- Konu Sahibi yazgxuxlxuxm..
bişy olmaz ınsalh fazla morfine mağruz kalmıs oldun:)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım öncelikle allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin:)sen bu hapı kullanırken yanında başka bir hap veya bitkisel bişey kullandın mı?pko musun sen de?
arkadaşlar günde 2 kez içmem gereken ilacı bugün 3. kez içtim (artık kafam o kadar dolu ki) bu tip bir doz aşımı yapan oldu mu?
yardımlarınız rica![]()
Arkadaşlar glucophage ı adet olduğunuzda da alıyor musunuz siz?Yoksa adet olunca ara mı veriyorsunuz?
ben aranıza yeni katıldım. bende dr kontrolünde 2 aydır kullanıyorum glucophage yi, yalnız onlan beraber doğum kontrol hapıda kullanıyorum. merak ettiğim hamile kalanlar, ilacı kullanırken mi yoksa, ilacı bıraktıktan sonra mı hamile kalıyor. şimdiden teşekkürler.![]()
bebk istegi varmı sende ?
pekı neden dogum kontrol hapı anlamadım doktor bana bu ılacı klomenle verdı ıyı olurmus.
inşlah canım hakkında hayırlısı evet doktorun dedıgı mantıklı ınşlh bır an once kavusurz kucuk melkelere bızımkılerde cok nazlı canımmmm bı turlu gelmedııı