Şampuan ve Saç Kremleri Gliss Ultimate Repair Çok Yıpranmış Kuru Saçlar

Ben amonra gibi düşünmüyorum dün kullandım benim saçlarıma iyi geldi gibi geldi ama bakalım haftada bir kere sade saç uçlarına kullanılacak. Ben 12 liraya aldım.

pahalı geldi bana ya zaten şişesi de küçücük benim saçta zaten çok uzun ve gür:nazar: hemen biter o ya sıvı saç kremi olsa çok iyi olacaktı hem şişesi büyük hem de daha hesaplı

Ben amonra gibi düşünmüyorum dün kullandım benim saçlarıma iyi geldi gibi geldi ama bakalım haftada bir kere sade saç uçlarına kullanılacak. Ben 12 liraya aldım.

sana yaraması ne güzel
ben kokusundan dolayı sıkmak bile istemiyorum valla:78:

pahalı geldi bana ya zaten şişesi de küçücük benim saçta zaten çok uzun ve gür:nazar: hemen biter o ya sıvı saç kremi olsa çok iyi olacaktı hem şişesi büyük hem de daha hesaplı

canım şişesi küçük ama serum gibi koyu kıvamlı değil
sıvı saç spreyi gibi aynı çalkalıyosun o çift faz karışıyo birbirine
şişesi küçük ama 1-2 fıs yetiyo zaten

Sadece haftada bir kere ve uçlarına kullanıldığı için çok gider diye düşünüyorum.

Sadece haftada bir kere ve uçlarına kullanıldığı için çok gider diye düşünüyorum.

hafta da 1 kez miymiş
benimkinin üzerinde hiç bi açıklama dahi yok
ya da ben mi göremedim acaba ingilizce yazılara da dikkat etmedim
hafta bir için uzun gider evet
bi de daha güzel koksaymış:2:

Bana satın aldığım yerde çalışan bayan söyledi bir kere diye. İngilizcesini ben de okumadım çıkartıp okumak lazım.

ben de bugün dayanamadım aldım bundan henüz kullanmadım yarın kullanırım herhalde 13 liraya aldım ben ve kokladım da kokusu gerçekten çok kötü ilaç kokusu gibi geldi bana:KK25:
$gliss-ultimate-repair_05072011120145.jpg

Benim hoşuma gidiyor kokusu ben garibim galiba. Dene inşallah işe yarar. ben bu sabah fark ettim saçlarım yumuşacık ya çok şaşırdım.

ben de bugün dayanamadım aldım bundan henüz kullanmadım yarın kullanırım herhalde 13 liraya aldım ben ve kokladım da kokusu gerçekten çok kötü ilaç kokusu gibi geldi bana:KK25:
Eki Görüntüle 256938

bana da bemiks ampül gibi geliyo kokusu
ya da saçıma yaptığım bemiksli bakım yüzünden
böyle kokuyo diyodum ama saçıma sıkmadan da bemiks gibi kokuyo

bana da bemiks ampül gibi geliyo kokusu
ya da saçıma yaptığım bemiksli bakım yüzünden
böyle kokuyo diyodum ama saçıma sıkmadan da bemiks gibi kokuyo
ıyyykk bemiks mi:KK37: ben onunla bakım da yapamıyorum.çok kötü kokuyor.o zaman hiç aramayayım ben bunu boşuna :KK19:

Çok yoğun ve ağır bir kokusu var. Fısfıs-Krem-Şampuanı 18 Liraya aldım. Maske almadım çünkü Total Repair 19'un maskesi vardı bende. Yarın duş alınca isze sonuçları yazacağım. Teşekkürler Amonra. :21:

Kızlar 4 kullanımda farketti saçımda. Kendine geldi saçlarım. Amonra allah senden razı olsun valla. Bu kadar çabuk etki edeceğini ben de tahmin etmezdim...

Kızlar 4 kullanımda farketti saçımda. Kendine geldi saçlarım. Amonra allah senden razı olsun valla. Bu kadar çabuk etki edeceğini ben de tahmin etmezdim...

canım memnun kalmana çok sevindim
ciddi yıpranmış saçları adam ediyo gerçekten
yatışıyo parlıyo daha canlı ve sağlıklı gösteriyo
ama ben bulamadığım için nude geçtim
o da kepek yaptı bana
bi bulsam şu siyah glissi stok yapcam valla:KK31:

Bizim buralarda baya var valla ilk gittiğim yerde buldum inşallah bulursun. Ben uzun bir süre kullanmayı düşünüyorum. Doktora gitmiştim saçım için o 6 ay sonra değiştir dedi. Bakalım o zaman da buluruz güzel bir şampuan buralardan.

Canım Watsonsta bi fermuarlı ambalajın içine sıkıştırmışlar 3ünüde. Orda bulabilirsin 18.60 dı dün.:)

Canım Watsonsta bi fermuarlı ambalajın içine sıkıştırmışlar 3ünüde. Orda bulabilirsin 18.60 dı dün.:)

şampuan saç kremi ve fısfısı var öyle mi
maskem var zaten fısfıs da kremle şampuanı bulsam yeter
yarın gideyim olmazsa indirimdeyken alayım 2 set
saol canım haber verdiğin için
:KK34:

X