- 20 Kasım 2024
- 1.007
- 5.578
- 73
Bana da bibim yaBende işe gider gibi spora gidiyorum maşallah 4 den aşağı eve giremiyorum sonra ev topla yemek derken bana 48 saat lazim![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bana da bibim yaBende işe gider gibi spora gidiyorum maşallah 4 den aşağı eve giremiyorum sonra ev topla yemek derken bana 48 saat lazim![]()
Ben bugün kahvaltı da 2 tane haslanmıs yumurta bir dilim tam buğday ekmeği yedim yanında biraz kaşar çay ile birliktekikelomo @KendineRenkli @seyda586
kediannesi0 kızlar sizden henüz gelmedi bişi kaçirmadiysam
Infinite Soul yediğin pastaları atmak ister misin sen de xjsjd
Akşam yemeğimi yazayım:@Monica_Hawky
monoi @gelengiden
@NevossssBibibella
Orenda @Sofienin Kedisi @my mister @accessdenied @dolunaybekler günlük raporlarınızı gördüm puanları ekliyorum
Kacirdiklarim varsa etiket atabilir
Siz bana bakmayın ya ben mide ameliyatlıyım çok oldu ama hala küçük midemAkşam yemeğimi yazayım:
Dünden kalanlar vardı
4 tane köfte
3 kaşık basmati (farkındayım çok)
3 sivri biber
1 bardak ayran
Niyeyse içim yandı 2 bardak daha ayran üstüne de su içtim
Çok duruyor farkındayım ama öğlen yemedim sabah da azıcık yedim doyurucu değildi
Bibibella ‘nın dünkü tabak fotosundan sonra utandım yediklerimi yazmaya ama kaçarı da yok
![]()
Bence çok değilAkşam yemeğimi yazayım:
Dünden kalanlar vardı
4 tane köfte
3 sivri biber
1 bardak ayran
Çok duruyor farkındayım ama öğlen yemedim sabah da azıcık yedim doyurucu değildi
Bibibella ‘nın dünkü tabak fotosundan sonra utandım yediklerimi yazmaya ama kaçarı da yok
![]()
Onu bunu bilmem taş gibi misiniz evet ben buna bakarım djdjd maşallahSiz bana bakmayın ya ben mide ameliyatlıyım çok oldu ama hala küçük midem
Bencede çok değilAkşam yemeğimi yazayım:
Dünden kalanlar vardı
4 tane köfte
3 sivri biber
1 bardak ayran
![]()
Onu bunu bilmem taş gibi misiniz evet ben buna bakarım djdjd maşallah![]()
Daha mı çok yedin yoksa bir de sen utandırma kendi utandığım yeter diye mi böyle diyorsun söyle bakalımBence çok değil![]()
Hayir bence cidden dengeliDaha mı çok yedin yoksa bir de sen utandırma kendi utandığım yeter diye mi böyle diyorsun söyle bakalım![]()
Benim akşam tabağıma bak senden farkı basmati yerine kinoa köfte yerine Tavuk. Yaklaşık olarak aynı kalori ve besin değerlerindeDaha mı çok yedin yoksa bir de sen utandırma kendi utandığım yeter diye mi böyle diyorsun söyle bakalım![]()
anladımHayir bence cidden dengelisabahkine de baktım da, sonuçta hiçbir şey yapmasan vücudun 1600-1800kalori arası enerjiye ihtiyacın var akşam yazdıkların 500 kalori yok. Normal pirinç ya da bulgur değil yediğin basmati, daha lifli, daha çok tok tutar ve şekerini yükseltmez. Kilo vermek için 1600den düşük kalori almalısın zaten akşama 500 kalori öhö gayet normal
Kinoa hiç yemedim hayatımda biliyor musun. Hep yavan gibi geldi deneme cesaretim olmadı. kısırını falan da yapıyorlarmış galiba, tadı neye benziyor azıcık kafamda canlandırırsam beğenir miyim anlarımBenim akşam tabağıma bak senden farkı basmati yerine kinoa köfte yerine Tavuk. Yaklaşık olarak aynı kalori ve besin değerlerinde![]()
Bende eve almıştım ekmeklere ekliyordum sadece, begenmiyordum o zamanlar. Geçen bir tarif gördüm Sebzeli kinoa tabanı. Aşırı beğendim bence beğenirsin. Havuç ve kabağı rendeliyorum kavuruyorum az yağda. Haşlanmış kinoayi ekliyorum. Yarım limon suyu, tuz, karabiber kimyon ekliyorum. En son da yeşil soğan maydanoz dereotu. Et Tavuk köfte yanına ekleyip dene birKinoa hiç yemedim hayatımda biliyor musun. Hep yavan gibi geldi deneme cesaretim olmadı kısırını falan da yapıyorlarmış galiba tadı neye benziyor azıcık kafamda canlandırırsam beğenir miyim anlarım![]()
DeneyeceğimBende eve almıştım ekmeklere ekliyordum sadece, begenmiyordum o zamanlar. Geçen bir tarif gördüm Sebzeli kinoa tabanı. Aşırı beğendim bence beğenirsin. Havuç ve kabağı rendeliyorum kavuruyorum az yağda. Haşlanmış kinoayi ekliyorum. Yarım limon suyu, tuz, karabiber kimyon ekliyorum. En son da yeşil soğan maydanoz dereotu. Et Tavuk köfte yanına ekleyip dene birbeğeneceğini düşünüyorum
Rica ederimDeneyeceğimteşekkür ederim
![]()
kikelomo @KendineRenkli @seyda586
Ben akşamları bu saatlerde atarım hep, 1 saat de fark var ancak yetişiyokikelomo @KendineRenkli @seyda586
Bilmem hic sorgulamadim konseptimiz oyle dediler.Mezeleri denemeden sipariş vermek niye yasak![]()