Glow-up yapıyoruz, en iyi versiyonumuza ulaşıyoruz!!

Günaydın kızlar
Bugün yeniden başlıyorum, umarım becerebilirim. Tatlı krizlerim çok fazla, bunu bahane olarak kullanmak istemiyorum ama gerçekten kontrolüm o kadar azalıyor ki regl öncesi, sürekli tıkınıyorum. Kendimi çok güçsüz hissediyorum bi kaç sağlıklı atıştırmalık bakıcam, protein bar kuru meyve vs alıcam. En azından çikolatadan kekten daha iyi olur

Bende 100 gr fazla çıktığım için bu iki gün spora yükleneceğim cezamı cekecegim
Sabah aç karnına bromelain içtim
Kahvaltı ; 1 haşlanmış yumurta 1 bardak kefir
Ara ögün; sade Türk kahvesi
Öğlen; bezelye yemeği salata ve 3 kaşık bulgur pilavı yiyeceğim
Suyu bugün 3 litreye çıkaracağım.
Akşam; barbunya yemeği yoğurt ve salata ile kapatacağım inşallah

Günaydın,
Sabah: biraz patatesli yumurta salatası, hindi füme zeytin domates 1bucuk dilim ekmek çay
Ara: kahve+kuru meyve
Akşam: sebze yemeği çorba

Orenda selam kizlarr.. vallahi ozledim sizi. Eve dondum sonunda. Yemek yedim direk cok acikmistim. Ustunede bir kahve ictim. Abimin sporculara ozel protein kekinden 1 dilim yemistim sabah. Eve geldim 200 gr kofte yedim. Kahve ictim. Su ictim. Bu sekilde 83.30 um su an. Bu haftaki tartim bu sayilsin. Yarindan itibaren yetlesip toparlanip duzenime devam.

Orenda
Kahvaltı: haşlanmış yumurta, peynir zeytin, yeşillik, tahin pekmez, 1 dilim ekmek
Öğlen:tavuklu garnitürlü salata
Akşam: 4 5 etli sarma, 5 kaşık mantı, 5 kaşık dünden kalan sebze türlü
Ara olarak da kahve+ kayısı olabilir ya da hurma

Tarator iki kase, toplam 1000-1200 kalori arası

Orenda

Eklentiler

• IMG_2720.webp
    107,3 KB · Görüntüleme: 12
  • IMG_2723.webp
    90,3 KB · Görüntüleme: 8
İyi akşamlar. Akşam yemeğim kabak spagetti. 18.30-19.00 arası yedim.

Eklentiler

• IMG_9823.webp
    57,5 KB · Görüntüleme: 8
Orenda hanımcığım 1 saat sporun üzerine ceza olarak 27 dakika 15 eğim 4.5 hız ile yürüdüm bedel ödendi yarında aynı şekilde çalışacağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…