- 17 Ağustos 2023
- 8.341
- 26.190
- 468
tamam teşekkür ederim.
sabah 1 haşlanmış yumurta ve biraz tost yedim. öğle yemeği yemiycem kahveyle geçiştiriyorum
diyete başlayalı 2 gün oldu, spor da yapmaya çalışacağım
Kizlar butun yorumlari okudum. Cidden harikasiniz. Cok hizli basladik hepimiz bence ve motiveyiz. Arada ufak kacamaklar da basta olur bence canimiz sag olsun. Ben kacamak yapmadim gerci ama hepinize kilo konusunda tur bindirdigim icin oyle bir hakkimda yok zaten.aralikli oruc gibiydi dun. Bugun 2 normal ogun yaptim.
Sabah kiymali omlet 3 zeytin 2 lokma peynir yedim. Uzerine kocaman kupamla kahvemi ictim.
Regl tatli krizi yuzunden kahveme 1 kasik seker attim.
Aksamda bir tabakta 4 farkli cesit tadimlik balik yedim. Degisik bir temasi vardi. Mezeleri denemeden siparis vermek yasak oldugu icin meze yiyip biraktim yani. Az azdi hepsi. Gunu kapattim daha da yemem.
Tamam olur74 diyelim,
Dün akşam ne yediğimi yazamadım bugün yazayım:
Köfte
2 kaşık basmatiden pilav
Ayran
Canım çok tatlı istediği için de geceye doğru activia yedim 1 tatlı kaşığı fıstık ezmesi ekleyip
Bu sabah kahvaltıda
Zeytin
Peynir yedim canım hiçbir şey istemiyordu:/
Öğlen yemedim
Şimdi de kararsızım hala canım bir şey istemiyor yemekten sonra yazacağım
Akşam yemeğine üç Falafel + salata veren diyetisyenime Allahın hakkı 3tür onu unutmayalım diyip 6 tane Falafel yemem şoku + ayran
Bugün hastane islerimiz olduğu için sabah 8de omlet 1 dilim füme hindi salam 4 zeytin domates salatalık ve 1 dilim ekmek ve cay ile kahvaltı yaptım. Öğlen dışarda olduğumuz için iki tane kır pidesi ve ayran ile öğlen yemeği yemiş oldum ve günü kapattım. 10.000 adım attım şimdi hazırlanıp 1 saat spora gideceğim. Şuanlık su tuketimim 1.5 litre oldu 2.5 litreye tamamlayacağım. Spor dönüşünü bir kahve ve biraz çiğ kuruyemis ile tamamlarım@Orenda
Bugünü kaçamaksız geçirdimsabah 1 haşlanmış yumurta biraz tost, öğlen sadece kahve, akşam 2 dolma 1 bardak ayran Orenda
Şunları atayımda okuyacam sonra çok yoğun bir gün geçirdim gene
Eve gelince bi haşlanmış yumurta bi parça peynir attım ağzıma tutsun diye 2 kahve içtim 3 5 de kaju yedim gene nasıl çok beslenmişim ama
Benim de sabah öğle akşam şeklinde bugün. Ara öğün de Türk kahvesi bir hurma
2.Gün
Kahvaltı : 3 zeytin, omlet, yeşillik 2 dilim ekmek, kaşar peynir
Ara öğün: çay+ biskrem
Akşam: 1 kase kuru fasulye+ bulgur pilavı +salata+yoğurt
Günü bitirdim. Başka da bir şey yememOrenda
Kocam yaptı servisi öküz doyurur gibi koymuş, püre dana yahni yedim akşam
Yooo etiketledim
Bunu sayma Türk yemaa yemedi
Lagnnnnnn oda yimagggg sayılır gannımı doyurdumBunu sayma Türk yemaa yemedi
Bi an elim ayağım titredi zangır zangır neööööö dedimmmmmYooo etiketledim
Neeeegzel yemişsin kız nasıl gormeyeeekBi an elim ayağım titredi zangır zangır neööööö dedimmmmm
Sık dişini aşkoooo tünelin ucunda güzel şeyler seni bekliyor ona göre litfinnn motivemizi bozmuyoruzİşten eve gelince yemek hazırla ye, ertesi sabaha bişeyler hazırla spor yap kendime zaman kalmıyor yav delirmek ben
Bende işe gider gibi spora gidiyorum maşallah 4 den aşağı eve giremiyorum sonra ev topla yemek derken bana 48 saat lazimİşten eve gelince yemek hazırla ye, ertesi sabaha bişeyler hazırla spor yap kendime zaman kalmıyor yav delirmek ben
Yarın sabah erken kalkıp sporumu yaparsam olacak asko, akşam te uzanıp oturmak istiyorum çünküSık dişini aşkoooo tünelin ucunda güzel şeyler seni bekliyor ona göre litfinnn motivemizi bozmuyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?