Şampuan ve Saç Kremleri Gliss Ultimate Repair Çok Yıpranmış Kuru Saçlar

bnmki ince telli.. bu çok cansız bu olurmuki=:S

canım saçların yıpranmış ve kuru değilse ağırlaştırıp yağlandırabilir
daha cansız ve sönük durur öyle olunca

tam da dediğin gibi oldu maalesef... bulamadım:KK43:

ya çıkalı da baya oldu ama hala bulmak sorun
benim set bitmek üzere ve ben de bulamıyorum
ilk aldığım yerde yok
ürünler iyi ama pazarlama dağıtım kötü bu sette:KK19:

Kullandım ben bu şampuanı sanırım bundan sonrada kullanmaya devam edicem maskesini bulamadım onuda kullanırsam artık nasıl bir sonuç alırım kimbilir :KK16: elimde ki maske bitsin alıcam ama hemen bitiyormuş kız öyle dedi marketteki. ben eminönüne gitmiştim orada zaza hanın karşısında kozmetik mağazası var büyük orada rafta 2 tane kalmıştı ve fiyatta 5 lira ikisiini birden aldım :) carrefourda ne zaman gitsem görüyorum. Çok teşekkürler Amanra beni gene yanıltmadın :KK54:

Kullandım ben bu şampuanı sanırım bundan sonrada kullanmaya devam edicem maskesini bulamadım onuda kullanırsam artık nasıl bir sonuç alırım kimbilir :KK16: elimde ki maske bitsin alıcam ama hemen bitiyormuş kız öyle dedi marketteki. ben eminönüne gitmiştim orada zaza hanın karşısında kozmetik mağazası var büyük orada rafta 2 tane kalmıştı ve fiyatta 5 lira ikisiini birden aldım :) carrefourda ne zaman gitsem görüyorum. Çok teşekkürler Amanra beni gene yanıltmadın :KK54:

o dediğin mağaza sürekli alış veriş yaptığım bi yer canım
ben en son 2 ay önce gittim yoktu tabi o zaman bu seri daha çıkmamıştı
yolum düşerse alayım madem ordan
beğenmene ve güvenmene çok sevindim canım
çok teşekkür ederim:KK71:

Asia glatt aldimm saci düzleyen ..
yarin deniycem bakalim insallah düzler .. :KK43:

Şimdi benim saçlarım az da olsa yıpranmış. Biraz toparlanmış olsalar da. Alsam işe yarar mı ki?:44:

Çok teşekkürler canım. Şampuanını bulabilirsem alacağım. Eğer bir etki görürsem seriyi alırım. Duacın olurum yani .Şu sihirli suyun yüzüden az dualarımı görmedin :) :KK74::KK71:

Çok teşekkürler canım. Şampuanını bulabilirsem alacağım. Eğer bir etki görürsem seriyi alırım. Duacın olurum yani .Şu sihirli suyun yüzüden az dualarımı görmedin :) :KK74::KK71:

inşallah bulursun canım
bakım suyunun işine yaramasına da çok sevindim:KK34:

kokusu ağır ve her saç tipine uygun değil bu seri

benim ince telli ve düz saçlarım var inanılmaz derecede saçımı döktü birkaç yerde daha duydum saç döktüğünü, dikkat edin bence:KK34:

kokusu ağır ve her saç tipine uygun değil bu seri

benim ince telli ve düz saçlarım var inanılmaz derecede saçımı döktü birkaç yerde daha duydum saç döktüğünü, dikkat edin bence:KK34:

bu şampuanın hedef kitlesi çok kuru ve yıpranmış saçlılar
eğer saçlarınız böyle değilse fayda görmemeniz normal
ben saç dökülmesi sorunu yaşamadım

X