Şampuan ve Saç Kremleri Gliss Ultimate Repair Çok Yıpranmış Kuru Saçlar

Bizim buralarda baya var valla ilk gittiğim yerde buldum inşallah bulursun. Ben uzun bir süre kullanmayı düşünüyorum. Doktora gitmiştim saçım için o 6 ay sonra değiştir dedi. Bakalım o zaman da buluruz güzel bir şampuan buralardan.

6 aya kadar yeni bişiyler çıkar zaten:KK1:

şampuan saç kremi ve fısfısı var öyle mi
maskem var zaten fısfıs da kremle şampuanı bulsam yeter
yarın gideyim olmazsa indirimdeyken alayım 2 set
saol canım haber verdiğin için
:KK34:

Evet canım maskesi yok :) Rica ederim canım ne demek. Dur şimdi foto çekip koyayım sana bulursun zatende işi garantiye alalım :)

$313160_2006012906274_1122193039_31700123_1897373222_n[1].jpg

Böyle canım :)

Umarım bulursun canım. Kapış kapış satılıyodu çünkü burda :) Ayrıca Watsonsun internet sitsine bi göz at kampanya bitmiş mi diye. Gerçi dün aldım bitmemiştir ama garantiye al, boşuna da gitme yani :)

Son düzenleme:
şampuan ve saç maskesini buldum ben de.
evde litrelerce şampuan var ve memnunum şampuanımdan,zaten benim için önemli olan saç maskesi,çünkü saçım apısal olarak da kuru.
şimdiye kadar en memnun kaldığım saç maskesi john freida idi.
ilk defa az önce maskeyi kullandım,etkili gibi.
en iyi yorumu birkaç kullanımdan sonra yaparım.

Ben bu yeni seriyi baya aradım ama bulamadım henüz ..

En olmadı internetten sipariş vereceğim sanırım.

Canım sana en yakın avmde eminim bir watsons vardır. Orada satılır. Hemde 3 al 2 öde kampanyası var glisslerde. Kalmamışsa (Fısfıs-Şampuan-Krem) 19 Liraya satılıyor. Resmi yukarda paylaştım.

Son düzenleme:
hep kullananlar olumlu yorum yapmış sanırım bu paketin içindekiler iyi gelicek saçlara umarım kampanya bitmemiştir :KK59:

kızlar selam herkes harıka yorumlar yapmıs ama bn cok yıpranmıs sacıma hıcde ıyı gelmedı bu yaa dha kuru kuru oldu su an kazık gıbıı yaaa lanet olsun verdıgım parayaaa..:KK36:

Benim alerjik bir yapım olduğu için her şampuanı kullanamıyorum yara yapıyor ama otacı şampuan ve saç kreminden sonra gliss in maskesini kullanıyorum saçlarım ince telli ve kıvırcık fakat ben böyle bir yumuşaklık görmedim:KK8:

Aaaa bu arada saçlarıma yıpranıklığı geçsin diye hint kınası yapmıştım ondan mı kaynaklanıyor bilmiyorum:KK52:

Ama güneşe çıktığımda görenler sen saçını yeni mi boyattın ya ne kadar parlak duruyor diyorlar:KK76:

Artık sır maskede midir kınada mıdır bilmem ama son 3 4 yıldır görmediğim kadar sağlıklı saçlarım var:KK76:

bende gittim aldım bu şampuandan bakalım nasıl olacak ayrıca sadece şampuan kullanmayın maske falan da kullanın yoksa hangi şampuan olursa olsun bi kazıklık olur saçınızda

ben de 2 hafta önce sadece saç maskesini almıştım ve şu anda çoook memnunum.
saçlarım yumuşacıkkkk
nem dengesine kavuşmaya başladı,inşallah daha da iyi olacak.
Teşekkürler A m o n r a:KK71::KK71::KK71::KK71::KK71::KK71::KK71:

ben de 2 hafta önce sadece saç maskesini almıştım ve şu anda çoook memnunum.
saçlarım yumuşacıkkkk
nem dengesine kavuşmaya başladı,inşallah daha da iyi olacak.
Teşekkürler A m o n r a:KK71::KK71::KK71::KK71::KK71::KK71::KK71:

memnun kalmana sevindim canım
ama görüyorum ki kimi arkadaşlara yaramamış
şans işi biraz da herkeste ayı etkiyi göstermiyo

memnun kalmana sevindim canım
ama görüyorum ki kimi arkadaşlara yaramamış
şans işi biraz da herkeste ayı etkiyi göstermiyo

şansın da etkisi da bence saçının yapısını ve sorununu iyi tanıyanlar yanılmazlar bu konuda.
tabi saç derisinin de aynı şekilde.

şansın da etkisi da bence saçının yapısını ve sorununu iyi tanıyanlar yanılmazlar bu konuda.
tabi saç derisinin de aynı şekilde.

kesinlikle canım
kupkuru katur kutur saçdan kastım yıpranmış saç
oryalden yanmış boyadan kurumuş
yani öyle uçları kuru nemsiz saç değil bahsettiğim
ciddi anlamda kuru ve yıpranmışlığın hakkını veren saçlarım vardı
evde yaptığım yağ bakımları vs bunlarında büyük etkisi oldu tabi ama
bu seri de tüm ihtiyaçlarımı karşıladı
dün migrosta gördüm aldım şampuanı ve kremi hemen
watsons da kalmamıştı 2 ayrı yere baktım
yağma edilmiş resmen

kızlar bunun saç kremini mi maskesini mi yoksa bi spreyi var onu mu tavsiye edersiniz

kızlar bunun saç kremini mi maskesini mi yoksa bi spreyi var onu mu tavsiye edersiniz

kremi biraz akışkan ama etkili
maskesindense çok memnunum ben
o sıvı saç spreyinin kokusu kötü biraz
ama serum gibi haftada 1 saç uçlarına uygulanıyomuş
burda bi arkadaş öyle demişti

arkadaşlar ben de bu serinin ilk maskesini görüp almıştım tesadüfen.
benim de saçlarım röfleden berbat durumda, her daim kabarık hatta fön çekilse bile düzgün durmaz :KK43:
bu maskeyi kullandığımdan beri daha parlak daha yatışkan.
örneğin akşam yıkıyorum kuruduğunda yine kabarıklık oluyor (öyle berbat ki saçlarım :KK43: ) ama sabah kalktığım bütün kabarıklık gitmiş sakinleşmiş oluyor.
ki eskide her daim çok kötüydü.
neyse kısacası ben memnun kaldım şampuan ve kremi de mevcut şu an.

X