- 17 Ağustos 2023
- 8.341
- 26.190
- 468
Ya işte herseyden biraz biraz ya hep beraber oturdukdaNe yedin
Olsun önemli olan devamında yine aynı şekilde düzenli gidebilmek. 1 kere yediğimizde süreç bozulmuyorYa işte herseyden biraz biraz ya hep beraber oturdukdaazcik tatli falan
Geçmiş olsunSelam kizlar. Ben biraz hastayim bogazim sismis. Sabah kahvalti ettim rutin olarak ama sanirim bundan sonra gunun kalaninda corba icerim sadece icecek falan tuketiyorum. Neyi yiyebilirsem onu yemeyi deneyecegim kisaca.
Haklısın öyleOlsun önemli olan devamında yine aynı şekilde düzenli gidebilmek. 1 kere yediğimizde süreç bozulmuyor
geçmiş olsun canımSelam kizlar. Ben biraz hastayim bogazim sismis. Sabah kahvalti ettim rutin olarak ama sanirim bundan sonra gunun kalaninda corba icerim sadece icecek falan tuketiyorum. Neyi yiyebilirsem onu yemeyi deneyecegim kisaca.
Afiyet olsun bebeyimYa işte herseyden biraz biraz ya hep beraber oturdukdaazcik tatli falan
Kahvaltı çok az değil mi doydunuz mu? Bazen sabah az yiyince de insan akşam kaçamak yapıyor ya ondan diyorum bende hep o şekil oluyor en azındanKızlar sabah bu sekildeydi. Ara da 1 avuc kabak çekirdeği 3 kuru kayısı yedim. Akşamına maalesef dondurma yedim. Akşam yemeği yemeyecegim o yüzden. Yürüyüşe çıkıyorum şimdi
Aç kalmadım ama doymadım daKahvaltı çok az değil mi doydunuz mu? Bazen sabah az yiyince de insan akşam kaçamak yapıyor ya ondan diyorum bende hep o şekil oluyor en azından
O nasıl oluyo ğızzAç kalmadım ama doymadım da
İşte o da öyle bişi jdjdjdjdjsjO nasıl oluyo ğızz
Pankekim çok gibi gözükmüş ama tamamı 400 kalori yok valla tamamını da yemedim zatenOrenda
Ben oğlumu sütten kesmeye çalışıyorum, 2 gündür çok stresliyim hep tatlıya düştümbugün de bueno yemiyim diye hemen kendimi spora verdim. Umarım haftanın kalanını toparlayabilirim.
Yağsız ve sossuz yemeklerim ev halkı tarafından protesto edildiği için bugün pilavıma yağ hindime köri sos koymak zorunda kaldım onları da az yemeye çalıştım. Tüm vücut ve kol ağırlık antrenmanı yaptım. Bu kadarrrr.
Ondan bana birşey demedin dimi bende niye sakin karsiladi dediydimKahvaltı çok az değil mi doydunuz mu? Bazen sabah az yiyince de insan akşam kaçamak yapıyor ya ondan diyorum bende hep o şekil oluyor en azından
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?