- Konu Sahibi yazgxuxlxuxm..
-
Merhaba, inşaallah hepimiz bebek isteğimize kavuşuruz. Ben de glucophage kullanıyorum 1 haftadır, müthiş mide bulantısı var. Üstelik günde bir içtim bu hafta boyunca bugün günde iki içmeye başladım. Midem çok kötü. Ama tek faydası yemek yiyemiyorum böylece kilo verdim, üstelik sürekli tatlı yiyen ben, artık tatlı aramıyorum. Sizlerde de aynı durumlar söz konusu mu?
merhaba arkadaşlar,
bende pko yum. Klomen tedavisinde sonuç alamadık hiç büyümedi yumurta:1no2: Drm iğneler&aşılama dedi ve ben bu işlemi yaza bıraktım yaza kadar glucophage kullanıcam ve sonra aşılama. Iki haftadır kullanıyorum ama bulantılar hala geçmedi ayrıca çok zor yutuyorum ilacı sizin de aynı sorun lar var mı? Ilk günler gece bulantıdan uyanıp istifra ediyordum çok şükür etkiler biraz azaldı.
Iki yıllık evliyim ve artık kucağım dolsun istiyorum. Ilaçlardan ve hastaneden sıkıldım artık. Yeter.
şeker hastası olan bi bayanın hamile kalması zor olur mu ? veya hamilelikte sorun yaşar mı ? eğer bilginiz varsa paylaşır mısınız bu bilgilere çok ihtiyacım var
canım inşallah duaların kabul olur.bendede glukophage aşırı derecede bulantı yapmıştı.hatta ilk kullandığım günden sonra üç gün ağzıma bişey koyamadım.ilacı bıraktım değil içmek adı bile midemi bulandırıyordu.tüp bebek tedavisi olurken doktor tekrar başladı ve mutlaka içeceksin,zamanla alışırsın dedi.ben çareyi ilacı yemekten sonra değilde yemek aralarında içmekte buldum.bide öyle içmeyi dene.
selamlar,
duzenli glucophage kullanan arkadaslar, cildinizde kuruluk vb bir sikayetiniz oldu mu hic? kullanmaya basladigimdan beri cildimde muthis bir kuruluk var.
diyet yapmaya basladigim icin surekli su ve cin cayi iciyorum o nedenle nemsiz kalmis olmasina ihtimal vermiyorum cildimin ama yuzumu yikadiktan sonra krem surdugumde alev alev yaniyor.
canım oyle deılde bende kalp sıkısması oldu ve karacıgere etkisi varmıs ben dogal yolla zayıflamaya calısıyorum gercekten cok etkılendım ben bu ılactan ama sana belkı sadece kuruluk yapmıstır doktoruna sor bence ve o demeden bırakma cunku glophageyle hamıle kalan baya arkadslar var:CüvCüv:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?