Glow-up yapıyoruz, en iyi versiyonumuza ulaşıyoruz!!

Kocam yaptı servisi öküz doyurur gibi koymuş, püre dana yahni yedim akşam

Eklentiler

• IMG_9218.webp
    IMG_9218.webp
    28,5 KB · Görüntüleme: 25
Sabah

1 yumurta kaşarlı domates peynir zeytin

2 dilim ekmek

Öğlen

Pilav salata yedim 😬

Akşam

Yeşil mercimek salata çiğkötfe

30 dk iç bacak ve göbek egzersiz

tamam teşekkür ederim.
sabah 1 haşlanmış yumurta ve biraz tost yedim. öğle yemeği yemiycem kahveyle geçiştiriyorum
diyete başlayalı 2 gün oldu, spor da yapmaya çalışacağım

Kizlar butun yorumlari okudum. Cidden harikasiniz. Cok hizli basladik hepimiz bence ve motiveyiz. Arada ufak kacamaklar da basta olur bence canimiz sag olsun. Ben kacamak yapmadim gerci ama hepinize kilo konusunda tur bindirdigim icin oyle bir hakkimda yok zaten. 🤣 aralikli oruc gibiydi dun. Bugun 2 normal ogun yaptim.
Sabah kiymali omlet 3 zeytin 2 lokma peynir yedim. Uzerine kocaman kupamla kahvemi ictim.
Regl tatli krizi yuzunden kahveme 1 kasik seker attim.
Aksamda bir tabakta 4 farkli cesit tadimlik balik yedim. Degisik bir temasi vardi. Mezeleri denemeden siparis vermek yasak oldugu icin meze yiyip biraktim yani. Az azdi hepsi. Gunu kapattim daha da yemem.

Tamam olur ❤️ 74 diyelim,

Dün akşam ne yediğimi yazamadım bugün yazayım:
Köfte
2 kaşık basmatiden pilav
Ayran
Canım çok tatlı istediği için de geceye doğru activia yedim 1 tatlı kaşığı fıstık ezmesi ekleyip

Bu sabah kahvaltıda
Zeytin
Peynir yedim canım hiçbir şey istemiyordu:/
Öğlen yemedim
Şimdi de kararsızım hala canım bir şey istemiyor yemekten sonra yazacağım :(

Akşam yemeğine üç Falafel + salata veren diyetisyenime Allahın hakkı 3tür onu unutmayalım diyip 6 tane Falafel yemem şoku + ayran

Bugün hastane islerimiz olduğu için sabah 8de omlet 1 dilim füme hindi salam 4 zeytin domates salatalık ve 1 dilim ekmek ve cay ile kahvaltı yaptım. Öğlen dışarda olduğumuz için iki tane kır pidesi ve ayran ile öğlen yemeği yemiş oldum ve günü kapattım. 10.000 adım attım şimdi hazırlanıp 1 saat spora gideceğim. Şuanlık su tuketimim 1.5 litre oldu 2.5 litreye tamamlayacağım. Spor dönüşünü bir kahve ve biraz çiğ kuruyemis ile tamamlarım🌸@Orenda

Bugünü kaçamaksız geçirdim😊 sabah 1 haşlanmış yumurta biraz tost, öğlen sadece kahve, akşam 2 dolma 1 bardak ayran Orenda Orenda

Şunları atayımda okuyacam sonra çok yoğun bir gün geçirdim gene 😁
Eve gelince bi haşlanmış yumurta bi parça peynir attım ağzıma tutsun diye 2 kahve içtim 3 5 de kaju yedim gene nasıl çok beslenmişim ama :27:

Benim de sabah öğle akşam şeklinde bugün. Ara öğün de Türk kahvesi bir hurma

2.Gün
Kahvaltı : 3 zeytin, omlet, yeşillik 2 dilim ekmek, kaşar peynir
Ara öğün: çay+ biskrem 😐
Akşam: 1 kase kuru fasulye+ bulgur pilavı +salata+yoğurt

Günü bitirdim. Başka da bir şey yemem 😂 Orenda Orenda

Kocam yaptı servisi öküz doyurur gibi koymuş, püre dana yahni yedim akşam
Monica_ Monica_ Hawky Hawky monoi monoi gelengiden gelengiden
Nevossss Nevossss Bibibella Bibibella Orenda Orenda Sofienin Kedisi Sofienin Kedisi my mister my mister accessdenied accessdenied dolunaybekler dolunaybekler günlük raporlarınızı gördüm puanları ekliyorum ❤️
Kacirdiklarim varsa etiket atabilir

İşten eve gelince yemek hazırla ye, ertesi sabaha bişeyler hazırla spor yap kendime zaman kalmıyor yav delirmek ben :uykucu::uykucu:

İşten eve gelince yemek hazırla ye, ertesi sabaha bişeyler hazırla spor yap kendime zaman kalmıyor yav delirmek ben :uykucu::uykucu:
Sık dişini aşkoooo tünelin ucunda güzel şeyler seni bekliyor ona göre litfinnn motivemizi bozmuyoruz 😍

Back
X