Gne55 le ay Saati...

iyiyim canım bügün bayağı iş yaptım yorgundunm sehernaza gittim annemlende oturdum geldim geziniyodum

canim hosbuldum öglenden sonrada calisiyorum yemek falan derken oturamadim nasilsin iyisindir insallahkaydirigubbakcemile3
iyim canım,çalışınca zor olur girmek,,merak etim bende göremeyince seni
iyiyim canım bügün bayağı iş yaptım yorgundunm sehernaza gittim annemlende oturdum geldim geziniyodum

güle güle kirlet eminem,iyi yapmışın anneciğine gitmişin,,ah anam olaydıda gideydim,sehernaz yakınmı sana

bende topiklerde gezmenten gözlerim şaşı olcak , belimde boynumda tutuluyo bunun başında oturmaktan,

yanliz ben senin torunlara öldüm cok tatlilar allah bagislasin allah uzun ömürler versin insallah

Slm hayırlı günler güneş 55 ablam nasılsın ?
Topic bulma becerimi geliştiremedim daha yani az aramadım..:ecrin_bebek:
Meğer burnumun dibinde imiş.Epeydir dışarı gezmek için çıkmamıştım kısmetse inş. bu gün çıkacağım ..yazdım burayı bir kenara uğrarım artık öpüyorum :1hug:a.s.

yanliz ben senin torunlara öldüm cok tatlilar allah bagislasin allah uzun ömürler versin insallah
amin canım ,allah sana ve herkese nasip etsin torunlar:Saruboceq:
Slm hayırlı günler güneş 55 ablam nasılsın ?
Topic bulma becerimi geliştiremedim daha yani az aramadım..:ecrin_bebek:
Meğer burnumun dibinde imiş.Epeydir dışarı gezmek için çıkmamıştım kısmetse inş. bu gün çıkacağım ..yazdım burayı bir kenara uğrarım artık öpüyorum :1hug:a.s.
maruflu slm canım ,iyim canım sen nasılsın ,hayırlı gezmeler sana:1hug:
günaydınnnnnnnn
egem canım benimtünaydınna.s.
Neyse ben de buldum.Selam arkadaşım.Umarım keyifler iyidir.
realist slm canım hoş geldin,keyifler iyi şükür senin keyiflerde iyidir umarımm,a.s.

hre zaman beklerim sizleri evime buyrun gelin,,,:1hug:a.s.

X