güneşim çok güzel gerçekten tşk
Kayınvalide Adamın birinin evinde yangın çıkmış. Komşuları yardıma koşmayıp olayı seyretmeye başlayınca iş başa düşmüş.. İlk önce oğlunu yangının içerisinden çıkarıp dışarda beklemesini söylemiş. Dalmış tekrar duman ve ateşin içerisine, kızını çıkartmış dışarıya. Sonra karısını, sonra köpeği ve kedisini. Daha sonra dışarı hiçbir şey getirmeden 3 kere daha içeri girmiş çıkmış. Onu seyreden komşularından biri sormuş: - Niçin yanan eve girip çıkıyorsun dışarı hiçbir şey getirmiyorsun?" diye. - "Kayinvalidem içeride!" demiş adam; "arada bir girip çeviriyorum!".
damata bakarmısınız ,böyle damat düşman başına
iyi akşamlarrrrr ,else ,,esmer güzeli hoş gelmişiniz, esmer güzeli moralini bozma canım, yama ameliyatından sonra korse kullanmak lazım kullanıyonmu,bildiğimiz korse benimde bir yakınım oldu yama ameliyatı ,dr korse verdi ona, tekrar geçmiş olsun canım,,
kapalı olcak benimde ameliyat ,hayırlısı bakalım
EVET ABLAM KORSEMDE VAR İŞTE ANLAMDIMKİİİCADIARZUCADIARZU
HER ŞEY BANA BAKIYOR İŞEDE GİTEMİYORUM EVDE HALA GELEN GİDEN KENDİME BAKMIYORUMKİİİ[
SEN DİKKAT ET KENDİNİ ÜŞÜTMEDEN GİT VE İNŞ ALLAHIM SANA YARDIM EDER DUAM YANIDA KOLAY BASİT AMELİYAT SENİKİİ KAPALI OLUNCA BİZİ HABER VERa.s./COLOR]
slm hayatım sen nasılsın bende berki uyuttum ,iş güç ancak girdim ,uyanınca giremiyom ,selamlar nasılsın güneşim
:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:güneş yandık desene damada bak damada hatta düşmanıma vermesin hem kızımızı verelim şunun yaptığına bak ay ay ay
güneşim benim damat şimdilik iyi aramızda mesafe var çok saygılı bize karşı inş değişmez
benim dünürüm çok iyi niyetli psikolojik rahatsız o yüzden pek paylaşım olmuyor hasta çünkü
merhabalar bende sizlerdenim yani kayınvalideyim kızım evleneli on ay oldu bende görüşmüyorum düğünden beri