• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Glow-up yapıyoruz, en iyi versiyonumuza ulaşıyoruz!!

Bende bu hafta kabak detoksu denemeyi düşünüyorum, emzirdiğim için full uyumlu olamam ama yine de belki faydası olur biraz tartıda hareketlenmeye 😏😏
Diyetisyenim kesinlikle önermedi onu. Yoksa inanılmaz etki gösteriyor 3 günde.

Hızlı bir başlangıç yapmak istediğim için yapmak istedim. Emzirirken asla olmaz dedi

Bir de ben 2 haftadır az yemeye çalışıyorum bu gruba girdiğimden beri. Ama tartıya pek yansımadı. Bunu sordum o da emzirdiğin için yemen lazım. Sen yiyerek kilo verebilirsin. Az yersen vücut kalori ihtiyacı olduğu için cimri davranır yağ yakımı olmaz dedi
Hadi ya, neden olmaz ki acaba 🥹

Ben başlayım bari yarın kabak detoksuna evet tek çeşit pek sağlıklı değil ama, motivasyonjm baya gitti eksi görmem lazım acilinden

Kızlar bırakın kabağı mabağı, proteine abanın. 😆 et yiyin balık yiyin yumurta yiyin bol bol

Bir de ben 2 haftadır az yemeye çalışıyorum bu gruba girdiğimden beri. Ama tartıya pek yansımadı. Bunu sordum o da emzirdiğin için yemen lazım. Sen yiyerek kilo verebilirsin. Az yersen vücut kalori ihtiyacı olduğu için cimri davranır yağ yakımı olmaz dedi
Çok yediğimize kilo alıyoruz ama ya nerde hata yapıyorum anlayamadım 😭😭😭

IMG_20250428_075654.webp

Orenda Orenda tartıldımmm 💃🏻💃🏻
Güüünaaaaydııııınn (Seda Sayan'a selamlar)

Orenda Orenda
Dün yediklerimi ancak yazabiliyorum, yoldaydık, eve geldik çok şükür
Pazar;
Kahvaltı; açık büfe(çok abartmadım)
Öğle; nişandaydık çerez, meyve, mini poğaça ve azıcık pasta yedim
Akşam; 2 lahmacun, 1 parça pide, 1dilim baklava

Tatil bitti ve ben eski düzene sıkı sıkı dönüyorum inşallah🫶🏻

Selam kızlar. Uğrayamıyorum kaç gündür. Ama devam ediyorum merak etmeyin. Gördüm ki bazı motivasyon düşüleri yaşanmış. 🤔 toparlanın bakalım, yaz geliyoooo:skandal:
Bugün ilk öğünüm, 12de başladım.
Öncesinde bir fincan hindistan cevizi yağı eklenmiş filtre kahve içip 1 saat yürüdüm.
Eki Görüntüle 3582769

selamlar,
Kahvaltı: 2 adet wasa birinin üzerine acı sos avokado hindi füme diğerine şekersiz fıstık ezmesi + zeytin ve çay
Ara: Türk kahvesi+ kuru incir kayısı
Akşam: muhtemelen dışarda olacağız, ciğer yemeği düşünüyorum 🥳🥳🥳

Selam kızlar ❤️
Sabah menemen ve bir dilim ekmek yedim.
Ara öğün olarak sade kahve içtim.
Akşam tam buğdaylı makarna salatası yiyeceğim.
Dün tartıldım 55.5 çıktım. Moralim biraz bozuldu.
1 kilo fazla çıktım 🥲
Regl oldum ama umarım ondan kaynaklıdır..

Selam kızlar
Sabah 2 yumurtadan omlet
Domates salatalık biber
6-7 adet zeytin az peynir
1 hindi jambon
İki üç minik yulaf lavaş
Akşam da 100 gr kadar tavuk
3 Yemek kaşığı pilav
1 kase domates çorbası

İyi akşamlar, günün ikinci ve son öğünü akşam yemeğim.
Bu gruba dahil olduğumdan beri ilk kez pilav yiyorum. 🥹
Eki Görüntüle 3582900

Orenda Orenda
Kahvaltı: omlet, 5 zeytin, peynir, yeşillik, salatalık, yulaflı lavaşçıklar
Ara:yoğurt, yarım portakal, 2 ceviz
Akşam: çoban salata, tavuklu mantarlı fajita.
Ara öğün yapmam gerekiyor ama ne yapsam karar vermedim.
Muhtemelen kahve, çiğ badem, hurma yerim

Orenda Orenda
Kahvaltı: açık büfe doyasıya yedim
Akşam: kebapçıdaydık
Tatildeyim arkadaşlar, yarın da böyle olacak ama pazartesi bomba gibi dönüyorum inşallah🤭
Evde olmadığım için yarın sabah veremeyeceğim🌺
KendineRenkli KendineRenkli Sofienin Kedisi Sofienin Kedisi Y Yagmurkan Susmuyorr Susmuyorr immzaben immzaben kediannesi0 kediannesi0 kızlar cumartesi puanlarınızı ekliyorum

Kahvaltı: yarım simit, biraz patates kızartması, hindi füme salatalık zeytin fındık ezmesi (biraz kaçamaklı oldu)
Ara: Türk kahvesi + kuru incir
Akşam henüz yemedim ama salata ve çorba ile dengelemeye çalışacağım

Akşam yemeğim. Bugün kahvaltıyı erken yapınca acıktım. Sabah kahvaltımı çekmemişim, dünküne benzer yumurtalı avokadolu bir kahvaltı yaptım.

Selamlarrr 😙
Sabah tam buğday ekmeği ile tost, çay, salatalık ile kahvaltı yaptım.
Öğlen sade kahve ve badem yedim.
Akşamda mercimek çorbası ve salata yemeği düşünüyorum.
Bu saate kadar da 1 litre su içtim 🌸

Eki Görüntüle 3583204 Arada kefir ve armut yedim. Kahvaltıdaki zeytin ve loru da yemedimEki Görüntüle 3583204 Eki Görüntüle 3583205

Selam kızlar
sabah tam buğday lavaşinda sandviç(marul,domates,hindi füme, kahvaltılık sos, labne, siyah zeytin vs)
Ara da orman meyveli yulaf lapası
Akşam 4 parça tavuk tenders, patates kızartması (baya fazla oldu)
Ama istanbuldaydım yediğimi yaktım bence 🫠

Orenda Orenda
Kahvaltı : her zaman yediğim şeyler. Domates salatalık, peynir zeytin, tahin pekmez, biber, 1 çk çörek otu, yeşillik
Öğlen:tavuklu havuçlu salata
Ara:1 hurma 1 kayısı
Akşam : 1 kepçe çorba, sebze türlü, cacık

Normalde 1 ara öğün hakkım daha var ama ben yemem sanırım

Orenda Orenda
Dün yediklerimi ancak yazabiliyorum, yoldaydık, eve geldik çok şükür
Pazar;
Kahvaltı; açık büfe(çok abartmadım)
Öğle; nişandaydık çerez, meyve, mini poğaça ve azıcık pasta yedim
Akşam; 2 lahmacun, 1 parça pide, 1dilim baklava

Tatil bitti ve ben eski düzene sıkı sıkı dönüyorum inşallah🫶🏻
KendineRenkli KendineRenkli Sofienin Kedisi Sofienin Kedisi Y Yagmurkan kediannesi0 kediannesi0 Susmuyorr Susmuyorr immzaben immzaben pazar puanlarınızı da ekledim

Merhaba kızlar size bir şey danışmak istiyorum. Daha önce bromelain kullanıp memnun kaldığınız bir marka var mı? Benim bugün dynavit bromelain ve krom pikolinat içeren tabletlerim bitti. Ödem attırırken aynı zamanda tatlı isteginide büyük ölçüde dizginleyen bir takviyeydi. Önerileriniz varsa açığım ben ilginç bir şekilde ödem tutuyorum pasooo😀

Geçtigimiz cumartesi evlilik yıldönümümüzdü gün içerisinde yemeği bozmadım su ictim surekli
20250426_194331.webp
ama akşam 4 kadeh şarap içerek birazcık içine ettim 😆sizin için kombinimi çekmiştim🥰Bu hafta sanırım maydonoz suyu ile yıkanmam gerekecek içmek yetmez 😂😂

Eklentiler

• IMG_1631.webp
    IMG_1631.webp
    9,3 KB · Görüntüleme: 6
Back
X