Gne55 le ay Saati...

neler yapıyosun buğünn ,bende köyde bahçeden topladığım baklayı temizliyom bu ğün bakla yapıcam

gözün aydın o zaman ,oğluşun gelmiş,,bende buğün burdadım ,,,iyi yapmışın onlar kuzularımız bizim

daha yemek yapmadım yeni yedik oğlum çıktı yeni ben daha yemem eşim gelsin ne isterse ona hemen pişiririm sen nasılsın

erken daha acıkırsın ,,,gel bana beraber yiyelim ,dünden kabak dolmam var baklada yapıyom,
bu sanaldan çıkp bir gün gerçekte yeriz inşallah

izdivaçı seyrediyonmu,,esrayı,,torunla annanne kısmet aramaya,,çıkmışlar,salak bunlar ya

hiç seyretmedim ya çok sinir kurban bayramında izmite gitmiştik orda kuaföre gittik orda çalışan bayan çok sinirliydi sordular o anlattı kayınvalidesi oraya gitmiş tam evlenecek sanmışlar adamın parasını yemiş evlenmekten vazgeçmiş diyorduki her proğramı dolaşıyor diya çocukları kızmış bu bayram hiç birimiz gitmedik hepimiz ona küstük dedi kadın demişki istediğiniz kadar küsün yine gidecem çok üzgündü gelini

ya zaten evlilikle sonuçlanmıyor pek nadir olsada bozuluyo ,tv den olan bu kadar olur

iyiyim canim benim yarin görüsmek üzere öptüm cok iyi geceler hayirli sabahlar canimkaydirigubbakcemile3

gÜnaydın hayırlı gÜnler

sızde dılberımı ızlıyonuz bakım bende ızlıyorum,,,

güneş ablam hangi hastanede olcan belki ziyaretine neyim gelirizi ..hımmmm:jeyyar::jeyyar:
dua kısmını heç söylemiyom ..biliyosundur zatiiii:Saruboceq::asigim:a.s.

Dualarımız seninle Güneşçiğim :Saruboceq:
Bizi yanında hisset, inşallah çabuk atlatacak ve aramıza döneceksin.

Bu Çiçekler evine çıkınca baş ucunda olsun

canım çok geçmişolsun dualarımız seninle
eminem sağol canım, teşekür ederim sizlerin güzel sözleriniz güç veriyor bana
güneş ablam hangi hastanede olcan
belki ziyaretine neyim gelirizi ..hımmmm:jeyyar::jeyyar:
dua kısmını heç söylemiyom ..biliyosundur zatiiii:Saruboceq::asigim:a.s.
canım basmanede şifada olcam, cuma günü inşallah dua için ondan şüphem yok kuşum canımsın
Dualarımız seninle Güneşçiğim :Saruboceq:
Bizi yanında hisset, inşallah çabuk atlatacak ve aramıza döneceksin.

Bu Çiçekler evine çıkınca baş ucunda olsun

sağol arkadaşım,inşallah hayırlısıyla,,önce allahın sonra siz sevenlerimin dualarıyla,,çok iyi geçeceğine inanıyorum,::Saruboceq: çiçekler için teşekkür ederim çok güzeller ya bahar gibi
güneşim nasılsın canım

sunam mrb canım iyim şükür,,mutfağı temizledim,çamaşırları serdim ,toz aldım,,fırından bir şeyler aldım çayı koydum ,acıktım ,şimdide burdayım sen nsılsın neler buğüncokacimcoook

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…