Gne55 le ay Saati...

sen iyisin canım bizimkilerde bize karşı çok saygılılar bize çok değer veriyorlar ama kayınvalide çok hasta değil ama zaman zaman iyi değil

kavga filan yok düğünde tavırlar falan kafa yapılarımız farklı ondan herhalde

bizimkide düğünde tavır olsa neyse biz gelin odasında atıştık bile millet eğlenirken ,hatta topik bile açmıştım burda
birde torunumun bebek mevlütünde atıştık ,,,ama bütün samimiyetimle söylüyom ,2 side ondan kaynaklandı , eee o terbiyesiklik yaparsa ben susarmıyım susmam,

evet anlayışsız insanlarla anlaşmak çok zor allah yardımcımız olsun bizimde çocuk olursa birşeyler yaşanır genekaydirigubbakcemile

güneş ablam seni çook öpüyorum ..temizlik yapıyomda bi yorgunluk çayı içeyim dedim ..cnmsun çptüm ..kimseler kaçımasın keyfini ..kıyamam ablama ben ..

güneşim doğru ön tekerlek nereye arka tekerlekte oraya derler

aynen öyle canım ,,rahmetli annecim derdiki ,elle uğraşmak ,dağla güreşmekmiş, o zaman bu ne demek derdim insan zamanı gelince anlıyor,,,evlat hatırına bazı şeyleri yutuyor insan,,susuyorsun ,,

güneş ablam seni çook öpüyorum ..temizlik yapıyomda bi yorgunluk çayı içeyim dedim ..cnmsun çptüm ..kimseler kaçımasın keyfini ..kıyamam ablama ben ..

oy kuşum gelmiş ziyaretime ,hg , buyur canım istediğin çay olsun ,
her zaman beklerim ,,kolay gelsin kardeşim benim ,,,:1hug:

Canım sıkılıdı gÜneŞ abla ama yıne denk gelmedıkkk
henÜz ben ne kaynanıym nede kayınvalıde :)
-------------bır sÖz var bılmem bılırmısınız bızım burda derlerkı kız annesesın lÜkÜzsÜn erkerk annesısın ÖkÜzsÜn derler ya ne kadar doĞru bılmemkııı:):):)
------------------:)- affınıza sıĞnarak soyledım ablam:)

anneler gününüzü şimdiden kutlarım bayanlar ablacım ellerinden öperim Şeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…