- Konu Sahibi yazgxuxlxuxm..
:teşekler cvpın için sgl
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ARKADAŞIM SİTEYE GİRERSEN LÜTFEN YAZ. GLUCOPHAGE I GÜNDE KAÇ ADET ALIYORDUN? BEN GÜNDE 1 850MG ALIYORUM DR.UMUN TAVSİYESİYLE AMA ÇABUK HAMİLE KALABİLMEK VE ADETİMİ DÜZENLEMEK İÇİN ACABA GÜNDE 2 ADET Mİ ALMALIYIM? BENDE EN KISA ZAMANDA HAMİLE KALMAK İSTİYORUM :a015:
hem dogum kontrol hapı kullanım hem yumurtlama ılacı kullanmak nasıl oluyor anlayamadım kusura bakma
İNŞALLAH. BENDE ÇOK BEKLEMEK İSTEMİYORUM AMA Allah NE ZAMAN NASİP EDERSE ARTIK. SENDE REGLİNDE DÜZENSİZLİK VAR MIYDI AŞIRI KANAMA YADA UZUN SÜRMESİ GİBİ :bbo:
ARKADAŞIM SİTEYE GİRERSEN LÜTFEN YAZ. GLUCOPHAGE I GÜNDE KAÇ ADET ALIYORDUN? BEN GÜNDE 1 850MG ALIYORUM DR.UMUN TAVSİYESİYLE AMA ÇABUK HAMİLE KALABİLMEK VE ADETİMİ DÜZENLEMEK İÇİN ACABA GÜNDE 2 ADET Mİ ALMALIYIM? BENDE EN KISA ZAMANDA HAMİLE KALMAK İSTİYORUM :a015:
kızlar bu şeker hapının sayesınde şimdı hamileyım 2.ayında hamileykende kullanıyorum darısı sana
merhaba, sen de pkoslu musun ve sadece glucophage mı kullandın? ben de yeni öğrendim ve doktor hemen glucophage verdi ama ilk iki ay yasminle beraber kullan dedi şimdi tekrar sormak istiyorum yasmini kesebilir miyim diye çünkü ben de senin gibi hemen hamile kalmak istiyorumkızlar bu şeker hapının sayesınde şimdı hamileyım 2.ayında hamileykende kullanıyorum darısı sana
mimozam,merhaba arkadaşlar bende uzun zamandır bu ilacı kullanıyordum ve geçen gün yazdırmaya gittiğimde sağlık ocağındaki bir doktor kilo aldırabilir dedi aklım karıştı benimde çünkü bende adet düzenleyici olarak kullanıyordum ve ilk başlarda kilo vermemi sağlamıştı.kilo aldıran oldu mu aranızda kullandığında?? birde artık raporla veriliyormuş yoksa sigorta ödemiyormuş.