- 17 Haziran 2024
- 1.979
- 13.257
- 123
Herseyden de habarı var İngiliz karbonatıymış püüüNormal marketten![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Herseyden de habarı var İngiliz karbonatıymış püüüNormal marketten![]()
Sen içme zaten uçmayasın diye eteğinden yere çivilemişler zor tutuyoruzHerseyden de habarı var İngiliz karbonatıymış püüü![]()
Merak etme benden sana sıra gelmiyorSelam canımlar. Listeye baktım, şimdiden dalga geçenler olmuş hayırlı olsun. Beni listeye ekleyin ama zorbalayan olursa sahip çıkın.
Boy 168, kilo 62, hedef 55.
Günlük bildirim yapamayabilirim, haftalık yaparsam ne ala.
İngiliz karbonatı konusu geçmiş, bir iki lakırtı edeyim o konuda: Abartmayın. İçin ama fazla değil, sürekli değil. Karbonat, suyu alkali yapar. Sürekli alkali su tüketmek de vücuttaki dengeleri bozar ve kalp krizi geçiriyorum sanıp acillik olabilirsiniz. Kalp krizi geçirebilirsiniz de. Ünideyken bir arkadaşımı sabaha karşı bu şekilde hastaneye götürünce öğrenmiştim sürekli alkali su tüketilmemesi gerektiğini
Vücut yapılarımız farklı bende öyle gözükmuyor benimde en çok başıma bela olan şuan göbüş göze batıyor kiyafetlerde abarti degil ama işte bozuyor aurayı.Ben 38 giyiyorum 57 olunca 36 38 degişiyor belimin inceligi böyle bir durum yaratiyor yoksa popomun maşallahi var yaniHaa bu arada benim kilom tamamen bölgesel olduğu için fazlalık olarak görünüyor şu an bana. Göbeğim 100cmli bir şey muhtemelen. Gün içinde bel, göbek ölçüsü alıp süreçte onları takip edeceğim. İncelmem lazım.
Daha önce de zorbalandığım için şimdiden söyleyeyim benim kemiklerim çok ince anacım. Dolayısıyla kilom var. 62 kiloyla 42 beden giyiyorum. 55lerde 38e düşüyorum. 50 gibi 36 beden oluyorum ama tamamen hayal o kiloya düşmek, hedefimde yok o yüzden. 38 iyidir.
Hah işte bunu diyorum. Aynı boyda ve aynı kiloda olan herkesi aynı bedene sahip sanıyorlar. Daha önce kendimi anlatmaya çok çabalamıştım daVücut yapılarımız farklı bende öyle gözükmuyor benimde en çok başıma bela olan şuan göbüş göze batıyor kiyafetlerde abarti degil ama işte bozuyor aurayı.Ben 38 giyiyorum 57 olunca 36 38 degişiyor belimin inceligi böyle bir durum yaratiyor yoksa popomun maşallahi var yani
Işte herkesin vücut yapisi farkli boylarimiz kilolarimiz yakın olsada o yüzden bizi linçlemeyin gencler bizimde kendimize göre hakli sebeplerimiz var.
Bende diyorum ama işte yine linçleniyorumHah işte bunu diyorum. Aynı boyda ve aynı kiloda olan herkesi aynı bedene sahip sanıyorlar. Daha önce kendimi anlatmaya çok çabalamıştım daSağ olsun
Bibibella yetişmişti imdadıma o zaman da. Hemen hemen aynı boydayız onunla da. Yanlış hatırlamıyorsam o 70 kilolarda M beden giydiğini söylemişti bense 60ın üstünde L beden giyiyorum.
Yeterince açıkladık kendimizi.Bundan sonra zorbalayan olursa mezurayla vuralım.
Duymayalım görmeyelim zorbalayanları o zaman, başka yapacak bir şey yok.Bende diyorum ama işte yine linçleniyorum![]()
Dur daha bir turda Şermin gelicek zorbalamayaDuymayalım görmeyelim zorbalayanları o zaman, başka yapacak bir şey yok.![]()
Şermin beni zorbalamamıştı daha önce, gelsin. Yeni tatlara açığımDur daha bir turda Şermin gelicek zorbalamayao zaman tamamlanicak
Kimisi kilolu diye dalga gecerSelam canımlar. Listeye baktım, şimdiden dalga geçenler olmuş hayırlı olsun. Beni listeye ekleyin ama zorbalayan olursa sahip çıkın.
Boy 168, kilo 62, hedef 55.
Günlük bildirim yapamayabilirim, haftalık yaparsam ne ala.
İngiliz karbonatı konusu geçmiş, bir iki lakırtı edeyim o konuda: Abartmayın. İçin ama fazla değil, sürekli değil. Karbonat, suyu alkali yapar. Sürekli alkali su tüketmek de vücuttaki dengeleri bozar ve kalp krizi geçiriyorum sanıp acillik olabilirsiniz. Kalp krizi geçirebilirsiniz de. Ünideyken bir arkadaşımı sabaha karşı bu şekilde hastaneye götürünce öğrenmiştim sürekli alkali su tüketilmemesi gerektiğini.
Beni düzenli olarak zorbalıyor artıkŞermin beni zorbalamamıştı daha önce, gelsin. Yeni tatlara açığım![]()
Bilmiyorum neden sorun ama sorun işteInfinite Soul
Artemissisipi bir de daha iyisini hedeflemek neden sorun ki? Ben eski halime göre zayıfım ama yine de göbeğim gözüme batıyor. Infinite in resmini görmüştüm bana kalsa hiç kilo vermeye ihtiyacı yok ince zarif bir görüntüsü var ama demek ki onu rahatsız eden bir şey var. Hep daha iyisini hedefleyelim kızlarr
Aynen öyle canımInfinite Soul
Artemissisipi bir de daha iyisini hedeflemek neden sorun ki? Ben eski halime göre zayıfım ama yine de göbeğim gözüme batıyor. Infinite in resmini görmüştüm bana kalsa hiç kilo vermeye ihtiyacı yok ince zarif bir görüntüsü var ama demek ki onu rahatsız eden bir şey var. Hep daha iyisini hedefleyelim kızlarr