- 2 Şubat 2023
- 248
- 490
- 33
Bende 100 gr fazla çıktığım için bu iki gün spora yükleneceğim cezamı cekecegim
Sabah aç karnına bromelain içtim
Kahvaltı ; 1 haşlanmış yumurta 1 bardak kefir
Ara ögün; sade Türk kahvesi
Öğlen; bezelye yemeği salata ve 3 kaşık bulgur pilavı yiyeceğim
Suyu bugün 3 litreye çıkaracağım.
Akşam; barbunya yemeği yoğurt ve salata ile kapatacağım inşallah
Günaydın,
Sabah: biraz patatesli yumurta salatası, hindi füme zeytin domates 1bucuk dilim ekmek çay
Ara: kahve+kuru meyve
Akşam: sebze yemeği çorba
İlk öğünümü yiyorum, kıymalı yumurta yaptım. Bu ne kadar mükemmel bir lezzetmiş
Orenda selam kizlarr.. vallahi ozledim sizi. Eve dondum sonunda. Yemek yedim direk cok acikmistim. Ustunede bir kahve ictim. Abimin sporculara ozel protein kekinden 1 dilim yemistim sabah. Eve geldim 200 gr kofte yedim. Kahve ictim. Su ictim. Bu sekilde 83.30 um su an. Bu haftaki tartim bu sayilsin. Yarindan itibaren yetlesip toparlanip duzenime devam.
Eki Görüntüle 3583739 Arada kefir, kivi, fındık tarçınlı smoothie,
Akşam taze fasulye domates çorbası ve salata. Yarın 3 günlüğüne kongreye gidiyorum bol boll irade lazım hadi bismillah
Orenda
Kahvaltı: haşlanmış yumurta, peynir zeytin, yeşillik, tahin pekmez, 1 dilim ekmek
Öğlen:tavuklu garnitürlü salata
Akşam: 4 5 etli sarma, 5 kaşık mantı, 5 kaşık dünden kalan sebze türlü
Ara olarak da kahve+ kayısı olabilir ya da hurma
Kizlar diger yediklerime ek olarak surpriz bi tuzlama ictim. Yaninda 1 dilim ekmekle.Orenda daha bir sey yemem.
İyi akşamlar. Akşam yemeğim kabak spagetti. 18.30-19.00 arası yedim.
Orenda
Kahvaltı: mantarlı omlet, az kaşar peyniri, 3 biskrem
Ara: ikram bisküvi(meyvem yokmuş, bunu yarım görünce dayanamadım saldırdım tatlı ihtiyacıyla)
Akşam: patlıcanlı kabaklı türlü, 2 dilim tam buğday ekmeği, cacık, birkaç parça turşu
Bugün öğlen baya acıktım, resmen 3 günde 3 haftam heba oldu, midem bile genişledi gibi hissediyorum
Selam kızlar ben sabah 2 haşlanmış yumurta
Öğlen fotoğraftaki gibi
Akşam da yoldaydım 6 tane cigkofte sadece
Ara da 3 4 erik 1 salatalık
Hareket edemedim bugün maalesef
Al benden de o kadar ya, gece ağlama krizleri oluyor seninkinde var mıBu uyanıklıkla bana 6 öğün lazım. Hiç uyumadım ki
Yine de adet yerini bulsun
Günaydııın
Var yaaa, dün aşı olduk ondan mı yoksa diş mi bilmiyorum. Damağının iç kısmı kabarmış bir yükselti var gibi. Ama tam anlayamıyorum da..Al benden de o kadar ya, gece ağlama krizleri oluyor seninkinde var mı
bizimki aşı değildir ama diş mi yoksa başka bir şey mi anlayamadımVar yaaa, dün aşı olduk ondan mı yoksa diş mi bilmiyorum. Damağının iç kısmı kabarmış bir yükselti var gibi. Ama tam anlayamıyorum da..
Şimdi 1 saattir uyuyor. Ha uyandı ha uyanacak diye bekliyordumbizimki aşı değildir ama diş mi yoksa başka bir şey mi anlayamadım
Ben sessizce yatıyorum çünkü en ufak seste uyanıyor o yüzden o işlerimi uyanıkken yapıyorumŞimdi 1 saattir uyuyor. Ha uyandı ha uyanacak diye bekliyordumO arada yemek mi yapsam, duşa mı girsem, evi mi toplasam yoksa dinlensem mi derken hiçbir şey yapamamış olmak..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?