Gne55 le ay Saati...

güneşim bizim bugün sular kesik 2 gün yokmuş haberimde olmadı bende bugün susuz işler yaptım yazlık kışlıkları ayırdım öğlene az su gitsin diye makarna yaptım akşama allah büyük yemek yok suda fazla harcamıyayım tam susuz kalırız işte benden bu kadar şimdide burdayım

ay susuzluk çok zor neden arıza filanmı varmış,

hayatım gelin bana akşama yemeğe

neyse bizde bol bol sohbet ederiz burda

güneşim tşk ederim canım sağol yalnız benmiyim sanıyorum yol yapımı varmış oğlum öyle dedi sabah su olmayınca eve koku düşüyor sanki nedense

sunam eşin ve oğulnla beraber gelin
hiç bir iş yapmasan tuvalet için gerekli
zor olan o
rabbim susuz bırakmasın ne olur halimiz düşünemiyorum bile canım
onun için su kullanırken çok dikkat ederim ,

buğün sohbete girdim biraz nerelisin filan denince,izmirliyim dedi bende izmirliyim dedim,,pencereden birisi yazdı o kişi erkek diye haber in olsun dedi ama konuşmak istersen sen bilirsin dedi,bende diyen kişiyi tanıyom,diğer kişinin profiline baktım ,açık açık ne yazmış biliyonmu cinsiyetini,,bil bakalım

geldim serdim çamaşırı ,evt ya sohbettedi ama erkek değilmiş nemiş bil bakalım profiline yazmış birde izmirli:sm_cool:

neyse ben mutfaktayım biraz işlerim var ,,siz yazın yine arada gelirim

güneşçiğim o lezbiyen konusunu siteye, yönetime bildirmen gerekecek. kimileri dalga geçiyor gerçekse atsınlar dışarı

]güneşçiğim o lezbiyen konusunu siteye, yönetime bildirmen gerekecek. kimileri dalga geçiyor gerçekse atsınlar dışarı

canım elife söyledim zaten haberi var,,dur bakalım dedi

iyi akşamlar ablacığımhihoyyyt

egem , bitosum slm hoş geldiniz nasılsınız,,,buğün görünmediniz hiç....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…