Gne55 le ay Saati...

mrblar ben güneş55 kızıyım,,annem biraz daha iyi , pek fazla oturamadığı için siteye giremiyor,, yarın kontrole gidecek dr ,genel durumu iyi,,hepinize çok slm mı var,
herkese çok teşşekkür ediyor ,iyi akşamlarr...

cok sevindim canim selamlarimizi söylersin cok öptüm iyi aksamlarkaydirigubbakcemile3

güneş ablam iyi olmana sevimdim koçaman öptüm hayırlı cumalarkaydirigubbakcemile3

hayırlı cumalar
güneşim nasılsın
kızların haber veriyorlar sağolun tşk ederiz kendilerine
sen daha iyisindir umarımkiiii dikkat et karnın şiştimi benimkisi hala şiiş

sagolasin canim benim günescigimin sofrasi boldur hadi günescim gel oturak afiyetler olsunnnnnkaydirigubbakcemile3

günaydın günaydın günaydın,,
sizlere günaydın diyebilmek ne güzel ,özlemişim .sizleri canlarım benim,
biraz iyim şükür ,kalkabiliyom ,geziniyom ,,evde , ,yavaş yavaş yapabileceğim işleri yapıyom ,fazla ağır işler değil,nde olsa hareketlerim kısıtlı,,bunada şükürler olsu,

1 hafta ,diyet verdi dr ,nihayet artık her şey yiyebilirsin dedi,yalnız yağlı ,kızartma ve asitliler dışında

esmerim sormuşun karnın şişmi diye ,evt biraz şiş ,,oda şişirdikleri için,,gaz olduğundan ,zamanla inermiş,,
rabbim kimseyi sağlığından geri koymasın ,insan ,bu zamanlarda anlıyor sağlığın kıymetini,,birde diğer hastaları görünce ,,şükrediyorsun haline,

geçmiş olsun dilekleride bulunan arkadaşlarım hepinize çok teşekkür ediyorum,,kocaman öpüyorum,sağolun ,,iyiki varsınız iyiki sizleri tanımışım ,,bana moral kaynağı oldunuz,

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

a.s.a.s.kendine iyi bakkkk bak opt
sonra gelir bi çayını alırız şimdi iyi oldaaakaydirigubbakcemile5

güneşim iyi olmana sevindim canım tekrar geçmiş olsun kendine dikkat et acil şifalar diliyorum

selamlar hepiciginize rabbim kimseyi sagligindan eksik etmesin insallah :Saruboceq:sonra bir ara söyle köpüklü bir gahfeni icerim canim :içelim:öptüm görüsürüzkaydirigubbakcemile3

güneşim mrb iyi olmana çok sevindim canım ben şu an dbakırdayım oğlum dün göreve başladı çok mutluyum çocuklarım yanımda allah bizlere bağışlasın torunum çok tatlı olmuş ilk gün bizi yadırgadı şimdi kucağımızdan inmiyor çok özlemişiz senin sağlığın nasıl

Güneş ablacım iyi olmana çok sevindim kendinide çok yorma lütfen.
Seni bekliyoruz çok özletme kendini.
Öpüyorum en kocamanından sevgiler.kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…