Gne55 le ay Saati...

bende bugün bayağı uyuşuktum. sadece mutfakta oyalandım azıcık. başka iş yapmadım. tv izlerkende uyuyakalmışım. az önce kalktım. eşim gelene kadar pc başında oyalanayım dedim.

kızım uyuyorda ben salaondayım ,lattop olduğu için her yerdeyim,

oğlum yukarda pcde ben burda ,buğün ancak fırsat buldum girmek için ,bakim dedim ziyaretime kimler gelmiş

Son düzenleme:
gözün aydın güneşim şimdiden leydimde gelmiş hemde neler gerirmiş
ellerine sağlık

oh size baharın habercisi papatyalar yolluyorum.

beyaz_papatyalar.jpg

cicek251120072339181gd2.jpg

leydim harikasın canım ya buğün yine ne güzeldi hava ama geçen pazar forumdaydım hep sizi baktım görürmüyüm gelirlermi diye

sen bu saatte ne arıyorsun. kızın uyumadımı. pc onun odasında sanırım.

gözün aydın güneşim şimdiden leydimde gelmiş hemde neler gerirmiş
ellerine sağlık
canım benim sağol ,oğlum izine çıkmış,6 aydır gelmiyorlardı,en son kurban bayramında gitmiştim istanbula,nehirde yürüyormuş,

oh size baharın habercisi papatyalar yolluyorum.

beyaz_papatyalar.jpg

cicek251120072339181gd2.jpg

içim açıldı canım, baharın geldiğini hissettim şimdi nerde böle papatyalar hiç açarken görmüyoruz

bu aralar biraz keyifsizim. evin önündeki parka gidip oturup geliyorum. canım ne iş, ne bir gezme bile istemiyor.evde de duramıyorum. balkona çıkıp etrafı seyredip içeri giriyorum. havalardan sanırım.

Güneş ablacım topiğin hayırlı olsun. Ben çayımı yarın sabah alsam olur di mi:))

ay bizim burası parklarla çevrili. heryer çiçeklerle dolu. güneşcim sen o evleri sat bu taraflardan ev al. bu semt hep park. onun için bornovayı seviyorum ya. adım attıkça yeşillik dolu.

bazı harfler niye çıkmıyor anlayamıyorum. ben doğru harflere basıyorum. bazende ara verdiğim halde aralar olmuyor.

ay bizim burası parklarla çevrili. heryer çiçeklerle dolu. güneşcim sen o evleri sat bu taraflardan ev al. bu semt hep park. onun için bornovayı seviyorum ya. adım attıkça yeşillik dolu.

canım bana kalsa hemen satarımda eşim satmaz,zaten onun kavgasını yapıyoruz, ben burda kalırım sen istiyorsan ev tutayım sana diyo nerde istersen, :kızgın:

canım bana kalsa hemen satarımda eşim satmaz,zaten onun kavgasını yapıyoruz, ben burda kalırım sen istiyorsan ev tutayım sana diyo nerde istersen, :kızgın:

eşler nedense öyle köklerine sıkı sıkıya tutunuyorlar. bende karşıyaka dedikçe eşim yok diyor.a.s

X