Glow-up yapıyoruz, en iyi versiyonumuza ulaşıyoruz!!

Bende bu hafta kabak detoksu denemeyi düşünüyorum, emzirdiğim için full uyumlu olamam ama yine de belki faydası olur biraz tartıda hareketlenmeye
Diyetisyenim kesinlikle önermedi onu. Yoksa inanılmaz etki gösteriyor 3 günde.

Hızlı bir başlangıç yapmak istediğim için yapmak istedim. Emzirirken asla olmaz dedi

Bir de ben 2 haftadır az yemeye çalışıyorum bu gruba girdiğimden beri. Ama tartıya pek yansımadı. Bunu sordum o da emzirdiğin için yemen lazım. Sen yiyerek kilo verebilirsin. Az yersen vücut kalori ihtiyacı olduğu için cimri davranır yağ yakımı olmaz dedi
Hadi ya, neden olmaz ki acaba

Ben başlayım bari yarın kabak detoksuna evet tek çeşit pek sağlıklı değil ama, motivasyonjm baya gitti eksi görmem lazım acilinden

Kızlar bırakın kabağı mabağı, proteine abanın. et yiyin balık yiyin yumurta yiyin bol bol

Çok yediğimize kilo alıyoruz ama ya nerde hata yapıyorum anlayamadım

Orenda
Dün yediklerimi ancak yazabiliyorum, yoldaydık, eve geldik çok şükür
Pazar;
Kahvaltı; açık büfe(çok abartmadım)
Öğle; nişandaydık çerez, meyve, mini poğaça ve azıcık pasta yedim
Akşam; 2 lahmacun, 1 parça pide, 1dilim baklava

Tatil bitti ve ben eski düzene sıkı sıkı dönüyorum inşallah

Selam kızlar
Sabah 2 yumurtadan omlet
Domates salatalık biber
6-7 adet zeytin az peynir
1 hindi jambon
İki üç minik yulaf lavaş
Akşam da 100 gr kadar tavuk
3 Yemek kaşığı pilav
1 kase domates çorbası

İyi akşamlar, günün ikinci ve son öğünü akşam yemeğim.
Bu gruba dahil olduğumdan beri ilk kez pilav yiyorum.
Eki Görüntüle 3582900

KendineRenkli Sofienin Kedisi Y Yagmurkan Susmuyorr immzaben kediannesi0 kızlar cumartesi puanlarınızı ekliyorum

Akşam yemeğim. Bugün kahvaltıyı erken yapınca acıktım. Sabah kahvaltımı çekmemişim, dünküne benzer yumurtalı avokadolu bir kahvaltı yaptım.

Eki Görüntüle 3583204 Arada kefir ve armut yedim. Kahvaltıdaki zeytin ve loru da yemedimEki Görüntüle 3583204 Eki Görüntüle 3583205

KendineRenkli Sofienin Kedisi Y Yagmurkan kediannesi0 Susmuyorr immzaben pazar puanlarınızı da ekledim

Merhaba kızlar size bir şey danışmak istiyorum. Daha önce bromelain kullanıp memnun kaldığınız bir marka var mı? Benim bugün dynavit bromelain ve krom pikolinat içeren tabletlerim bitti. Ödem attırırken aynı zamanda tatlı isteginide büyük ölçüde dizginleyen bir takviyeydi. Önerileriniz varsa açığım ben ilginç bir şekilde ödem tutuyorum pasooo

Geçtigimiz cumartesi evlilik yıldönümümüzdü gün içerisinde yemeği bozmadım su ictim surekli ama akşam 4 kadeh şarap içerek birazcık içine ettim sizin için kombinimi çekmiştimBu hafta sanırım maydonoz suyu ile yıkanmam gerekecek içmek yetmez

Eklentiler

• IMG_1631.webp
    9,3 KB · Görüntüleme: 5
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…