- Konu Sahibi yazgxuxlxuxm..
günde iki tane kullanmama rağmen fazla tuvalete gitme ihtiyacı haricinde bir yan etki yaşamadım.zaten o da 3 gün içinde geçti :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
slm arkadaşlar bu siteyi google de GLUCOPHAGE adlı ilaç hakında araştırma yaparken buldum çok da hoşuma gitti. Siteyi kuran ve tüm paylaşım yapan arkadaşlara teşekürler. Bende birşey sormak istiyorum.
Tiroid hastasıyım ve ilaç kullanıyorum googlede araştırma yaptım ilacın tiroid li hastalarda nasıl bir etkisi var bununla ilgili bir bilgi bulamadım. Bu GLUCOPHAGE adlı ilaçın tiroid e etkisi varmı. İlaçı kullanan ve tiroid hastası olan arkadaş varmı aranızda yada bu konuda bilgisi olan
lütfen bana yardımcı olursanız çok sevinirim
bıktım bu kilolardan .
canım ben de tiroid hastasıyım ama senin kilo sıkıntın olduğuna göre sende hipotiroid olmalı bende hipertiroid vardı ve çok çok zayıftım tiroid tedavisiyle kilo almaya başladım hatta..ve tiroid hastalığım bir süre tekrarlamadı (2,5 sene kadar)..
sonra evlendim bebek istedik olmadı ben de pkos çıktı..ve doktorum bana bu ilacı verdi guatrım olduğunu bilmesine rağmen kullandım ve tiroidle ilgili bir sıkıntı yaşamadım..ama hamile kalınca ilacı bıraktım fakat değişen tiroid hormonlarım yüzünden değerlerim yine düştü..şimdi ikizlerime hamileyim ve yine tiroid ilacı kullanıyorum..
yani ben kullandım ve sıkıntı yaşamadım doktorun verdiyse sen de gönül rahatlığıyla kullanabilirsin..ama şunu da ekliyim bana kilo falan verdirtmedi :))
slm arkadaşlar bu siteyi google de GLUCOPHAGE adlı ilaç hakında araştırma yaparken buldum çok da hoşuma gitti. Siteyi kuran ve tüm paylaşım yapan arkadaşlara teşekürler. Bende birşey sormak istiyorum.
Tiroid hastasıyım ve ilaç kullanıyorum googlede araştırma yaptım ilacın tiroid li hastalarda nasıl bir etkisi var bununla ilgili bir bilgi bulamadım. Bu GLUCOPHAGE adlı ilaçın tiroid e etkisi varmı. İlaçı kullanan ve tiroid hastası olan arkadaş varmı aranızda yada bu konuda bilgisi olan
lütfen bana yardımcı olursanız çok sevinirim
bıktım bu kilolardan .