyat oldu 25 günlük tedavisi var gidip geliyoruz inş iyi sonuç alcaz allah bütün hastalara açil şifalar versin:Saruboceq:

iyi geceler hayirlarla dolu sabahlar diliyorum canlar öptüm görüsürüzkaydirigubbakcemile3

günescim canim benim iyi geceler hayirli sabahlar canim bir cayini icerim sabah insallahŞeniz

Ya Rab,
Bizleri bir Cuma''ya daha erişebilenlerden eyle!
Bizleri doğrudan yana
Ve de doğruyu yaşatabilenlerden kıl!

Cuma gününüz mübarek olsun.
Bu günleriniz nasıl hayırlı ise yaşayacağınız günler de böylesine hayırlı olsun!

sehernaz tekrar geçmiş olsun anneciğine,,slm mımı ilet lütfen
bitoşum, eminem ,ve tüm hanımlar hayırlı cumalarr

her zaman çay olmaz dimi
bu güne özel lokum ikram ediyorum sizlere ,ağzınız tatlansın,
lokum tadında günler herkese

güneşim allah kabul etsin güzel lokum şekerden dolayı tadına bakamadımmmm :)
bak bende sana lokumlarımlar kahfemle geldim cansııı hayırlı cumalarrrr
-----

günescim canim cumaniz mübarek olsun lokumlarda enfes valla sagolasin görüsürüzkaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…