- 25 Ağustos 2007
- 5.987
- 5
pastalar çaylar benden...hepinize sevgilerimle
yeşilim canım ellerine sağlık ,çok nesis görünüyorlar
merhaba ablacım bu akşam geliyor kızım heyecan tavan yaptı bende artık tabiki çok mutluyum 1 hafta kalıp dönecek siteye girerken herkes zorlanıyor çoğu zaman sayfalar açılmıyor ağır gidiyor mesajlar bile zor gidiyor çoğunlıkla
ank cım gözün aydın ,bol bol haster gider kızınla çok slm ilet
slm canım hoş geldinherkese selammm
Günaydın hanımlar hayırlı sabahlar herkese
iltifatın için teşekkür ederim canım,her zaman beklerim ,ellerine sağlıkohh ohh böyle topiğe girilmez mi?
marifetli bayanlar, kekler, pastalar :))
yanına da çay
desibel sağol canım dostlar sağ olsun
-------murgizinannesi sağol canım
----------fatma hale--tşk ederim sağol
-------------GÜNEŞ ABLA ELLERıNı SAĞLIK ÇAYIMI ıÇTıM GıDıYORUMMM
2 gündür hastanedeydim az önce geldim ,banyo yaptım karnımı doyurdum,
ay özlemişim sizleri,safra kesesi için ultrasyon çektirdim ,kemik dansimetresi çekildim,dün buğün aldım sonuçları ,safram için ameliyat dedil dr 3,5 cm miş taş, haftaya cuma ameliyat günü verdi, kısmetse olcam inşallah,,kemik için çektirdiğim rönngende kalçamda kireçlenme çıktı, bel hareketleri içiren kitapçık verdi,onları yapıcam,kilo vericeksin dedi, bu kalça kireçlemesine canım sıkıldı ,,daha ilerde ameliyat olunuyomuş,ama şimdilik korkulcak durum yk dedi, kalsiyum içeren vitaminler verdi,20 gün sonra gidicem emar çekilcek,,
ameliyat için sıra çoktur diye düşündüm,,pazartesi deyince ,şok oldum ,daha sonra istersen perşembe ve cuma dedi, cuma olsun dedim bende ,şimdide diyom acaba tarihi ertelesemmi,,iş ciddiye binince panik oldum , hayırlısı bakalım......
2 gündür hastanedeydim az önce geldim ,banyo yaptım karnımı doyurdum,
ay özlemişim sizleri,safra kesesi için ultrasyon çektirdim ,kemik dansimetresi çekildim,dün buğün aldım sonuçları ,safram için ameliyat dedil dr 3,5 cm miş taş, haftaya cuma ameliyat günü verdi, kısmetse olcam inşallah,,kemik için çektirdiğim rönngende kalçamda kireçlenme çıktı, bel hareketleri içiren kitapçık verdi,onları yapıcam,kilo vericeksin dedi, bu kalça kireçlemesine canım sıkıldı ,,daha ilerde ameliyat olunuyomuş,ama şimdilik korkulcak durum yk dedi, kalsiyum içeren vitaminler verdi,20 gün sonra gidicem emar çekilcek,,
ameliyat için sıra çoktur diye düşündüm,,pazartesi deyince ,şok oldum ,daha sonra istersen perşembe ve cuma dedi, cuma olsun dedim bende ,şimdide diyom acaba tarihi ertelesemmi,,iş ciddiye binince panik oldum , hayırlısı bakalım......