Şampuan ve Saç Kremleri Gliss Ultimate Repair Çok Yıpranmış Kuru Saçlar

Teyzem geldi şimdi banyoya girdi filan.
Renk renk şampuanların var dedi, hangisini kullandın dedim siyah seriyi dedi. o nasıl bişeydir öyle markasını da aldım çaktırma dedi anneme :KK52:

şampuanı gerçekten bende beğendim maskesini de alacam

ya benimde saclarım aynı senin anlattığın durumda ama yaşadığım ilce küçük acaba nerde bulabilirim ben bu ürünü?

İlk kullandığım zamandan bugüne %100 gelişme oldu valla bana yaradı..

Migrosta şampuan maske ve saç kremi 20 lira kızlar haberiniz ola...

bende şampuan maske ve spreyini aldım açıkçası pek umudum yoktu çünkü şimdiye kadar nerdeyse kullanmadığım şampuan kalmadı ama sonunda aradığımı buldum uçları resmen yanık olan saçlarım kendine gelmeye başladı dokunduğum zaman kuruluğunu hissederdim ama henüz 2 kere kullanmama rağmen saçımın nemlendiğini hissettim. normalde duştan çıkınca saçlarım kabarır ama artık bu sorunum da kalmadı kokusuna da bayıldım kesinlikle tavsiye ederim :KK19:

maskesini kullanmadım ama şampuanı, kremi ve sıvı kremi çok güzel.
özellikle sıvı krem kötü kokmasına rağmen bir kaç fıs fısla saçları yumuşacık yapıyor.
her yıkamadan sonra sıkmak gerekiyor.:21:

bu urunu bes para etmez su gibi bende hic iise yaramadi..kucucuk sey hemde pahali..

Eki Görüntüle 274079
aaaa neden ki ben çok beğendim saçlarımda brezilya fönü var şampuan olarak organix brezilya fönü şampuanını kullanıyorum ama saç kremi ve spreyi bu seriden kullanıyorum çok parlak oluyo tabi bide tony&guy parlatıcıda sıkıyorum saçıma bende şaşırdım şimdi hangisi iyi geliyo acaba :21::21::21:

bende sizde yaramasına çok şaşırdım:KK1: şans valla saç uçlarım çok kuru onarmasını zaten beklemedimde su gibi hiç tarak süremedim zaten 3 kullanımda bitirdim en son yaramıyo diye kapağı açıp avucuma boşalttım ve çöpe attım düşünün yani bir avuç döktüm yine fayda etmedi kokutmak dışında:KK9: yine yorumlarınıza dayanamayıp şampuanını aldım bakalım syloss bittikten sonra kullanmaya başlicam nasıl..ondan ona atlamak istemiyorum ev zaten kozmetik shop gibi oldu offf:KK19:

bende sizde yaramasına çok şaşırdım:KK1: şans valla saç uçlarım çok kuru onarmasını zaten beklemedimde su gibi hiç tarak süremedim zaten 3 kullanımda bitirdim en son yaramıyo diye kapağı açıp avucuma boşalttım ve çöpe attım düşünün yani bir avuç döktüm yine fayda etmedi kokutmak dışında:KK9: yine yorumlarınıza dayanamayıp şampuanını aldım bakalım syloss bittikten sonra kullanmaya başlicam nasıl..ondan ona atlamak istemiyorum ev zaten kozmetik shop gibi oldu offf:KK19:

:KK1: ben de wellanın yeni çıkan şampuanını aldım
denemek için dün akşam onla yıkadım saçımı
kokusu falan çok güzel ağır değil gliss gibi
bugün yumuşacık saçlarım

elimde sadece glissten maske kaldı ara sıra da onu kullanırım
daha da almam gliss sanırım
zaten almak istesem bulamıyorum
şampuanı varsa kremi olmuyo sinir oluyorum

http://www.kadinlarkulubu.com/sampuan-sac-kremleri/478547-wella-pro-series-sampuan-sac-kremi.html

bende de işe yaradı yumuşattı saçlarımı ayrıca benim saçlar bayağı uzun ve gür:nazar:ama kaç seferdir kullanıyorum sanki hiç kullanmamışım gibi duruyor şişe öyle çabuk bitecek gibi değil yani haftada iki kere sıkıyorum her yıkamadan sonra yani acaba çok sıkınca mı kurutuyor:26:

bende de işe yaradı yumuşattı saçlarımı ayrıca benim saçlar bayağı uzun ve gür:nazar:ama kaç seferdir kullanıyorum sanki hiç kullanmamışım gibi duruyor şişe öyle çabuk bitecek gibi değil yani haftada iki kere sıkıyorum her yıkamadan sonra yani acaba çok sıkınca mı kurutuyor:26:

beç çok sıkmmıyorum bi kaç fıs falan
ama saçım kuruduktan sonra kazık gibi oluyo
sanki saç spreyi sıkılmış gibi

saçın ıslakken mi sıkıyorsun ben kuruyken sıkıyorum:KK3:ama herkeste aynı etki olmuyor işte:KK30:

evet nemliyken sıkıyorum kendi halinde kurutuyorum
sonra kururnca beyaz beyaz hem toz gibi kalıyo
hem de kazık gibi oluyo
duruyo evde öylece

kızlar ben geçen marketten gliss'in shea cashmere anında bakım kürünü aldım şaçımda harikalar yarattı resmen. bakınız resmi şu $Shea_Cashmere_sofort_repair_detail_01.png sürekli narsist gibi kendi saçımı okşuyorum :KK76:

ya ben sadece şampuanını aldım, o bile ilk yıkamada mükemmel yaptı, :KK52:

ben 8, 50 TL ye aldım, alın bence 8 bucuk lira sacı diriltmek icin cok bi para değil, ki benim saclarım aşırı bukleli ve ben hic sevmiyorum, düz olsun diye durmadan 220 deerecede yakarak düzlestiriyorum resmen, kahkullerimi falan da her gün iri fırca ve fön makinasıyla yapıyorum.:2:

Nişanlım gecen gün yanıma geldiğinde tut bak saclarımın ucu mahvoldu yaa.. dedim, evet kıtır kıtır olmus baya dedi, dur şu şampuanı deniycem saclarımı kurutup gelicem bakalım bi değişiklik olucak mı dedim tamam dedi, gittim yıkadım daha kuruturken parmaklarımı saclarımın arasından gecirirken yumusacık acılıyordu :KK53:
ki ben sac kremi falan da kullanmadım sadece sampuanın etkisini görmek icin,:KK53:

Ve elimle taradıkca da keratin sağolsun saclarım düzlesişiyordu(bilmeyenler icin keratinin yatıstırıcı özelliği sayesinde brezilya fönü denen 4-6 ay süreli fönlerde keratin kullanılır):KK34:

Bu kadar mutlu olamazdım yaa.. :KK52:

hemen kostum yanına, bak dedim oksa saclarımı, anaa dedi kedi gibi yumusacık dedi yatırdı beni dizine saclarımla oynadı.. :KK30:

ben bioblascıydım, sebamedciydim ama bundan sonra kesinlikleeeeeee bu sampuandan vazgecmem, sehrin altını üstüne getiririm yine de bunu kullanırım.:21:

http://polstore.com/product_images/b/959/GKUltimateRepair__27948_zoom.jpg

Son düzenleme:
X