Şampuan ve Saç Kremleri Gliss Ultimate Repair Çok Yıpranmış Kuru Saçlar

Bende bu seti kullanıyorum gerçekten saçı çok güzel ve yumuşacık yapıyor. Saçlarımın uçları çok kuru ve yıpranmış olmasına rağmen yumuşacık yaptı :) Herkese tavsiye ediyorum. Set olarak kullanırsanız daha etkili olur. Özellikle kutudaki saç maskesi çok işe yarıyor. Kokusu da güzel :) Ben glissin nerdeyse bütün saç bakım ürünlerini kullandım hepsi saça çok iyi geliyor. Kesinlikle glissi herkese tavsiye ediyorum. :KK34:

ben gliss'in kırımızı olanı boyalı ve röfleli saçlar için şampuan ve saç kremini kullanıyorum. Pek faydasını göremedim maalesef :/

bende yoğun çabalar sonuçu buldum. Şampuan, saç kremi, bakım kremi ve o küçük spreyden aldım. İlk 2 yıkadığımda cidden yumuşacık yaptı. Ama ikincisinden sonra acayip ağırlaştırdı saçımı. Daha yıkadığım an yağlı görünür oldu. Bi fikri olan var mı bu konuda?

daha mı iyi peki? bende glissin pembesini aldım cansız ve mat saçlar için olanını. o siyah olanın bide setini aldım o kdr para verdim ve sadece 3 kere yıkıyabildim. diyorumki haftada bir yine onla yıkayım belki cok yağlandırmaz o zmn ne dersin?

daha mı iyi peki? bende glissin pembesini aldım cansız ve mat saçlar için olanını. o siyah olanın bide setini aldım o kdr para verdim ve sadece 3 kere yıkıyabildim. diyorumki haftada bir yine onla yıkayım belki cok yağlandırmaz o zmn ne dersin?

gliss de iyi bi şampuan ben sürekli bulamadığımdan bi de son zamanlarda saçlarımın ağırlaştığından bıraktım
biraz daha deneyip wellayı da alabilirsin wella dan memnuniyetim devam ediyo:KK34:

gliss de iyi bi şampuan ben sürekli bulamadığımdan bi de son zamanlarda saçlarımın ağırlaştığından bıraktım
biraz daha deneyip wellayı da alabilirsin wella dan memnuniyetim devam ediyo:KK34:

deneyim bende bakalım şekerim. aman bıktım valla şampuan aramaktan :s peki sen başka bakım yapıyor musun?

deneyim bende bakalım şekerim. aman bıktım valla şampuan aramaktan :s peki sen başka bakım yapıyor musun?

yapıyorum tabi sinemaki kürünü ya da sadece bakım yağlarını uyguluyorum
bi de protek keratin maskem var onu kullanıyorum
watsonsun ballı biralı ve avakadolu maskelerini duşta dönüşümlü kullanıyorum
dax spergro aklıma geldikçe onu kullanıyorum
benim kadar saçıyla uğraşan yoktur herhalde

yapıyorum tabi sinemaki kürünü ya da sadece bakım yağlarını uyguluyorum
bi de protek keratin maskem var onu kullanıyorum
watsonsun ballı biralı ve avakadolu maskelerini duşta dönüşümlü kullanıyorum
dax spergro aklıma geldikçe onu kullanıyorum
benim kadar saçıyla uğraşan yoktur herhalde

ayh ne güzel :) korkarım ki sana bir sürü soru sorucağım. Şimdi ben 1- Sinemaki 2- Gliserin bakımı 3- Şampuana sarımsak 4- Glissin bu serisinin bakım maskesi ve bakım spreyi'ni kullanmak istiyorum. Sanırım karman çorman :) Ben bu sinemakiyi yaptım ama aycangülü takip ediyodum sıkıldım bıraktım. Yeniden başlıcamda. şimdi hedefim haftada bir glissin ultimate repair şampuanıyla yıkadıktan sonra maskesini yapıp, spreyini sıkmak. (günlük pembesini kullanıyorum bu sıralar). Başka gün sinameki yapmak. Ama bu gliserinde kararsız kaldım. Genel olarak bana yardımcı olur mususn :)

ayh ne güzel :) korkarım ki sana bir sürü soru sorucağım. Şimdi ben 1- Sinemaki 2- Gliserin bakımı 3- Şampuana sarımsak 4- Glissin bu serisinin bakım maskesi ve bakım spreyi'ni kullanmak istiyorum. Sanırım karman çorman :) Ben bu sinemakiyi yaptım ama aycangülü takip ediyodum sıkıldım bıraktım. Yeniden başlıcamda. şimdi hedefim haftada bir glissin ultimate repair şampuanıyla yıkadıktan sonra maskesini yapıp, spreyini sıkmak. (günlük pembesini kullanıyorum bu sıralar). Başka gün sinameki yapmak. Ama bu gliserinde kararsız kaldım. Genel olarak bana yardımcı olur mususn :)

http://www.kadinlarkulubu.com/sac-b...yipranmis-kuru-saclara-bakim-suyu-tarifi.html

canım gliserin için bu bakım suyu tarifimi incele istersen.
hazır saç bakım spreylerinden kat kat başarılı bu tarif.
sarımsaklı şampuanı kullanabiliyosan ne güzel devam et bence.
sinemakide ben saçımı uzatmasaında ciddi bi fark görmesemde
içindeki ampüller ve badem yağı sebebiyle tercih ediyorum

http://www.kadinlarkulubu.com/sac-b...yipranmis-kuru-saclara-bakim-suyu-tarifi.html

canım gliserin için bu bakım suyu tarifimi incele istersen.
hazır saç bakım spreylerinden kat kat başarılı bu tarif.
sarımsaklı şampuanı kullanabiliyosan ne güzel devam et bence.
sinemakide ben saçımı uzatmasaında ciddi bi fark görmesemde
içindeki ampüller ve badem yağı sebebiyle tercih ediyorum

Çok teşekkür ederim şekercim. Birazdan aktara gidip hepsinden alıcam canım, bide bebek yağı katsam ne dersin? Bu arada yağlanma yapmıyor dimi benim saçım ağırlaşıyor hemen ondan. Bide ben bu Gliss Ultimate Repair'ın spreyi aldım. Bide Gliss'in ısıya karşı koruyucu spreyini. Bu karışımla beraber elimde 3 tane duştan sonra sıkılcak sprey oldu :) Dönüşümlü kullanırım ama aynı anda kullancak olursam sırası nasıl olmalı sence. Saclarım kısa küt model benim düzleştrmeden cıkamıyorum. Dolayısıyla ısı koruyucu şart zaten (işe yarıyo mu bilmem ama :))

Çok teşekkür ederim şekercim. Birazdan aktara gidip hepsinden alıcam canım, bide bebek yağı katsam ne dersin? Bu arada yağlanma yapmıyor dimi benim saçım ağırlaşıyor hemen ondan. Bide ben bu Gliss Ultimate Repair'ın spreyi aldım. Bide Gliss'in ısıya karşı koruyucu spreyini. Bu karışımla beraber elimde 3 tane duştan sonra sıkılcak sprey oldu :) Dönüşümlü kullanırım ama aynı anda kullancak olursam sırası nasıl olmalı sence. Saclarım kısa küt model benim düzleştrmeden cıkamıyorum. Dolayısıyla ısı koruyucu şart zaten (işe yarıyo mu bilmem ama :))

bebek yağı katmasanda olur
yağlanma yapmıyo ağırlaştırma da.
bu spreyi dilediğin vakit kullanabilirsin gün içinde falan da
diğerlerinin sırası kendi keyfine kalmış:KK34:

markette sadece saç kremi vardı.onu aldım..manyak güzel bir ürün,:KK53::KK52::KK9:
böylesini gördüm desem yalan olur..nasıl öveyim bilmiyorum ki..:KK16:
şahane, diğer ürünlerini de denemeyi düşünüyorum.:KK31:.saç maskesi ve durulanmayan spreyini özellikle..:KK34:

tüm gliss ürünleri watsonlarda %25 indirimdeymiş

Son düzenleme:
Ben glisin turuncu renklisindne aldım. Sıvılaştırılmış keratin olan serisinden. Şampuan ,maske ve iki fazlı durulanmayan sıvı kreminden aldım. ama hiç memnun kalmadım. Şampuan o kadar katı bi kıvamda ki köpürmüyo bile. Maskesi de kolay kolay durulanmıyor. Belki durulanmayan kremi güzeldir saçlarımdaki kırıklara işe yarar diye onu sıktım ama saçlarımı kalıp gibi sertleştirdi. Siz hangi serisini beğendiniz anlamadım. Elsevin 5 te 5 serisi kullandığım en iyi seriydi bence.

kızlar bu seriyi ilk çıktığında ben de almıştım, şampuan, krem durulanmayan spreyden. daha sonra bir de maskesini aldım. saçlarım gerçekten yıkadığımın ertesi günü kazık gibi oluyordu ama bununla 3 gün gidiyor yumuşaklığı :)

alınası bir şampuan değil kesinlikle
kokusu da berbat tutkal gibi kokuyor :KK25:
ama yine de boyadan yıpranmış saçlarda değil de
boyasız ısıdan vs yıpranmış saçlara bi ölçüde etki
edebilir kokusuna rağmen kullanabilirseniz tabii :KK1:

açıkçası ben kokusunu çok seviyorum :21::21:
bu seriyi de ayrıca beğeniyorum, benim saçlarım kalın telli, dalgalı ve kuru...düzleştirdiğim ve 4 gün yıkamadan kullandığım zamanlar hariç yağlandığını bilmem. hep de kuru görünür. ama bu seri gerçekten iyi geliyor, maskesini çok seviyorum özellikle..spreyini yeni aldım, henüz kullanmadım

Ben kasedeki maskesinden aldım, ama daha kullanmadım. Ne kadar da aramıştım halbuki. Sonradan farkettim yoğun ürünler benim saçım için çok iyi değil, ayda yılda bir kez kullanmam gerek en fazla. Tarihi geçer mi ki?

Ben yaklaşık 1 yıldır gliss şampuan ve saç kremlerinden kullnıyorum saç kremleri denildiği gibi sıvı kıvamlı değil ben maske olarak kullanıyorum hatta ilk önce dove un saç kremiyle tarayıp duruluyrum sonra glissin kreminden uçlara(uçları çok kuru saçlarımın onarmaya çalışıyorum) sürüp 5 dk falan bekleitoyrum yağ gibi kayıyo saçlarım ellerimden ben baya onardım ilk önceleri turuncu seri kullandım 4 kutu falan son 5 kutudur da kaşmir ve shea yağı içeren keratinli şampuanından kullnıyorum turuncuyla onarmıştım baya bi bununla kuruluğunuda alt etmeye başaladım kabarmıyo kırıklarım görünmüyo çok memnunum son olarak dün ultimate serisinin şampuanını kaşmirinde kremini aldım maske olarak kullancam baya etkili hep öyle kulandım bugüne kadar ayrıca ben şampuanlarını 4,90 dan kremlerinide 5,90 dan alıyorum burda bi dukkan var aşırı indirimli satıyo almışkende 2-3 kutu alıp geliyorum eve hatta evlenip giderken yazın 5er tane alıp yanımda getircem stok etcem bittikçe kardeşim bana göndercek :) çok çok uyguna alıyorum sadece maskeleri 11,90 , kremi maske yerine geçiyo bana bukadarı yetiyo kısacası gliss ürünlerinin şuana kadar kullandığım bütün ürünlerinden memnun kaldım sıvı saç kremine kadar hep kuru.yıpranmış serilerinden kullanıyorum çünkü uçlarım çabuk kuruyo şu sıralar maşallah nemini geri kazandırdım iyice gliss süper

Son düzenleme:
X