Gne55 le ay Saati...

flowers017vj6.jpg

tünaydın canım hg nasılsın birazdan hazır çaylarrrrrr:kahve: kahve ikram etsem olurmu

hb canım iyim sen nasılsın?

olur tatlım olur kahvede olur sütlü olsundelikafadulden:):):):)

Topikin hayırlı olsun. canım benim biricik arkadaşım yer açıyor ben tesadüf görüyorum bi çayını içerim güzel yüreğinden
roosroseglobe7fq.gif

Temel her gece yatarken başucuna 2 tane bardak koyuyormuş. Biri su dolu diğeri boş. 1 gece 2 gece derken Temel in oda arkadaşı Dursun dayanamayıp sormuş:
- Ula Temel ne ediysin sen her gece her gece bu pardaklarla?
Temel cevap vermiş :
- Akşamlari uyandigimda bazen canim su içmek istiyi bazen de istemeyii

Temel her gece yatarken başucuna 2 tane bardak koyuyormuş. Biri su dolu diğeri boş. 1 gece 2 gece derken Temel in oda arkadaşı Dursun dayanamayıp sormuş:
- Ula Temel ne ediysin sen her gece her gece bu pardaklarla?
Temel cevap vermiş :
- Akşamlari uyandigimda bazen canim su içmek istiyi bazen de istemeyii

:roflol::roflol::roflol::roflol:

Topikin hayırlı olsun. canım benim biricik arkadaşım yer açıyor ben tesadüf görüyorum bi çayını içerim güzel yüreğinden
roosroseglobe7fq.gif
[/

canımm hg dün açtım ,haber vermeye fırsatım olmadı, dün, buğün berk bendedi ,çok yoruldum,yeni girdim nete ,istediğin çay olsun hayatım,:1hug:

ev hanımı sen nasılsın ,nasıl gidiyor

yarında nasipse oğlum gelinim ve nehirim geliyor, inşallah kazasız belasız,gelsinlerrrrr

Son düzenleme:
iyiyim canım yatmadan bir bakayım dedim sen nasılsın hayırlı olsun yarın pastalarla geleyim

iyiyim canım yatmadan bir bakayım dedim sen nasılsın hayırlı olsun yarın pastalarla geleyim
ok bekliyorum canım, iyim bende ,yoğun geçiyor günlerim,,ne zormuş çocuk bakmak,
pastalar_8.jpg

327399889_bb032d2743_o.jpg

canım hayırlı olsun topiğin. şimdi gördüm. elim boş gelmeyeyim dedim.

oooo leydimde gelmiş hoş gelmiş, ellerine sağlık çok güzeller nefis kız canım çekti ,gece gece,

X