Glow-up yapıyoruz, en iyi versiyonumuza ulaşıyoruz!!

Ben yarın başlıcam amaaaa bi haftadır hastayım kötü beslendim, regl de olamadım. Yarınki tartım çok felaket değilse yarın yoksa sizlerle beraber pazar günü atıcamm

monoi görmedik yoğunuz djdjdjdj
Boy kilo hedef
Boyum yok 1.60
Kilomu yarın öğrenebilirim tahminimce 70 olmuştur,
Hedefim açıkçası kilo olarak hedeflemedim de gözüme hoş görünecek fiziğe ulaşana kadar çabalarım diye düşünüyorum. 50 kilo civarında iken çok iyiydi mesela.
Berbat bir beslenme düzenim var yoğun çalışıyorum, önce doğru düzgün temiz ve sağlıklı beslenmeye başlıyorum, spor evde mümkün olduğunca yaparım leslie mesli denicem bişeyler (salona vaktim yok çalışma saatlerime uymaz, uysa da git gel çok vakit kaybı)

En beklenmedik ve çok mutlu olduğum girişimim sigarayı bırakmak oldu birkaç aydır içmiyorum ki aşırı içerdim

Çok güzel insan temizledim etrafımdan, devam da ediyorum.

Özetleeeee
Zayıflamak, şekillenmek
Kişisel gelişim genel kültür kendime sürekli bir şeyler katmak vs vs
Bir de aşkı bulmak yaaaa yeter çünkü artık Hep beraber sonuncuya amin der misiniz ben hakkımı bu gruba kullanmışım djdjd

Amin diyorum öncelikle xjdjd
Hedefimizi 8 haftalık veriyoruz şuanlık 1 hazirana kadar, uygun bir şey yazabiliriz 70 iseniz 64 gibi?
Sigara için de ayrıca tebrik ederim
Ben de salona gidemiyorum ama bakalım evde bişiler dışarıda yürüyüşler ile halledeceguuuk

Yarın netleştirsem daha iyi olurdu ama madem şimdi yazmamız gerekiyorsa 70e 64 olsun tamam
Teşekkür ederim bu arada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…