Gne55 le ay Saati...

nnnneeeeerrrrrrrrrrrrrdddddddddddddeeeeeeeeeessssssssssiiiiiiiiiinnnnnnnniiiiiiiiiiiiiiizzzzzzzzz

aaaaaa kızlar kimse yok çay ikram eden olmadımı tabi herkez gezmede hadi anlatın bakalım

merhaba gunes ablam a.s.
ayy ben çayı çok severım.. tiryakiyim nerdeyse.. :)

GÜneŞ abla buluŞmadan gelmıŞındır :)
resımler harıka sen bı o kadar tatlı ve Şırınsın
yorgunluk Çayı yapacktım ama resım acılmadı ıdere et canım ablam
resımlerden Çok Şekersınnnn opt o yanaklarındaaa:) mucuk

slm kızlar , buğün buluşmamız vardı ,1 saat önce geldim ,çok güzel bir buluşma oldu yeni arkadaşlar tanıdım , önceden tadığım arkadaşlarımla hasret giderdim,,güzel bir gün geçirdimmmm

aaaaaa kızlar kimse yok çay ikram eden olmadımı tabi herkez gezmede hadi anlatın bakalım
eminem canım benim hoş geldin, buluşmadadım az önce geldim,her zaman çaya beklerim bi tanemm:1hug:
aaa gelmemmi süper görünüyolara.s.
her zaman beklerim canım benim afiyet olsunnn mucuks
merhaba gunes ablam a.s.
ayy ben çayı çok severım.. tiryakiyim nerdeyse.. :)
merhaba canım benim,ne güzel bende tiryakiyim
çaylar feda olsun bi tanem , :1hug:

esmerim canım benim hg ,az önce geldim güzel bir buluşma oldu, teşekkür ederim ,güzel sözlerin için, bende öptümmbi tanem :1hug:

Son düzenleme:
güneşim mrb çok güzel bir gün geçirdim hepinize tşk sizleri tanıdığıma çok memnun oldum inş dostluğumuz devamlı olur:1hug:

merhaba canım benim,ne güzel bende tiryakiyim
çaylar feda olsun bi tanem , :1hug:

sağol ablam :1hug:
5cayı derken kılo aldı basını gıdıyor yaff kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
bugunde çok yemısım ananemde .. homidigırtlak götürdüm sildim süpürdüm yanii.. çayla birlikte şahane oluyor ama :teytey: cokacimcoook cokacimcoook
hamur işlerinin yanınada soylee acılı tursu,acı sosta hanı superr oluyorr :)
karnınız acıkmasında ;-)
günes ablam nasılsın ? :1hug: a.s.

anannenin eline sağlık sanada afiyet olsun bebeğim ,iyim canım sen nasılsın :1hug:a.s.

güneş55 canım çok güzel gün geçirmişsiniz sizleri görmek ne güzel hepiniz harikasınız iyi geceler canım

güneşim ne güzel bir gün geçirmişsiniz canım sizleri görmek çok güzeldi maşallah çok çok güzelsiniz tek tek öpüyorum hepinizi

güneş55 canım buluşmanızın fotolarına baktım herkes çok tattlı çıkmış belli çok keyifli geçmiş

öptüm

güneşim mrb ben dünden beri giremedim oğlum rehin aldı o yüzden giremedim nasılsın dünden beri ben seni çok sevdim

aman aman nasıl şeker şeyler bizim altın kızlar.. .nasıl tatlı çıkmışlar.... maşallah

bir çayı hakkettim çok yorgunum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…