Gne55 le ay Saati...

Kayınvalide Adamın birinin evinde yangın çıkmış. Komşuları yardıma koşmayıp olayı seyretmeye başlayınca iş başa düşmüş.. ılk önce oğlunu yangının içerisinden çıkarıp dışarda beklemesini söylemiş. Dalmış tekrar duman ve ateşin içerisine, kızını çıkartmış dışarıya. Sonra karısını, sonra köpeği ve kedisini. Daha sonra dışarı hiçbir şey getirmeden 3 kere daha içeri girmiş çıkmış. Onu seyreden komşularından biri sormuş: - Niçin yanan eve girip çıkıyorsun dışarı hiçbir şey getirmiyorsun?" diye. - "Kayinvalidem içeride!" demiş adam; "arada bir girip çeviriyorum!".

damata bakarmısınız ,böyle damat düşman başına

iyi geceler hayatım ,bende çıkıcam birazdan uykum geldi hayırlı uykulular

:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:güneş yandık desene damada bak damada hatta düşmanıma vermesin hem kızımızı verelim şunun yaptığına bak ay ay ay

EVET ABLAM KORSEMDE VAR İŞTE ANLAMDIMKİİİCADIARZUCADIARZU
HER ŞEY BANA BAKIYOR İŞEDE GİTEMİYORUM EVDE HALA GELEN GİDEN KENDİME BAKMIYORUMKİİİ[
SEN DİKKAT ET KENDİNİ ÜŞÜTMEDEN GİT VE İNŞ ALLAHIM SANA YARDIM EDER DUAM YANIDA KOLAY BASİT AMELİYAT SENİKİİ KAPALI OLUNCA BİZİ HABER VER a.s./COLOR]

GÜNEŞıM NE KADAR GÜLDÜM HENÜZ DAMADIMIZ YOK AMA BENDE SANA Bı DAMAT FIKRASII
bir kadinin uc damadi varmis kadin damat'lari test etmeye karar vermis kadin birgun birinci damat nan sahilde yururken kendine denize atmis ve damat onu kurtarmis ertesi gun kapinin onunde bir araba varmis damada ustundede tesekkur ederim kayinvaden ertesi gun ikinci damat la sahilde yuruyormus ve yine kendini denize atmis ve bu damatta onu kurtarmis ve yine bir araba almis damada ondan sonraki gun son damatla yuruyorus ve kendini yine atmis denize ama bu damat onu kurtarmamis ve kadin olmus ve ertesi gun yine bir araba varmis damata ve ustunde yaziyormuski: tesekkkur ederim kayinpederin

I

esmerim misafir gelsin ,onlar geçmiş olsuna geliyorlar, sen yat ,hizmetmi ediyon misafire ,bu normal misafir gelmesi değilki,,sen kendi sağlığına bak,dinlen ,
selamlar nasılsın güneşim
slm hayatım sen nasılsın bende berki uyuttum ,iş güç ancak girdim ,uyanınca giremiyom ,
:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:güneş yandık desene damada bak damada hatta düşmanıma vermesin hem kızımızı verelim şunun yaptığına bak ay ay ay

ev hanımı ,gene damatlar iyidir kız gelinlerden, gelinler daha cadı oluyor,,tabi arada böyleside oluyor,,aman bir tane damadım olcak ,iyi olsa bari

güneşim benim damat şimdilik iyi aramızda mesafe var çok saygılı bize karşı inş değişmez

ay bu aralar sık gelemiyom ,misafirlerim yalnız kalıyor ,çay ikram edemiyom ,sohbet yapamıyom,,,

güneşim benim damat şimdilik iyi aramızda mesafe var çok saygılı bize karşı inş değişmez

sunacım bir şey söyleyimmi ,sen iyisen herkes iyi ,sende iyisinki damatında sana karşı iyi ,bende iyiyimki gelinlerde bana karşı saygılılar ,ama ben her şeylerine karışsam çan çan çene yapsam,iyimi olurum ,değil, aynısını o bana yapsa bende konuşurum tabiki,, bak bir elin sesi varmı yok ,ama 2 elini birbirine vursan nasıl ses verir ,ilişkilerde böyledir ,,insan kendi evladıyla anlaşamıyor zaman geliyorda ,gelin damat el, normaldir ,
aman nazar değmesin arkadaşım ,hep böyle devam etsin inşallah,
sunam peki dünürünle aran nasıl,,ben konuşmuyorum burdaki dünürümle düğünden beri

benim dünürüm çok iyi niyetli psikolojik rahatsız o yüzden pek paylaşım olmuyor hasta çünkü

benim dünürüm çok iyi niyetli psikolojik rahatsız o yüzden pek paylaşım olmuyor hasta çünkü

geçmiş olsun onada ,çok zor olur tabi ,kızınada zordur ,,

istanbuldaki dünürümle çok iyiyiz ,çokta iyilerdir,saygılılar ne yapcağını şaşırırlar ,ne zaman gitsek hep yemeğe alırlar ,yemeği boşver ,hatta oğlumdan bile çekinirler derken

gelinin anneside babasıda ,iyiler bizde iyiz tabi ,ş,mdilik iyi anlaşıyoz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…