Şampuan ve Saç Kremleri Gliss Ultimate Repair Çok Yıpranmış Kuru Saçlar

kızlar bende aldım gliss oil nutritivie sampuan ve sıvı sac kremı .. ayrıca ultimate repaırde maske aldım... maskesi sadece uclaramı yoksa dıpleredemi uygulayacagım?
ayrıca sıvı sac kremıınıde sadece uclaramı uygulayacagım ? kararsız kaldım :KK43:

kızlar bende aldım gliss oil nutritivie sampuan ve sıvı sac kremı .. ayrıca ultimate repaırde maske aldım... maskesi sadece uclaramı yoksa dıpleredemi uygulayacagım?
ayrıca sıvı sac kremıınıde sadece uclaramı uygulayacagım ? kararsız kaldım :KK43:

canım boy ve uçlara uygula her ikisini de ne olur ne olmaz
saçın dökülür kepek falan yapabilir

canım boy ve uçlara uygula her ikisini de ne olur ne olmaz
saçın dökülür kepek falan yapabilir

dimi ya ztn dün maskeyı komple kremıde sadece uclara yaptım ama sacım bı acayıp oldu dogru kullanamadım sanırım.çok teşekkğrler amonracım.

dimi ya ztn dün maskeyı komple kremıde sadece uclara yaptım ama sacım bı acayıp oldu dogru kullanamadım sanırım.çok teşekkğrler amonracım.

rica ederim canım
maskeyi kullandığında kreme gerek yok
saçının nemini iyice alıp maskeyi ovarak saç boylarına ve uçlarına masaj yapıp
en az 5 dk beklet ve soğuğa yakın ılık suyla durula derim
ben hep böyle kullanıyorum

bu şampuanın pembesini kullanıyordum bende kağanda şampuanlara bakarken siyahını gördüm yanımdada personeli vardı kız glıss ürünlerini anlattı keratin içeriğiyle daha hızlı ve sağlıklı uzar falan filan bir sürü şey anlatmaya başladı bende evet uzattı gerçekten dedim yeni çıkan serisi sadece saç uzatmak için yapıldığını yani 3 kat daha fazla olduğunu söyledi bende pek inanamadım daha doğrusu kararsız kalmıştım ama bugun aldım sizce nasıl uzatmaya etkisi varmı birde tresan saç toniğinide kullanmayı düşünüyorum benim derdim kuru olması ve saçımın uzamasını istyorum yardım edin lütfen bilgilerinize ihtiyacım var :s

bende siyah serisini kullandım 2 şişe keratin takviyesi yanmıs saclara ii gelir diye duymustum... aldım ama o abartılı sözler havada kaldı :KK31: hiçbir fark olmadı saclarımda.. artık anladım ki sadece para tuzagı sanırım... onca marka kullandım hiç birininde hayrını görmedim acıkcası:KK20:

ben pembesini kullanmıştım çok iyiydi uzattıda saçlarımı ama kestirdim şimdide siyahını aldım daha bir kere yıkadım saçımda bir değişim var ama anlamadım iyi yönde tabi :KK70: inşallah faydasını görürüm kremini ve şampuanını kullanıyorum

bu şampuanın pembesini kullanıyordum bende kağanda şampuanlara bakarken siyahını gördüm yanımdada personeli vardı kız glıss ürünlerini anlattı keratin içeriğiyle daha hızlı ve sağlıklı uzar falan filan bir sürü şey anlatmaya başladı bende evet uzattı gerçekten dedim yeni çıkan serisi sadece saç uzatmak için yapıldığını yani 3 kat daha fazla olduğunu söyledi bende pek inanamadım daha doğrusu kararsız kalmıştım ama bugun aldım sizce nasıl uzatmaya etkisi varmı birde tresan saç toniğinide kullanmayı düşünüyorum benim derdim kuru olması ve saçımın uzamasını istyorum yardım edin lütfen bilgilerinize ihtiyacım var :s

bende siyah serisini kullandım 2 şişe keratin takviyesi yanmıs saclara ii gelir diye duymustum... aldım ama o abartılı sözler havada kaldı :KK31: hiçbir fark olmadı saclarımda.. artık anladım ki sadece para tuzagı sanırım... onca marka kullandım hiç birininde hayrını görmedim acıkcası:KK20:

Ben 2-3 aydır glissin siyah serisini kullanıyorum ve çoook memnunum. özellikle de maskesinden. benim saçlarım dalgalı, hatta kıvırcığa yakın ve kalın telli. acayip kuruyordu, cansız görünüyordu. Bu seri çok iyi geldi bana. Saçlarım daha yumuşak. Ve her gören ne çok ne çabuk uzadı saçların diyor. Bu tip ürünler saçtan saça farklılık gösteriyor yarar sağlamak anlamında. Bir de sonuç almak için acele etmemek lazım.

şimdiye kadar kullandığım en güzel şampuan alsam mı almasam mı diye kararsızdım merak işte gittim aldım veee harika bi kere saçımda eski şampuanım yüzünden kepekler vardı gitti yıllardır saç kremi kullanan ben krem kullanmıyorum artık çünkü saçlarımı yumuşacık yapıyo artı saçlarım çabuk yağlanırdı ve kirlenirdi şimdi temiz yağlanmadan saçlarımı kullandığım süre uzadı..kokusunuda çok sevdim :) zaten saçım boyalı benimde yanık falan değil ama kuru haliyle.. resmen benim için üretilmiş o derece beğendim sadece şampuanını almıştım ben şimdi serideki diğer ürünleride alıcam... tabi herkesin saçında aynı etkiyi göstermeyebilir ama ben çok beğendim ayrıca annemde kullanıyor o da çok beğendi

ben bu seriyi almıstım.ilk bi kac seferde yumusattı iyi gibiydi sonra etkisi tamamen gitti...

Gerçekten çok iyi bir şampuan aradığımı buldum diyebilirim saç kremi bile kullanmıyorum saçlarım yumuşacık ve parlak oluyor .Bidaha değiştirmeyi düşünmüyorum :KK16:

ben bugün gördüm daha bu ürünü :KK70: almakla almamak arasında kararsızdım bi araştırayım dedim :))

Bugün kutuda olan maskesini kullandım ve bayıldım.Uzun zamandır saçlarım bu kadar yumuşak olmamıştı ayrıca kokusu da çok güzel ,elimde ki down under naturals şampuan bitsin onu da gliss alacağım.Hiç düşünmeyin alın derim onca ürün kullandım fazlasıyla kimyasal işlem görmüş saçıma çok çok iyi geldi :nazar:

ben de aldımmm saçlarımı sadece tarayıp kuruttuğumda hoş bir görüntü elde ediyorumm:) yumuşak ve canlı duruyorlar. yalnızca 1 haftadır kullanıyorum, umarım etkisi kalıcı olur.. :/

ben de aldımmm saçlarımı sadece tarayıp kuruttuğumda hoş bir görüntü elde ediyorumm:) yumuşak ve canlı duruyorlar. yalnızca 1 haftadır kullanıyorum, umarım etkisi kalıcı olur.. :/
saclarında dokulme yapıyormu ve yaglandırıyomu merak ettım ayrıca hangı rengini onerırsın bnde dusunuyorum almayı ozellıkle kokusu onemlı benım ıcın. bu arada saclarım cansız mat ve hacimsiz duruyo ozlellıkle uclar ınceldi baya

denemeliyiim pantenin aqua serisini kullanıyorum oda kokusu için cok kalıcı herkes söylüyo cok güzel kokuyor sacın diye. bunun nasıl kokusu denemeyi düşünüyorum

saclarında dokulme yapıyormu ve yaglandırıyomu merak ettım ayrıca hangı rengini onerırsın bnde dusunuyorum almayı ozellıkle kokusu onemlı benım ıcın. bu arada saclarım cansız mat ve hacimsiz duruyo ozlellıkle uclar ınceldi baya

ekstra bi dökülme olmadı.. benim saçlarım eskiden gün içinde bile yağlanmaya başlıyordu. şimdi 2. günü beklio:) siyahını kullanıyorum, diğerlerini hiç denemedim. kokusu hoş ve kalıcı.. umarım memnun kalırsın :KK66:

ekstra bi dökülme olmadı.. benim saçlarım eskiden gün içinde bile yağlanmaya başlıyordu. şimdi 2. günü beklio:) siyahını kullanıyorum, diğerlerini hiç denemedim. kokusu hoş ve kalıcı.. umarım memnun kalırsın :KK66:
insallah.fırsatım olursa alcam saol :)

X