Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
aaaa neden ki ben çok beğendim saçlarımda brezilya fönü var şampuan olarak organix brezilya fönü şampuanını kullanıyorum ama saç kremi ve spreyi bu seriden kullanıyorum çok parlak oluyo tabi bide tony&guy parlatıcıda sıkıyorum saçıma bende şaşırdım şimdi hangisi iyi geliyo acababu urunu bes para etmez su gibi bende hic iise yaramadi..kucucuk sey hemde pahali..
Eki Görüntüle 274079
çok şaşırdım sana yaramamasına. şans işte herkese yaramıyor.bu urunu bes para etmez su gibi bende hic iise yaramadi..kucucuk sey hemde pahali..
Eki Görüntüle 274079
bende sizde yaramasına çok şaşırdım şans valla saç uçlarım çok kuru onarmasını zaten beklemedimde su gibi hiç tarak süremedim zaten 3 kullanımda bitirdim en son yaramıyo diye kapağı açıp avucuma boşalttım ve çöpe attım düşünün yani bir avuç döktüm yine fayda etmedi kokutmak dışında yine yorumlarınıza dayanamayıp şampuanını aldım bakalım syloss bittikten sonra kullanmaya başlicam nasıl..ondan ona atlamak istemiyorum ev zaten kozmetik shop gibi oldu offf
bu urunu bes para etmez su gibi bende hic iise yaramadi..kucucuk sey hemde pahali..
Eki Görüntüle 274079
bende de işe yaradı yumuşattı saçlarımı ayrıca benim saçlar bayağı uzun ve gürama kaç seferdir kullanıyorum sanki hiç kullanmamışım gibi duruyor şişe öyle çabuk bitecek gibi değil yani haftada iki kere sıkıyorum her yıkamadan sonra yani acaba çok sıkınca mı kurutuyor:26:
beç çok sıkmmıyorum bi kaç fıs falan
ama saçım kuruduktan sonra kazık gibi oluyo
sanki saç spreyi sıkılmış gibi
saçın ıslakken mi sıkıyorsun ben kuruyken sıkıyorumama herkeste aynı etki olmuyor işte
kızlar ben geçen marketten gliss'in shea cashmere anında bakım kürünü aldım şaçımda harikalar yarattı resmen. bakınız resmi şu Eki Görüntüle 279097 sürekli narsist gibi kendi saçımı okşuyorum