Yo yarın yazabiliriz, net kilonuzu verin ona göre düzenleyimYarın netleştirsem daha iyi olurdu ama madem şimdi yazmamız gerekiyorsa 70e 64 olsun tamam
Teşekkür ederim bu arada
Teşekkür ederimYo yarın yazabiliriz, net kilonuzu verin ona göre düzenleyimlisteye ekledim diğerlerini sabah eklerim o halde
Rica ederim
Bilmiyorum kan değerlerime baktırıcam iyice şiştim.Sen bizimle çok iyi zayifliyodun ne oldu sanaa
Ben kiraz sapı içerim bazen, uykusuzluk yaşamadım amaKızlar hazır diyete niyetlenmişken, yatmadan önce kiraz sapı çayı içsem uykusuzluk yapar mı? Ya da yatmadan içtiğiniz fayda gördüğünüz su dışında bir şey var mı?
Ya ingiliz karbonatı benim çalışmayan bağırsaklarımı çalıştırmaya başladı tekrarKızlar hazır diyete niyetlenmişken, yatmadan önce kiraz sapı çayı içsem uykusuzluk yapar mı? Ya da yatmadan içtiğiniz fayda gördüğünüz su dışında bir şey var mı?
Niye rejim yapmıyonk bizleBilmiyorum kan değerlerime baktırıcam iyice şiştim.
Zayiflatiyormu?Kızlar hazır diyete niyetlenmişken, yatmadan önce kiraz sapı çayı içsem uykusuzluk yapar mı? Ya da yatmadan içtiğiniz fayda gördüğünüz su dışında bir şey var mı?
Ödem mödem öyleli şeylerZayiflatiyormu?
Umarım toparlarsin biz buralardayız gelirsenBilmiyorum kan değerlerime baktırıcam iyice şiştim.
Anladımm ben bir ara yeşil çayı fazla kacirinca da bağırsaklari bozmustumÖdem mödem öyleli şeyler
Bu nasıl diyet grubu herkes zayıfSelam canım kadınlar. Diyet adı altında değil de bu başlıkla gelelim gündeme bu seferde fhsdhff
Haziran başına kadar epey yol alırız, Haziran başına hedeflerimizi koyalım devam etmek isteyenlerle ederiz sonrasında.
13.04.2025 pazar günü itibariyle başlayıp her pazar sabahı tartı verelim. (ben bu hafta başladım isteyen haftaya pazar itibariyle başlayabilir.)
Hemen kilo tablomuzu koyalım şöyle;
Katılmak isteyenleri ekleyebiliriz.
Üye Boy Kilo Hedef Kilo 1.Hafta 13.04.2025 2.Hafta 20.04.2025 3.Hafta 27.04.2025 4.Hafta 04.05.2025 5.Hafta 11.05.2025 6.Hafta 18.05.20257.Hafta
25.05.20258.Hafta
01.06.2025 SONOrenda 1.68 77.6 69 accessdenied 1.57 63 57 Infinite Soul 1.70 57 @gelengiden @Artemissisipi @Bibibella 1.70 75 70 @Hawky 1.57 85 79 kikelomo 1.57 51 @Sofienin Kedisi 1.68 74 70 @my mister (kilo almaya çalışıyor) 1.59 45 50 KendineRenkli 1.62 65 57 @Nevossss 1.77 85 76 @seyda586 1.57 54 49 monoi 1.60
Buraya kadar her şey aynı. Ben bir de günlük rapor yapalım diyorum ve puanlayalım. Örnek ekliyorum ben bugün yaptım bunu
Bu şekilde her gün atarsam bunu 7 puan alıyorum bu hafta. 3 gün attım 3 puan. Böyle görsel yapmak zorunda değiliz yazılı olarak da olabilir. Pazartesinden pazar akşamına atıyoruz bunu da gün gün.
Bunun listesini alta ekliyorum ama buna katılmak isteyenler ayrıyeten belirtsin.
Üye Adı 1.Hafta Puanı 2.Hafta Puanı 3.Hafta Puanı 4.Hafta Puanı 5.Hafta Puanı 6.Hafta Puanı 7.Hafta Puanı 8.Hafta Puanı Toplam PuanOrenda accessdenied Infinite Soul @gelengiden @Artemissisipi @Bibibella @Hawky kikelomo @Sofienin Kedisi @my mister KendineRenkli @Nevossss @seyda586 monoi
Biraz da motivasyon konuşması; kendim için konuşuyorum yıllarca ne istediğim yemeği yedim, yesem bile vicdan azabı çektim hep ne de istediğim kiloda olabildim. 8 hafta nedir kiiiii kaç yaşına gelmişiz. Bu yaza neden daha zayıf daha fit girmeyelim. Yaparııııııııız biz kadınıııııııııızzz neler neler yaparız!!!
Bu arada Glow up kendinin en iyi şeklini bulma süreci gibi bir şey. Bu süreçte burada bize ne iyi geliyor, neler yapmak istiyoruz bunların da fikirlerini verirseniz hemencecik ekleriz bir tablo daha. Sizi seviyorum.
Çıkın gelin zayıflayalım!!!!!!!
Canım bir şeyler istiyor bari çay içeyim dedim, yeşil çay uykumu kaçırıyor, kiraz sapı çayı almıştım sallama onu yapayım o zamanBen kiraz sapı içerim bazen, uykusuzluk yaşamadım ama
Yapamıyorum, motivasyonum yok. Az da yesem şişiyorum bu da canımı sıkıyor.Niye rejim yapmıyonk bizle
Bir takım kilolular, ve kendini kilolu sananlar ve de kilo almak isteyenlerBu nasıl diyet grubu herkes zayıf
çok duyuyorum bu aralar, ben de alayım bakayım. Zincir marketlerde var mı? Siz nerden aldınızYa ingiliz karbonatı benim çalışmayan bağırsaklarımı çalıştırmaya başladı tekrar
Ben de çok duydum bunuçok duyuyorum bu aralar, ben de alayım bakayım. Zincir marketlerde var mı? Siz nerden aldınız
Normal markettençok duyuyorum bu aralar, ben de alayım bakayım. Zincir marketlerde var mı? Siz nerden aldınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?