- 16 Ağustos 2007
- 4.225
- 5
bende çay demliyim bare canım çekti...:roflol: sanal ortamdan can çekmesi
merhabalar , dünden beri yeni giriyorum nete ,buluşmadan geldikten sonra ,eniştemin (teyzemin eşi) vefat haberini aldım, kalp krizi geçirmiş,hastaneye yetişemeden ambulansta yolda vefat etmiş, dün cenazesi kalktı, akşamda tebarekedeydim ,83 yaşındadı ama çok dinçti, saçında bir tel beyazı yoktu,her yere yürüyerek giderdi, ama takdiri ilahi , gelinim grip olmuş rahatsızdı dün ,berk bizde kaldı gece,sabaha kadar kızım la ben nöbetleşe baktık, hiç durmadı 2 saatte bir uyandı, ayaklamış kopmuş kızımla benim ,sabaha kadar sallamaktan,az önce gelip aldılar berki iyimiş ,gelin biraz ,foruma gittiler gezmeye,başım ağrıyo uykusuzluktan ,aman ne zormuş ,gece çocuk bakmak,gündüz pek anlamıyo insan, ama çok seviyoruz berki.......
çay içmeye geldiiim alkisalkisalkis
ohh valla ne şanslısın,afiyet olsun canmımçok güzel çay şimdi eşim de bana çay demiyor canım istedi
eline sağlık canım hemen geliyor çaylarrrbende gözlemem'le geldim güneş55 ablam
topiğin hayırlı olsun
hani çaylar nirde gözlemeler soğumasın
bir bardakta bana yolarmısın ,afiyet olsunbende çay demliyim bare canım çekti...:roflol: sanal ortamdan can çekmesi
hoş geldin sefa geldin mavişimmmçay içmeye geldiiim alkisalkisalkis
selam güneş55 canım başınız sag olsun allah kalanlara ömür versin
teşekür ederim sevilim ,sizler sağolun,ben sana diyet olarak hazırlarım ,diyet filan bozulmaz merak etmeablacım başınız sağolsun geridekilere sabırlar dilerim.
bu arada senin topik tehlikeliymiş recimi bozaar yasakkelime
amaninnn ne severim buraya girince iştahım acılıyo alahtan kilolu degilimkaydirigubbakcemile2
sağol gunes ablam a.s.anannenin eline sağlık sanada afiyet olsun bebeğim ,iyim canım sen nasılsın :1hug:a.s.
merhabalar , dünden beri yeni giriyorum nete ,buluşmadan geldikten sonra ,eniştemin (teyzemin eşi) vefat haberini aldım, kalp krizi geçirmiş,hastaneye yetişemeden ambulansta yolda vefat etmiş, dün cenazesi kalktı, akşamda tebarekedeydim ,83 yaşındadı ama çok dinçti, saçında bir tel beyazı yoktu,her yere yürüyerek giderdi, ama takdiri ilahi , gelinim grip olmuş rahatsızdı dün ,berk bizde kaldı gece,sabaha kadar kızım la ben nöbetleşe baktık, hiç durmadı 2 saatte bir uyandı, ayaklamış kopmuş kızımla benim ,sabaha kadar sallamaktan,az önce gelip aldılar berki iyimiş ,gelin biraz ,foruma gittiler gezmeye,başım ağrıyo uykusuzluktan ,aman ne zormuş ,gece çocuk bakmak,gündüz pek anlamıyo insan, ama çok seviyoruz berki.......
bende yoruldum yeni ütüden kalktım hiç sevmiyorunm ütü yapmayı
Mrb güneş ablacım ve sevgili hanımlar
Eklediğim resimler benim şuan bulunduğum yer ve güneş ablanın babasının memleketi olan çankırı korgundan yerimseniben
Bu fotoda 2005 yılında yapılan toplu konut idaresinin 108 dairelik konutları
Çok sevindim ablacım mutlu olmana a.s.turuncum canım benim emeğine sağlık çoookkk teşekkür ederimm bi tanem,çok mutlu ettin beni, :1hug::1hug::1hug::1hug:
geldim..