Şampuan ve Saç Kremleri Gliss Ultimate Repair Çok Yıpranmış Kuru Saçlar

Kızlar şimdiye kadar bi çok şampuanı denedim en iyisi denilen loreal profesyonel seriden tutunda Kerastase' a kadar
market şampuanlarının en ucuzundan en pahalısına kadar da.

ama son 3 gündür gliss' in yeni çıkardığı seriyi kullanıyorum
belki karar vermek için kısa bi süre ama
gerçekten sanıyorum ki aradığım şampuan bu
saç tipim kalın telli gür inatçı ve sert
bunun üstüne boyama saç açma işlemleri de eklenince
içinden çıkılmaz bi durum aldı saçlarım

ilk kullanımda pek fark etmedim yıkarken
kreminin değişik bi yapısı var su gibi ama çok etkili
saçlarım ıslakken al işte şampuan mezarlığına el sabunu olmak üzere gidecek
bi şampuan daha dedim kendi kendime

ama saçlarım kuruduktan sonra bi yatışmış sakinleşmiş o yıpranan yerlerin daha uslu
başlı durduklarını gördüm
ertesi gün maskesini de denedim sonuç bu kez daha iyiydi ıslakken
kuruduğunda yine şık bi manzara
ben 3 ürünü kapmanya vardı 21 liraya aldım aldığım yerde sıvı durulanmayan saç kremi yoktu
bulursam onu da denerim sanırım

ürünün görseli ve açıklamsı bu şeklilde
benden başka kullanan var mı ve yorumlar nasıl merak ediyorum

Eki Görüntüle 229967

Saç bakım uzmanı Schwarzkopf tecrübesiyle Gliss’in yeni serisi Gliss Ultimate Repair saçlarınıza her yıkamada profesyonel bir bakım ve onarım sunuyor. Çok Yıpranmış, kuru ve ekstra hasara uğramış saçlar bile, içeriğindeki 3 kat sıvılaştırılmış keratin ile ilk yıkamadan itibaren saça güçlü, parlak ve sağlıklı bir görünüm kazanıyor. Şampuan, saç kremi, onarım ve parlaklık çift fazlı bakım spreyi ve saç bakım maskesi ürünleri ile komple bakım ve onarışampuanm sağlayan Gliss Ultimate Repair, saçlarınızın en güvenilir dostlarından. Yüksek ısılı, güneş ışınları ve denizden ciddi şekilde hasar gören saçlar yüzde 100’e varan göz görülür farklılık kazanıyor. Gliss Ultimate Repair, saç kökünden ucana kadar daha hızlı ve kolay nüfuz ederek ekstra onarım sağlıyor ve saçı sağlığına geri kavuşturuyor. Özelliklede yazın ihtiyaç duyacağınız bu seri ile daha güçlü ve sağlıklı saçlara kavuşabilirsiniz

Canım ben de sadece şampuanı var daha yeni kullnıyorum..sen hala kullanıyo musun etkili mi gerçekten:KK59:

bu şampuanın hedef kitlesi çok kuru ve yıpranmış saçlılar
eğer saçlarınız böyle değilse fayda görmemeniz normal
ben saç dökülmesi sorunu yaşamadım

benim saçlarımda boyadan dolayı yıpranmış ve kuruydu ama fayda etmedi ne yazıkki..

şampuanın abartıldığını düşünüyorum, çoğu yerde hemen bitmiş bulunamıyor bile yazık insanların parasına..

Canım ben de sadece şampuanı var daha yeni kullnıyorum..sen hala kullanıyo musun etkili mi gerçekten:KK59:

canım benim aldığım set bitti sadece saç kremi kaldı
ben memnun kalmıştım tek menuniyetsizliğim ürünü bulamamak
kolay ulaşılabilir bi ürün değil can sıkıcı bi durum
başka bi şampuan alıcam mecburen
kaç yere baktıysam yok

benim saçlarımda boyadan dolayı yıpranmış ve kuruydu ama fayda etmedi ne yazıkki..

şampuanın abartıldığını düşünüyorum, çoğu yerde hemen bitmiş bulunamıyor bile yazık insanların parasına..

herkesde fark edebilir
benim öncesi sonrası fotoğraflarım da olduğu için farkı takip etmem kolay oldu
ciddi anlamda toparladı saçımı
ama o seri dışında şampuan kullandığımda gördüm ki başa dönmüşüm

hadi yaa bana halam almanyadan getirmişti bu yaz ama ben daha bikaç defa kullandım..zor bulunan bi ürünolduğunu bilseydim çokca isterdim:44: internetten falan siparişi var mı acaba canım bi bilgin var mı

Son düzenleme:
hadi yaa bana halam almanyadan getirmişti bu yaz ama ben daha bikaç defa kullandım..zor bulunan bi ürünolduğunu bilseydim çokca isterdim:44: internetten falan siparişi var mı acaba canım bi bilgin var mı

kangurum.com da şampuanı ve maskesi var:81:

ben bu seriyi çok aramama ramen bulamadım.yoğun onarıcı bir şampuan ararken syoss diye bir şampuan gördüm tv de.dün gittim markete aldım elime syoss şampuan ve kremini bir baktım annem bana gliss in bu şampuanını sallıyor elinde.hemen bıraktım ve glissi aldım tabiki :KK76: :KK76: :KK76: ama maskesini felan bulamadım hala :KK59:

ben de bugün kremini ve maskesini kullandım saçlarım kuruyunca tarayacağım bakalım nasıl olmuş saçlar yumuşamış mı:95:bir de keşke bu serinin sıvı saç kremi türkiyede de olsa ya kaç yere sordum yok:KK50: inşallah gelir buraya da

ben de bugün kremini ve maskesini kullandım saçlarım kuruyunca tarayacağım bakalım nasıl olmuş saçlar yumuşamış mı:95:bir de keşke bu serinin sıvı saç kremi türkiyede de olsa ya kaç yere sordum yok:KK50: inşallah gelir buraya da
Canım nası oldu faydalı oldu mu sana

ben sıvı saç kremini sonradan aldım
ama şampuanı bulamayınca
nude aldım onu denicem bakalım
hakkında iyi şeyler okudum
gıcık oldum glisse çıkardıkları ürün
doğru düzgün hiç bi yerde yok
bi şampaun içinde netten alış veriş yapamam
astarı yüzünden pahalıya gelicek yoksa:KK19:

Kızlar ben de sizlerin yazdıklarınızı okuyup almaya karar verdim. Bulamam sanıyordum ama ilk gittiğim parfümeride buldum ve hemen şampuan ve serumunu aldım akşam kullanacağım inşallah iyi gelir saçlarıma.

ben sıvı saç kremini sonradan aldım
ama şampuanı bulamayınca
nude aldım onu denicem bakalım
hakkında iyi şeyler okudum
gıcık oldum glisse çıkardıkları ürün
doğru düzgün hiç bi yerde yok
bi şampaun içinde netten alış veriş yapamam
astarı yüzünden pahalıya gelicek yoksa:KK19:

sıvı saç kremi varmıymış:26:ben nereye sorduysam yok dediler bana bunu gösterdiler senin aldığında bu mu
$gliss-ultimate-repair_05072011120145.jpg

benm saçlarım okadar kötü ki eminim benim saçlarm kadar yıpranmış saç yoktur geçen hafta migrostan şampuan saç kremi we maskeyi 20 tl ye aldm ama saçımı boyadm falan derken henüz kullanmadım bugün denicm çk merak ediyorm gecen gün de eminönünde özbakırcılar die bi kozmetik market war serinin bütün ürünleri fazlasıyla mewcut bulamayanlar oraya bakabilirler

Ya kızlar ben sanmıyorum bu yıpranmış saçlara bunların bakım yapcanı..şöyle adamakıllı bi bakım olsa da bianda kutulsak kırıklardan falan ya offf:KK43:

Ya kızlar ben sanmıyorum bu yıpranmış saçlara bunların bakım yapcanı..şöyle adamakıllı bi bakım olsa da bianda kutulsak kırıklardan falan ya offf:KK43:

kırıklardan kestirmeden kurtulmak mümkün değil önce kestirip sonra bunları kullanıp yıpranmasını engelleyebiliriz

X