- 17 Ağustos 2023
- 8.117
- 25.454
- 468
Irademizi sağlam tutarsak pes etmezsek bence de çok iyi vericez hedefimize ulaşıcaz yeter ki kimse zayiflik göstermesin biri pes etse digerinide etkiliyor çünki.Bu grup var yaaa 2 ay sonunda baya hafifleyecek bak gör, ben inanıyorum
Aynen canım istikrar önemliIrademizi sağlam tutarsak pes etmezsek bence de çok iyi vericez hedefimize ulaşıcaz yeter ki kimse zayiflik göstermesin biri pes etse digerinide etkiliyor çünki.
Ben de çok istiyorum bunuValla ben yazda ince olmak istiyorum yapıcam ulaşıcam inşallah istedigim bedenehepimiz yapalim
Aynen öyle kendimizi salmayalım kizlar tam gaz devam bir birimizi destekleyerek bu işi başarıcazAynen canım istikrar önemliburada olduğumuza göre hepimiz kilo almaya meyilliyiz verince de sabitlemek için yine almamak için ucundan da olsa devam etmeliyiz
Valla ben motivasyonumu maximum aldim gidiyorumSabah motivasyonumuzu aldığımıza göre haydin sağlıklı kahvaltılar hazırlamaya
A aaa bana mı laf atıyon yoksaIrademizi sağlam tutarsak pes etmezsek bence de çok iyi vericez hedefimize ulaşıcaz yeter ki kimse zayiflik göstermesin biri pes etse digerinide etkiliyor çünki.
Ne alaka kız senleA aaa bana mı laf atıyon yoksa
Gece eppek yedim diyeNe alaka kız senle
Yok kız genel konuştum hepimize motivasyon olsun biraz daha hevesli kararlı olalim diye senle alakasi bende gece goflet yemiştim olur öyle bazenGece eppek yedim diye
Kız bi ekmek arasiyla ne odemi tutacaksın sporda yapiyorsun o kadar yiyip içiyorum hiç odem olmuyor bendeA aaa bana mı laf atıyon yoksa
Ay ne hojjj 2 rakam birden düşmüşsün. Tebrik ederim
Evet bibi önümüzde ki hafta gruptan ayrılıyorTartının üstünde olduğumun kanıtıdirgünooo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?