Gne55 le ay Saati...

bende eşimin abisi manisa çiçekli köyünde ,ev yaptırmışlardı,aslında izmirde var evleride,,köy evi,onlara gitik ev görmesine,,bayıldım ya harika manzara ,karşısında çam ormanı ,evin ,bahçesi,renk renk güller ,çeşitli çiçekler asma, evin yan bahçesi,sebze ekmişler ,enginar,marul,bakla,patlıcan ,taze fasulye,biberler çeşitli, baharatlar ,kekiğinden tut biberiye,pelin otu,taze soğan nane,maydonoz,ekmişler ,organik ,hormonsuz,sebzeler bayıldım,mis gibi çam havası,şehrin gürültüsünden ,tozundan isinden uzak,tertemiz havası olan bir yer ,ege üniversitesindeki dr lar bile ev yapmışlar orada hadta sonu gelip stres atıyorlar,,gelmek istemedim eve beton yığunları arasına,,bakla ,yeşillik sebze topladım tazecik dalından,,,yemeğimizi ,çayımızı mis kokulu çam ağçlarının ,ve çam havasında içtik,,çok güzel bir gün geçirdim buğün,,

selamlar canim ne kadar güzel resimler torunlarinda cok tatlilar canim allah bagislasin öptüm onlari cok iyi saglikli ve mutlu bir hafta diliyorum ,ay istende geldim ne kadar makbule gecti kahvalti valla tesekkürler görüsürüz öptümkaydirigubbakcemile3

slm canım amin ,afiyet olsun canım

tşk ederim hoşbuldum canım ben daha yeni oturdum bugün biraz yoruldum oğlum evdeydi onu memnun ettim biraz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…