- 1 Kasım 2007
- 6.008
- 2.637
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar bende aldım gliss oil nutritivie sampuan ve sıvı sac kremı .. ayrıca ultimate repaırde maske aldım... maskesi sadece uclaramı yoksa dıpleredemi uygulayacagım?
ayrıca sıvı sac kremıınıde sadece uclaramı uygulayacagım ? kararsız kaldım
canım boy ve uçlara uygula her ikisini de ne olur ne olmaz
saçın dökülür kepek falan yapabilir
dimi ya ztn dün maskeyı komple kremıde sadece uclara yaptım ama sacım bı acayıp oldu dogru kullanamadım sanırım.çok teşekkğrler amonracım.
bu şampuanın pembesini kullanıyordum bende kağanda şampuanlara bakarken siyahını gördüm yanımdada personeli vardı kız glıss ürünlerini anlattı keratin içeriğiyle daha hızlı ve sağlıklı uzar falan filan bir sürü şey anlatmaya başladı bende evet uzattı gerçekten dedim yeni çıkan serisi sadece saç uzatmak için yapıldığını yani 3 kat daha fazla olduğunu söyledi bende pek inanamadım daha doğrusu kararsız kalmıştım ama bugun aldım sizce nasıl uzatmaya etkisi varmı birde tresan saç toniğinide kullanmayı düşünüyorum benim derdim kuru olması ve saçımın uzamasını istyorum yardım edin lütfen bilgilerinize ihtiyacım var :s
bende siyah serisini kullandım 2 şişe keratin takviyesi yanmıs saclara ii gelir diye duymustum... aldım ama o abartılı sözler havada kaldı hiçbir fark olmadı saclarımda.. artık anladım ki sadece para tuzagı sanırım... onca marka kullandım hiç birininde hayrını görmedim acıkcası
saclarında dokulme yapıyormu ve yaglandırıyomu merak ettım ayrıca hangı rengini onerırsın bnde dusunuyorum almayı ozellıkle kokusu onemlı benım ıcın. bu arada saclarım cansız mat ve hacimsiz duruyo ozlellıkle uclar ınceldi bayaben de aldımmm saçlarımı sadece tarayıp kuruttuğumda hoş bir görüntü elde ediyorumm:) yumuşak ve canlı duruyorlar. yalnızca 1 haftadır kullanıyorum, umarım etkisi kalıcı olur.. :/
saclarında dokulme yapıyormu ve yaglandırıyomu merak ettım ayrıca hangı rengini onerırsın bnde dusunuyorum almayı ozellıkle kokusu onemlı benım ıcın. bu arada saclarım cansız mat ve hacimsiz duruyo ozlellıkle uclar ınceldi baya
insallah.fırsatım olursa alcam saol :)ekstra bi dökülme olmadı.. benim saçlarım eskiden gün içinde bile yağlanmaya başlıyordu. şimdi 2. günü beklio:) siyahını kullanıyorum, diğerlerini hiç denemedim. kokusu hoş ve kalıcı.. umarım memnun kalırsın