Gne55 le ay Saati...

merhabalar , dünden beri yeni giriyorum nete ,buluşmadan geldikten sonra ,eniştemin (teyzemin eşi) vefat haberini aldım, kalp krizi geçirmiş,hastaneye yetişemeden ambulansta yolda vefat etmiş, dün cenazesi kalktı, akşamda tebarekedeydim ,83 yaşındadı ama çok dinçti, saçında bir tel beyazı yoktu,her yere yürüyerek giderdi, ama takdiri ilahi , gelinim grip olmuş rahatsızdı dün ,berk bizde kaldı gece,sabaha kadar kızım la ben nöbetleşe baktık, hiç durmadı 2 saatte bir uyandı, ayaklamış kopmuş kızımla benim ,sabaha kadar sallamaktan,az önce gelip aldılar berki iyimiş ,gelin biraz ,foruma gittiler gezmeye,başım ağrıyo uykusuzluktan ,aman ne zormuş ,gece çocuk bakmak,gündüz pek anlamıyo insan, ama çok seviyoruz berki.......

güneşim ne güzel bir gün geçirmişsiniz canım sizleri görmek çok güzeldi maşallah çok çok güzelsiniz tek tek öpüyorum hepinizi
inşallah sizlerlede bir gün buluşuruzzzz,aslında resimden daha güzelim ama ,makine utansın:roflol:
güneş55 canım buluşmanızın fotolarına baktım herkes çok tattlı çıkmış belli çok keyifli geçmiş

öptüm

evt çok keyifliydi canım ,tek sıkıntı ,kalabalık olduğundan dolayı ,bazı sohbetlere fransız kalmakfisfisfis
güneşim mrb ben dünden beri giremedim oğlum rehin aldı o yüzden giremedim nasılsın dünden beri ben seni çok sevdim
bende yeni giriyorum canım ,iüzüntülüyüm eniştemin vefatından dolayı , yalan değil bak bende seni çok sevdim,ben hemen ilk tanışmada herkese ısınamam ama sen ve cansunun annesine ısındım inşallah dostluğumuz daim olur buluşmalarda kalmaz,ben şimdiye kadar çok buluşmaya gittim ,hepsi orda kaldı,onun için inşallah kalmazzdaim olur:Saruboceq::Saruboceq:

aman aman nasıl şeker şeyler bizim altın kızlar.. .nasıl tatlı çıkmışlar.... maşallah

bir çayı hakkettim çok yorgunum

xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
canım benim içeceğin çay olsun ,her zaman beklerim, 1 resim hariç diğerlerinde berbat çıkmışım ,şiş gözler filan beğenmedim kendimi hiç,canım inşalah seninlede tanışmak kısmet olur:Saruboceq:a.s.

güneş ablam başınız sağolsun...yaşlı da olsa can kaybı üzücü tabii...

güneş55 arkadaşım başınız sağolsun canım allah kalanlara hayırlı ömürler versin

güneşim başın sağolsunallah sabır versin canım bende sana çok ısındım inş görüşelim memnun olurum

başınız sağolsun güneş, MekanıCennet olsun

berki öpüyorum..gece bakmak çok zor tabi ki

şimdi çay keyfi haydi çaylar benden

kahvalt&

Yeşilim ablam çay sofrası çok güzel görünüo...eline sağlık..a.s..karnım da acıkmılştı...cokacimcoook

güneş55 arkadaşım başınız sağolsun canım allah kalanlara hayırlı ömürler versin

güneşim başın sağolsunallah sabır versin canım bende sana çok ısındım inş görüşelim memnun olurum

başınız sağolsun güneş, MekanıCennet olsun

berki öpüyorum..gece bakmak çok zor tabi ki

şimdi çay keyfi haydi çaylar benden

kahvalt%C4%B1+1.jpg

sizlerde sağoln canlarım iyiki varsınız ,eline sağlık yeşilim ,çok güzel görünüyorlarrrr

kızlar, ilk çay açık olmuş hiç sevmem. demli daha güzel ...buyurun

cay1bn.png

Son düzenleme:
bende gözlemem'le geldim güneş55 ablam
topiğin hayırlı olsun
hani çaylar nirde gözlemeler soğumasın

adszjooo.png

Son düzenleme:
X