Gne55 le ay Saati...

bu gün hava cok güzeldi olusumun maci vardi onu seyretmeye gittim cimende oturdum kahvemde yanimda güzel gecti sen naptin canim bu gün

oh ne iyi etmişin ,
bende eşimin abisi manisa çiçekli köyünde ,ev yaptırmışlardı,aslında izmirde var evleride,,köy evi,onlara gitik ev görmesine,,bayıldım ya harika manzara ,karşısında çam ormanı ,evin ,bahçesi,renk renk güller ,çeşitli çiçekler asma, evin yan bahçesi,sebze ekmişler ,enginar,marul,bakla,patlıcan ,taze fasulye,biberler çeşitli, baharatlar ,kekiğinden tut biberiye,pelin otu,taze soğan nane,maydonoz,ekmişler ,organik ,hormonsuz,sebzeler bayıldım,mis gibi çam havası,şehrin gürültüsünden ,tozundan isinden uzak,tertemiz havası olan bir yer ,ege üniversitesindeki dr lar bile ev yapmışlar orada hadta sonu gelip stres atıyorlar,,gelmek istemedim eve beton yığunları arasına,,bakla ,yeşillik sebze topladım tazecik dalından,,,yemeğimizi ,çayımızı mis kokulu çam ağçlarının ,ve çam havasında içtik,,çok güzel bir gün geçirdim buğün,,

canimbenim ya bir anlattinki sanki ordaydim süper valla öyle bir yerde ömrümü gecirmek isterdim allah nasip eder insallah mis gibi

selam güneşim çiçekli köy bize yakınmış görmedim ama öyle dediler bizim burası da çok güzel açık hava temiz manzarası nefis

murgizim hoş geldin,çok şanslısın canım,yakınına gelmişim be murgizim,ççekli köyü güzeldir,buğünde bir kalabalıktı oraları ,,mangallar yanıyor,mis kokular geliyordu,,

bende iyiyim dolanıyorum işte
ne bilim bulamamıştım hatta sana link yollarmısın die yazmıştım ama görmedin herhalde :)
olsun buldum geldim bi bakam diye :)

X