Gne55 le ay Saati...

çaya geldim yoksun ablammm
----------------Dost

Dost dediğin; imkânsızındır, dokunamazsın

Dost dediğin; sırdaşındır kaçamazsın,

Dost dediğin; bastonundur bırakamazsın,

Dost dediğin; gülündür koklayamazsın,

Dost dediğin; deli doludur anlayamazsın,

Dost dediğin; acını paylaşandır,

Sende onunkini paylaşmalısın

Dost dediğin; tebessümdür kıskanmayacaksın,

Dost dediğin merhabadır, sakınmayacaksın,

Arkadaş anlıktır, dost ömürlük,

Ömür boyu sürecek dostluklara, DOST

Hatice Ak alıntdırrrr

-

tünaydın , güzellerim, nasılsınız buğün,

epeydir çayımı içmiyordunuz, buyrun afiyetler olsun
[/COLO
1051903057_75903582a7.jpg

Son düzenleme:
tünaydın güneş abla bizler iyiz umarım sende iyisindirŞeniz
yazılarını takip ediyorum keyifli oldugunu bilmek bizleride sevindiriyoryerimseniben
bol bol dinlen iyi bak kendine:teselli:
hep iyi haberlerini duyalım öpüyoruma.s.

tünaydın güneş abla bizler iyiz umarım sende iyisindirŞeniz
yazılarını takip ediyorum keyifli oldugunu bilmek bizleride sevindiriyoryerimseniben
bol bol dinlen iyi bak kendine:teselli:
hep iyi haberlerini duyalım öpüyoruma.s.

canım şükür iyim bende,,allah hepimize iyilikler versin bi tanem,,:1hug:

hoş geldin fatmacım, sen nasılsın

güneşim mrb nasılsın ben dbakırdayım oğlum göreve başladı uzmanlık sonucuda belli oldu yeşilyurtbkulak burun boğaz bölümüne girdi gerçi göz istiyordu ama onun üzerindekiler tercihlerini o yönde kullanmışlar o yüzden buna girdi canım sen nasılsın sağlığın biraz düzeldimi çok öpüyorum

güneşim mrb nasılsın ben dbakırdayım oğlum göreve başladı uzmanlık sonucuda belli oldu yeşilyurtbkulak burun boğaz bölümüne girdi gerçi göz istiyordu ama onun üzerindekiler tercihlerini o yönde kullanmışlar o yüzden buna girdi canım sen nasılsın sağlığın biraz düzeldimi çok öpüyorum

mrb sunacım,,oh ne güzel arkadaşım ,kızınla torununla bol bol hasret gider canım benim,
hadi gözün aydın oğlun göreve başlamış,hayırlısı olsun, izmir yeşilyurttaki ssk damı,

bende iyim biraz şükür,yemekğimi yapıyorum ,hafif ev işi filan ,fazla yorulmadan,,,çok şükür,benim yerimede bol bol gez oraları,,kızınada çok slm söyle,torununda gözlerinden öperim,,

arkadaşlar torunumu çok özledim berki, ne çok alışmışım ona, meğerse,,gerçi 5 gündür görmüyom ama, olsun ,
nehirde zaten uzak senede 3,veya 4 sefer görüyoz,,
onuda çok özledim,:ecrin_bebek::çok üzgünüm:

bitoşum slm hoş geldin afiyet şeker olsun canım

iyim şükür günden güne daha iyi olcam inşallahhhhhhhh

sen nsılsın keyifler nasıl

güneşim evet orası tşk ederim senin yerine öperim tabiki sen iyi ol torununa kavuşasın iyi olmana sevindim öpüyorum

güneşim çıkmak zorunda kaldım torunla ilgilenmem lazımdı annesi direksiyon çalışacaktı bende arda ya baktım öpüyorum

slm arkadaşlar
her gün izlerdim müge anlıyı,kaybolan muhammet için ,45 gündür kayıptı,buğünda kalkınca açtım tv yi ,şok oldum ya ,muhammet ölü bulunmuş,,inanın ağladım ,çok üzüldüm,,
ne istediniz bacak kadar çocuktan,,adiler,,allah belanızı versin, bu nasıl bir vicdan,,,
hala etkisindeyim ,,çokta merak ediyorum katili,,
rabbim tüm çocukları korusun ,canilerin şerrinden:Saruboceq: amin....

X