- 17 Ağustos 2023
- 8.341
- 26.190
- 468
Çok yoğunuz o yüzden geç döndük pardon çıkın çıkın gelinGelebilir miyim gelemez miyim kapıda kaldım söyleyin hadi
YapameyoooomSusmuyorr kız rejim yapıyoz goş
Öyle bir bahsettiniz ki kendimi romatizması azmış, ten rengi ince çorabımın üstü kıvrık ayağında gri ceyo terlikli teyze hissettimŞu gadını eşikte bekletmen yav
Geç anam geç sen içeri istediğin yere otur
Kapıda kadın var heshhahsKadın kapıda kaldı hdhdh
Sen bizimle çok iyi zayifliyodun ne oldu sanaaYapameyoooom
Yapameyoooom
Yaparsın anammm yaparsın güzelim yaparsın kendine inannnYapameyoooom
Kız ben tabak atcam işte yoksa yapamıyorum rejim benInfinite Soul accessdenied kendimize önem verdiğimiz için tabak hazırlayıp fotiliyoruz. Jdjdj böyle önem vermezsem 2 güne pes ederim ben. Neyse bizim fotiler sizlere heves getirir belki jdjdjd
Iki bebeyle anca bu kadar olur napakInfinite Soul accessdenied kendimize önem verdiğimiz için tabak hazırlayıp fotiliyoruz. Jdjdj böyle önem vermezsem 2 güne pes ederim ben. Neyse bizim fotiler sizlere heves getirir belki jdjdjd
Aynen ben de öyleKız ben tabak atcam işte yoksa yapamıyorum rejim ben
300 gitti bileBugün çok öncülük ettim kalori yakmış miyimdir hocam
Ne kadar kötü olabilir ki 50 lerdeki tartıBen yarın başlıcam amaaaa bi haftadır hastayım kötü beslendim, regl de olamadım. Yarınki tartım çok felaket değilse yarın yoksa sizlerle beraber pazar günü atıcamm
Boyum yok 1.60
Amin diyorum öncelikle xjdjdBoyum yok 1.60
Kilomu yarın öğrenebilirim tahminimce 70 olmuştur,
Hedefim açıkçası kilo olarak hedeflemedim de gözüme hoş görünecek fiziğe ulaşana kadar çabalarım diye düşünüyorum. 50 kilo civarında iken çok iyiydi mesela.
Berbat bir beslenme düzenim var yoğun çalışıyorum, önce doğru düzgün temiz ve sağlıklı beslenmeye başlıyorum, spor evde mümkün olduğunca yaparım leslie mesli denicem bişeyler(salona vaktim yok çalışma saatlerime uymaz, uysa da git gel çok vakit kaybı)
En beklenmedik ve çok mutlu olduğum girişimim sigarayı bırakmak oldu birkaç aydır içmiyorum ki aşırı içerdim
Çok güzel insan temizledim etrafımdan, devam da ediyorum.
Özetleeeee
Zayıflamak, şekillenmek
Kişisel gelişim genel kültür kendime sürekli bir şeyler katmak vs vs
Bir de aşkı bulmak yaaaa yeter çünkü artıkHep beraber sonuncuya amin der misiniz ben hakkımı bu gruba kullanmışım djdjd
Hahaha yerim ya gel küsme kendime dedim onu ben sanıyor musun ki 1.60Beğenmedim
Yarın netleştirsem daha iyi olurdu ama madem şimdi yazmamız gerekiyorsa 70e 64 olsun tamamAmin diyorum öncelikle xjdjd
Hedefimizi 8 haftalık veriyoruz şuanlık 1 hazirana kadar, uygun bir şey yazabiliriz 70 iseniz 64 gibi?
Sigara için de ayrıca tebrik ederim
Ben de salona gidemiyorum ama bakalım evde bişiler dışarıda yürüyüşler ile halledeceguuuk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?