Gne55 le ay Saati...

bende kursdan geldim,bi gidipde güneş çay yapsın demiştim.

ama onada bi yappan olsa,garibim rahatsız heralde hastaneye gittiğine göre.gecmiş olsun güneşim..a.s.

esmerim görevi sen almışsın.
hadi bana bi çay ardından neskayfe,ardından kol böreği,ardından,künefe,ardındaaaannn ıııııııı şeeeyyy kem küm ıımmm.ya neydi şu italyanların yaptıkları ....:uhm: hah tremusuu.alıyım.ardındanda çerez felan iyi gider yanii.bukadarcık.
fazla zahmet vermedim dimi kaydirigubbakcemile3
ben fazla üzmem ...öyle gittiiğim yerde terbiyeliyimdir yani söylemek ayıp olmasında.
asla arsız olmaaaaammmm kaydirigubbakcemile3

anaaa ben kacıyım.kovulmadan

iyi akşamlarrr, buğün çok yoruldum kızlar,hastaneye gitim ,3 saat ordadım ordan geldim pazara gittm pazardan geldim ,bir şeyler hazırladım oğlumla çay keyfi yaptık, şimdide yemek hazırlığı yapıyorum ,yemekten sonra bekliyorum sizleri ........

Son düzenleme:

:1hug::1hug:OLUR ARKADAŞIM BENDE MİSAFİRİMİ BAŞIMIN ÜSTÜNDE TUTARIM
CANIN NE CEKTİYSE HEMEN HAZIRLARIMMM:içelim::içelim:
GÜNEŞİM GECMİŞ OLSUN İYİSİNDİR UMARIMKİİİİa.s.

:1hug::1hug:OLUR ARKADAŞIM BENDE MİSAFİRİMİ BAŞIMIN ÜSTÜNDE TUTARIM
CANIN NE CEKTİYSE HEMEN HAZIRLARIMMM:içelim::içelim:
GÜNEŞİM GECMİŞ OLSUN İYİSİNDİR UMARIMKİİİİa.s.
sağol canım iyim ,safra taşı için kontrole gittim,haftaya gün aldım ultrasyon çekilcek,
canım nasıl geçti kontrolün

sağ ol canım haftaya uktrasyon çekilcek ,duruma göre ameliyat olcam,hayırlısı bakalımm

irnam teşekkür ederim , her zaman beklerim çaya canım benim.

güneşim bir aksilik olmazsa oğluşum söz verdi getirecek inş sizleri tanımayı çok istiyorum

güneşim bir aksilik olmazsa oğluşum söz verdi getirecek inş sizleri tanımayı çok istiyorum

murg iz inşallah canım ,bende istiyorum tanışmak,irnam ,egem ,dağ çiçeğim ,evhanımı,esmer güzeli,40 topğindeki arkadaşlarlada tanımak nasip olur inşallahhhhhhhhhhhh

benan , rosenn,haydeç,ank06,yeşilim lerenim çok isterim çok ,aklıma gelmiyen diğerleriyle

sinir oluyom ya hiç bir resim açılmıyor kopyaladğım hayret bi şey

biri bana gelsini izleyen varmı ,ferhat göçeri ben bayılıyom ona

yarın çay menüsü kızlar ,daha var geliyor

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…