- 25 Temmuz 2013
- 13.001
- 53.103
- 798
Ben de bunu merak ediyorum. Sanırım benim karın kaslarımda bir miktar ayrılma var. Mekik pozisyonunda kafamı kaldırınca karın kaslarımın arasına 3 parmak giriyor resmenÖlçülerimi aldım.
Göğüs: 87
Bel: 84
Göbek: 95
Kalça: 99
Şimdi bu orantısızlığı oranlama, incelme zamanı. Bacaklarım ve kollarım ince bu arada. Tüm yağ göbek, bel, sırtta toplanmış durumda. 6 aylık hamile gibiyim. Düz bir karın herkesin hakkı. Sezeryan sonrası 7 buçuk aydayım. Artık karın kaslarını çalıştıracak spor yapabilirim değil mi?
Siz söyleyince baktım da benim de öyle.Ben de bunu merak ediyorum. Sanırım benim karın kaslarımda bir miktar ayrılma var. Mekik pozisyonunda kafamı kaldırınca karın kaslarımın arasına 3 parmak giriyor resmen
Ekledimmm
Benim karın kasları da ayrılmış doğum yapalı 5 ay oldu önereceğin egzersiz var mı Sayın Bibi?Benim karın germe yapılirken orta kasları dikmişler normalde doğuran kadınlarda oluyor bu durum ama işte yıllarca çok kilolu olunca el atmış dr sağolsun
Benim karışık yavrum malum çok az yiyebildiğimden 3e 5e bakmiyorum :)Kızlar herkesin düzeni çok farklı tabi de sormak istediğim bişey var. 3 öğün mü yapıyorsunuz 2 mi ara öğün kaç tane yapıyorsunuz? Aralıklı oruç yapan var mı?
Genel düzenim 2 ana öğün 1 ara öğün şeklinde, aralıklı oruç yapmıyorum artık benKızlar herkesin düzeni çok farklı tabi de sormak istediğim bişey var. 3 öğün mü yapıyorsunuz 2 mi ara öğün kaç tane yapıyorsunuz? Aralıklı oruç yapan var mı?
Bugünde bir karın dersi yapicaz üffBenim karın kasları da ayrılmış doğum yapalı 5 ay oldu önereceğin egzersiz var mı Sayın Bibi?(gözüme en yetkin seni kestirdim )
Olsun yarın başlarım ben deBugünde bir karın dersi yapicaz üffkarın için video egZersiz birseyler atarim ama anca akşama olur daha yeni geldim salona :)
Leslie iyidir ya severimOlsun yarın başlarım ben deşimdilik Leslie ile devamkee
Bizimki biraz zorunlu bir sevgiLeslie iyidir ya severim
Neden bebe yapmadîm anliyormusunuzBizimki biraz zorunlu bir sevgibebişle ancak bu kadar
Muhtemel sonum gibi görünüyor jxjdjdNeden bebe yapmadîm anliyormusunuz
Anlıyorum. Birinin kullanıcı adı "daha da doğurmam" dı benden önce kapmışNeden bebe yapmadîm anliyormusunuz
Ben de 2 ana 1 ara gibi yapıyorum. Bazen 2 ara da olabiliyor. Aralıklı oruç olarak yapmıyorum aslında ama yeme düzenimden ona kayıyor biraz. Öğlen 12.00 de ilk öğün akşam 19.00 da son öğün gibi iş saatlerimden dolayiGenel düzenim 2 ana öğün 1 ara öğün şeklinde, aralıklı oruç yapmıyorum artık ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?